تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797845960




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رمز موفقیت ابد و یک روز چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
رمز موفقیت ابد و یک روز چیست؟
رمز موفقیت ابد و یک روز چیست؟ ابد و یک روز فیلمی فراتر از رئالیسم به ناتورالیسم تنه می زند و بحث وراثت و عامل خانوادگی مطرح می شود پایان فیلم مارا امیدوار می کند که نوید زندگی متفاوتی از باقی اعضای خانواده خواهد داشت البته به لحاظ مضمونی ایراداتی به فیلم وارد است اما از لحاظ ساختاری ابد و یک روز خیلی فیلم درخشانی است.


به گزارش فرهنگ نیوز، پیمان معادی، نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار، ریما رامین فر، شبنم مقدمی، شیرین یزدان بخش، معصومه رحمانی، مهدی قربانی، محمد علیمحمدی، اسماعیل گرجی بازیگرانی هستند که در جشنواره فیلم فجر امسال بعد از دو روز رکود نسبی با فیلمی به نام «ابد و یک روز» به نویسندگی و کارگردانی سعید روستایی به روی پرده اکران آمدند و توانستد با ایجاد شگفتی برای مخاطبان عام و خاص تا حدود زیادی از رکود جشنواره را جبران کنند .

این فیلم اگر چه به دلیل رنگ و لعاب های خاص حرف‌ و حدیث هایی را با خود همراه کرد اما به دلیل ایفای نقش بازیگران پر رنگ و لعاب خود توانست توجه رسانه‌ها را در همراهی یا انتقاد با خود داشته باشد.

این مهم‌ترین ویژگی یک اثر از منظر رسانه بودن سینماست که نگاه‌ها را مثبت یا منفی، معطوف خود می‌کند، ابد و یک روز شک ویژه ای را با خود به بدنه فیلم ها وارد کردی و این تحرک جدی این احتمال را ایجاد کرد که نهایتاً چند فیلم سینمایی دیگر تا آخر جشنواره چنین استعدادی داشته باشند. اما علت این توانایی، ورای ساخت مقبول و خوش فرم این اثر، چیست؟ ریشه همراهی مخاطب چیست که با هیجانات، ریتم جذاب و دیالوگ‌های دقیق فیلم با اثر روستایی همراه‌تر می‌شود؟
به نظر نگارنده می توان دلیل اقبال ویژه این را در ذوق بالای سازندگان و پدید آوردنگان آن مشاهده کرد ،سیدمحمد امامی سرمایه گذار این فیلم همان کسی که به همراه سید هادی رضوی این روزها سریال پرمخاطب شهرزاد را به کارگردانی حسن فتحی در شبکه نمایش خانگی روانه خانه های مردم کرده است اثری که از لحاظ اسقبال اولبه و گیرایی ویژه برای مخاطب تقریبا فضای مشابهی را با ادب و یک روز طی می کند.

از طرفی به عقیده بسیاری از کارشناسان فیلمساز(ابد و یک روز) به عنوان یک کارگردان فیلم اولی رشد این نسل از فیلمسازان را نشان می دهد ؛ به تعبیر بهتر روستایی هم خیلی خوب دیالوگ نوشته هم خیلی خوب بازی گرفته و هم خیلی خوب میزانسن چیده و سعی کرده مخاطبش را روی صندلی نگه دارد .

به بیان دقیق تز اگر فیلم به سمت موقعیتهای کمیک نرود تحملش خیلی سخت می شود چون خیلی تلخ است و جاهایی نگاه کردن به پرده برای مخاطب دشوار می شود ولی کارگردان با یک هوشمندی فیلم را سمت لحظات شیرین هدایت کرده است .

ابد و یک روز فیلمی فراتر از رئالیسم به ناتورالیسم تنه می زند و بحث وراثت و عامل خانوادگی مطرح می شود پایان فیلم مارا امیدوار می کند که نوید زندگی متفاوتی از باقی اعضای خانواده خواهد داشت البته به لحاظ مضمونی ایراداتی به فیلم وارد است اما از لحاظ ساختاری ابد و یک روز خیلی فیلم درخشانی است.

از سویی به دلیل ساختار واقع گرایانه این فیلم عده نقد هایی به ان وارد ساخته اند از قبیل اینکه این فیلم نمادشناسانه تفسیر می شود و گرفتار نگاه‌های تعمیم‌گرا و تأویل پذیر شده. کما اینکه پیش از این نمونه‌های پر بیراهی از این جنس تفاسیر وجود داشته و این دست از آثار متهم به سیاه نمایی شدند. اما این بار چه این فیلم در دایره قصه خود تفسیر شود چه فراتر از دامنه خود مورد تأویل شناسی قرار گیرد، ماجرا فرقی نمی‌کند. با لحاظ المان‌ «منیت» و «فردگرایی» که بیماری واگیردار و آسیب اجتماعی جدید جامعه ماست، جامعه‌ای که مدعای تجربه مدرنیسم را دارد، باز هم شخصیت‌های «ابد و یک روز» قابل توجه‌اند و باید فکری به حال آنچه قرار است بر سر جامعه ما بیاید و در بعضی نقاط آمده است، کرد. این آسیب اجتماعی طبقه اجتماعی ضعیف و قوی نمی‌شناسد. فراگیر است و در هر جایی امکان ریشه دواندن دارد با دوز کم و زیاد. جامعه امروز ما در برابر این بیماری آگاه و واکسینه نیست .

به هر ترتیب آنچه مشخص است که سازندگان ابد و یک روز با وجود تمام نقد ها و تشویق های پیرامون یک فیلم توانسته اند این را به جامعه هنر بیاموزند که به چه طریقی می شود نبض مخاطب را در دست گرفت امری که سرمایه گزاران این سریال آن را با رزومه ای که از خود به جای گذاشته اند به خوبی اثبات کرده اند ؛ سید محمد امامی، تهیه کننده و سرمایه گذار موفق شبکه نمایش خانگی که پیش از این اهمیت مدیوم شبکه نمایش خانگی برای همه آشکار می دانست و معتقد بود شبکه وسیعی که پس از تلویزیون، پرمخاطب ترین رسانه عمومی به حساب آمده و برخلاف تصور برخی رقیب سیما نیست بلکه مکمل آن است باید تقویت شود امروز با ورد به سینما و ساخت ابد و یک روز نشان داد که دغدغه رشد این عرصه و جذب حداکثری مخاطب در این مدیوم را داشته است، با سرمایهگذاری و تهیه مجموعه موفق شاهگوش، گامی بزرگ در راستای احیای شبکه نمایش خانگی برداشت و اکنون با تولید سریال شهرزاد و ابد و یک روز به عنوان اثری فاخر و هنرمندانه، در پی ارتقای سطح سلیقه مخاطبان است
 

منبع: دانا


94/11/21 - 16:37 - 2016-2-10 16:37:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن