تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796709541




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

/یادداشت/ رادیو «اربعین» پدیده این روزهای رسانه‌ملی از دو زاویه متفاوت


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: /یادداشت/
رادیو «اربعین» پدیده این روزهای رسانه‌ملی از دو زاویه متفاوت
با گذشت تنها چند روز آمار مخاطبان بر اساس پیامک‌های ارسالی و تماس‌های تلفنی صورت گرفته از سوی مخاطبان به این شبکه تازه تاسیس شگفت‌آور بود.

خبرگزاری فارس: رادیو «اربعین» پدیده این روزهای رسانه‌ملی از دو زاویه متفاوت



خبرگزاری فارس_محمدجوادطالبی: در روزهای ابتدایی ماه صفر شبکه رادیویی «اربعین» در رسانه‌ملی راه‌اندازی شد. شبکه‌ای که قرار بود نزدیک به 20 روز به فعالیت بپردازد و اخبار لحظه‌ای از وضعیت جاده‌ها، خروجی‌های کشور به سمت کربلا و وضعیت مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا را به اطلاع مردم برساند. از ابتدا بسیاری از کارشناسان رسانه به تاسیس شبکه‌ای برای این زمان کوتاه را غیر حرفه‌ای می‌دانستند و بیان می‌کردند قطعا شبکه «اربعین» نمی‌تواند در عمر محدودش شنیده شود و در فضای رسانه‌ای که شبکه‌های موبایلی و فضای مجازی در صدر محبوبیت کاربران قرار دارد تاسیس شبکه رادیویی محلی از اعراب ندارد و کار منسوخ شده‌ای است. روزهای ابتدایی افتتاح شبکه «اربعین» را حرکت رزومه پُرکن مدیران می‌دانستند اما با گذشت تنها چند روز آمار مخاطبان بر اساس پیامک‌های ارسالی و تماس‌های تلفنی صورت گرفته از سوی مخاطبان به این شبکه تازه تاسیس شگفت‌آور بوده است.

  رادیو «اربعین» با آنکه در پخش با مشکلات فنی روبرو است و از طریق امواج رادیویی در چند استان قابل دریافت است و موج‌های متفاوت در تهران، نجف و کربلا که باعث سردرگمی مخاطبان در شنیدن شبکه می‌شود اما مخاطبان فراوان، دائمی و همراهی دارد. نگارنده یادداشت با حضور در شیفت‌ برنامه‌سازی ساعت 18تا24 و رصد میزان تعداد پیامک‌های شبکه را نزدیک به شبکه‌های پرمخاطب در نظر سنجی‌های رسمی سازمان محسوب می‌کنم و با بررسی محتوای پیامک‌ها نیز می‌توان دریافت مخاطبان، از طیف نخبگانی مذهبی تا عموم جامعه را در بر می‌گیرد. پدیده این روزهای رسانه‌ملی از دو جنبه جای بررسی دارد: اول، عمر رسانه‌هاست، برخی از متخصصان و اساتید رسانه معتقدند هر رسانه دارای یک عمر مفید و جریان‌ساز است و هر کدام از رسانه‌هایی که تا کنون ظهور کرده‌اند دوره‌ای داشته‌اند و دوره شکوه و اقتدار رادیو سالها پیش به پایان رسیده است. پس چرا اکنون و پس از گذشت سالها فاصله گرفتن از دوران جریانسازی رادیو در ایران دوباره یک شبکه می‌تواند تا این حد مورد وثوق مخاطبان قرار بگیرد؟ دوم، دوران گذار هر جامعه‌ای با مسائل متعدد اجتماعی، فرهنگی و سیاسی روبرو است، و عمدتا جوامع سنتی در حرکت به سمت مدرن شدن با آسیب‌های جدی در این زمینه روبرو می‌شوند. تعداد کثیری از جامعه‌شناسان، مردم‌شناسان و کارشناسان مذهبی معتقدند جامعه ایرانی در حوزه‌های دینی آسیب‌پذیر تر از گذشته شده‌اند، با در نظر گرفتن چنین تحلیلی پرمخاطب شدن رادیو «اربعین» جای تعجب بیشتری دارد، چگونه در جامعه‌ای که تحلیل‌گران از فاصله گرفتن مردم از مذهب و دین سخن می‌گویند، رادیویی تمام مذهبی که تنها به پخش مداحی و موسیقی‌های آئینی می‌پردازد در مدت چند روز در میزان مخاطب به رادیوهای پرمخاطب با سابقه چند دهه رسیده است، تا جایی که مسئولان رسانه متقاعد به تمدید زمان آن می‌شوند؟

  پاسخ این سوالات قطعا تک بعدی از منظر علم رسانه و یا حوزه جامعه شناسی صرف نخواهد بود بلکه باید کارشناسان هر دو منظر را مورد بررسی قرار دهند. اما اگر بخواهیم خروجی‌محور به ماجرا نگاه کنیم باید با اطمینان خاطر رادیو«اربعین» را پدیده این روزهای رسانه‌ملی بدانیم.
شبکه اربعین روی موج اف ام ردیف 95.5 در تهران، در کربلا موج 90.9 ای ام و در نجف اشرف موج 91.9 ای ام قابل شنیدن است. زائران و شنوندگان می توانند با دانلود اپلیکیشن به نشانی WWW.IRANSEDA.IR روی تلفن همراه خود به طور 24 ساعته شنونده این رادیو باشند. انتهای پیام /ن

http://fna.ir/KNB0C6





94/09/06 - 00:14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن