تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797959119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین روش کاهش وزن چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
diet2
اکثر افرادی که تصمیم به کاهش وزن می گیرند به این موضوع بعنوان فرایندی که نقطه آغاز و پایانی دارد نگاه می کنند و منتظرند که هر چه سریعتر دوران رنج آور رژیم تمام شود و به اصطلاح خودشان راحت شوند.
اگر با چنین نظری به رژیم نگاه شود و تغییری در عادات غذایی و شیوه زندگی فرد ایجاد شود پس از اتمام این دوره و در پیش گرفتن همان شیوه های غلط قبلی، وزن به حالت اول و چه بسا بدتر از اول برخواهد گشت.
بنابراین بهترین راه، تغییر عادات غلط غذایی و تغییر در روشهای زندگی (Life Style) است. مهمترین این تغییرات شامل افزایش میزان فعالیت و تحرک روزانه و اصلاح عادات نامطلوب غذایی مانند مصرف غذاهای پرچرب و سرخ شده، سس های پر چرب، مصرف شیرینی و شکلات فراوان، مصرف غذاهای شور، خوردن مداوم و ریزه خوری در طول روز، خوردن مواد غذایی زیاد پس از هر بار ناراحتی و ایجاد تنش، استفاده زیاد از غذاهای بیرون و Fast Food ها، خوردن به میزان گذاشتن از حد سیری می باشد. هر فرد می بایست نیاز به کالری خود بر اساس وزن، قد، جنس و میزان فعالیتی خود را برآورد نماید و بیشتر از آن غذا مصرف نکند.
باید توجه داشت که پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده آل فرد می تواند مقدار کالری غذایش را بیشتر نماید. ولی می بایست از عادتهای غلط غذایی که به بعضی از آنها اشاره گردید و همچنین بی تحرکی اجتناب نماید. وگرنه متاسفانه وزن دوباره به حالت اول خود برخواهد گشت.
شخص چاقی که وزن خود را کاهش داده است قطعا احساس سلامتی و راحتی بیشتری خواهد نمود. و مطمئنا شیرینی این موفقیت که همراه با سلامتی و ظاهری مناسب تر خواهد بود انگیزه ی مهمی برای ادامه این وضعیت خواهد بود. در رژیمهای کاهش وزن متعادل و متناسب علاوه بر این که بیشتر نیازهای تغذیه ای فرد تامین می شود مقدار کالری به میزانی محدود می شود که فرد هفته ای نیم تا یک کیلو بیشتر کم نکند.
در چنین شرایطی عوارض کمتری برای شخص ایجاد می شود و کمتر بافت ماهیچه ای مورد استفاه کالری قرار می گیرد. همچنین شخص گرسنگی شدیدی لازم نیست تحمل کند و احتمال برگشت وزن نیز کمتر خواهد بود. در اینگونه رژیم حدود 1000-500 کیلوکالری از انرژی مورد نیاز روزانه خود کاسته می شود و معمولا رژیم کمتر از 1200 کیلوکالری تجویز نمی شوند.
رژیمهای کمتر از 1200 کیلوکالری معمولا نمی توانند تمام نیازهای تغذیه ای فرد را تامین کنند و مصرف مکمل های غذایی همراه با رژیم ضروری است. تعداد وعده های غذایی در رژیم می بایست زیاد و حجم غذا در هر وعده کم باشد. بعنوان مثال استفاده از سه وعده اصلی (صبحانه، ناهار، شام) و سه میان وعده (بین صبح تا ظهر، عصرانه و قبل از خواب) توصیه می گردد. مصرف صبحانه بسیار لازم و ضروری است.
در میان وعده ها می توان از غذاهایی مانند میوه، شیر، خرما و مغز دانه ها (به مقدار کم) مانند پسته استفاده نمود. مصرف میان وعده ها در بین وعده های اصلی از ایجاد گرسنگی و افت قند جلوگیری خواهد نمود و ادامه رژیم را آسانتر خواهد نمود. بنابراین به هیچ وجه گرسنگی طولانی مدت در رژیم توصیه نمی شود و بهتر است فاصله وعده ها و میان وعده ها 3-2 ساعت تنظیم شود.
مصر روزانه 8-6 لیوان آب در طول رژیم توصیه می گردد تا از مشکلاتی مانند یبوست و خشکی پوست جلوگیری شود. مصرف روغن و چربی نباید بیش از حد محدود گردد. زیرا عوارض ناشی از کمبود ویتامینهای محلول در چربی خشکی پوست و یبوست ایجاد خواهد شد. مصرف روغن زیتون و منابع اسیدهای چرب امگا 3 مانند گردو، جوانه گندم و گوشت ماهی توصیه می گردد.
همچنین استفاده از سبزیجات بدلیل کم کالری بودن آنها و داشتن ویتامینهای مختلف می تواند بسیار مفید باشد. استفاده از سبزیجات پخته مانند کدو، کرفس، هویج و اسفناج در کنار گوشت های مصرفی در رژیم توصیه
می گردد. نان مورد استفاده در رژیم بهتر است سبوس دار باشد تا علاوه بر تامین ویتامینها گروه B و بعضی دیگر ریز مغذی ها بتواند به پیشگیری از یبوست نیز کمک نماید.
استفاده از سالاد فصل مخلوط با جوانه گندم قبل از وعده ناهار یا شام می تواند به کم شدن اشتها کمک نماید. این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
19 بهمن 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن