تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):نیکوترین مردم از نظر ایمان، خوش خلق‌ترین و با لطفترین آنها نسبت به اهل خویش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797002771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«بارکد» بی‌اخلاقی بر تن سیمرغ


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
«بارکد» بی‌اخلاقی بر تن سیمرغ
«بارکد» بی‌اخلاقی بر تن سیمرغ اگر داستان این فیلم سرراست و دقیق از همان ابتدا تعریف می‌شد، شاید بیشتر به دلت می‌نشست تا اینکه مدام در طول فیلم باید به ذهنت رجوع کنی که چرا یک آدم پولدار باید به یک آدم معمولی اعتماد کند و زندگی او را در شرایطی نه‌چندان مساعد در باور خود بگنجاند.


به گزارش فرهنگ نیوز، قصه و فیلمنامه‌ای را سر راست تعریف کردن در سینمای ایران کار سختی نیست، اما خیلی از کارگردان‌ها دوست دارند این کار سهل و آسان را برای مخاطب و خود نیز پیچیده کنند؛ به نوعی لقمه را یک دور، دور سر بگردانند و بعد در دهان بگذارند! در چند سال اخیر تجربه اینکه فیلمنامه‌ای از آخر به اول شروع می‌شود و روی پرده نمایش می‌رود، ایده جذاب و متفاوتی بوده است، اما در همین تفاوت‌ها گاهی خود کارگردان هم در فیلم دچار سرگردانی می‌شود که حالا نوبت کدام سکانس است و باید میزانسن را چطور چید!  بارها گفته‌ایم که چرا در سینما موقعیت‌های متفاوت در ساختار و فیلمنامه را تجربه نمی‌کنیم.

ساختن فیلمی متفاوت چه در ساختار و چه در مضمون همانند فیلم «ماهی و گربه» به کارگردانی شهرام مکری را هرگز از خاطر نخواهیم برد و هنوز خیلی از منتقدان معتقدند که این فیلم جای حرف زیادی دارد و می‌توان آن را به شاهکار سینمای تجربی تشبیه کرد که مشابه آن را تاکنون در تاریخ سینما نداشته‌ایم. یا فیلم مفرح «رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن داوودی که صرفاً فیلم سرگرم‌کننده‌ای است و مخاطب در انتها وقتی می‌فهمد یک دروغ بزرگ را به مدت 90 دقیقه تماشا کرده است نه‌تنها ناراحت نمی‌شود بلکه با رضایت هم سالن سینما را ترک می‌کند.

 تا اینجا در جشنواره فیلم فجر هم با فیلم‌هایی روبه‌رو بوده‌ایم که اغلب مضمونی تلخ و یکنواخت از بدبختی آدم‌های داستان را به شیوه‌های مختلف در معرض تماشای مخاطبان قرار داده‌اند. از فیلم‌های آپارتمانی تا دختران فراری و زندگی فقیرانه و مریضی و مرگ و... همه را امسال در جشنواره فیلم فجر دیده‌ایم. تا اینکه روز شنبه فیلم «بارکد» به کارگردانی مصطفی کیایی در کاخ جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. فیلم «بارکد»، داستان پسری است که رویای پولدار شدن در سر دارد. طبق روال فیلم‌های این کارگردان بعد از چند سکانس، نمایش مسابقه 2 ماشین در خیابان‌های تهران، حاضران در سالن را روی صندلی میخکوب کرد.

اما وقتی به عمق ماجرا و فیلم فکر می‌کنی و داستان فیلم را از انتها به ابتدا می‌بینی، مدام در ذهنت جست‌وجو می‌کنی که آنچه دیده‌ای از کجا آغاز شده است، اما در باورت هم نمی‌گنجد که چقدر آدم پولدار این فیلم و نیز پلیس غیرواقعی هستند و هرگز نمی‌توانی آنها یا آنچه در فیلم دیده‌ای را باور کنی. اصلاً اگر داستان این فیلم سرراست و دقیق از همان ابتدا تعریف می‌شد، شاید بیشتر به دلت می‌نشست تا اینکه مدام در طول فیلم باید به ذهنت رجوع کنی که چرا یک آدم پولدار باید به یک آدم معمولی اعتماد کند و زندگی او را در شرایطی نه‌چندان مساعد در باور خود بگنجاند. یا اینکه پلیس‌ها اگر روزی روحیه شوخ‌طبعی را هم با خود همراه داشته باشند، دیگر پلیس بداخلاق و باابهت در جامعه معنایی نخواهد داشت.

منبع: هنر آنلاین


94/11/19 - 14:52 - 2016-2-8 14:52:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن