تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797988739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاهاي مصنوعي ديگر نمي‌لغزد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: پاهاي مصنوعي ديگر نمي‌لغزد
لغزش اغلب به سقوط افراد قطع عضو شده منجر مي‌شود كه از پاي مصنوعي استفاده مي‌كنند، اما پاي مصنوعي روباتيك كه در دانشگاه Carnegie Mellon ساخته شده است اين نويد را مي‌دهد كه به كاربران كمك مي‌كند تا با استفاده از تكنيك‌هايي بر اساس نحوه كنترل پاهاي طبيعي انسان تعادل خود را به دست آورند.


مترجم: علي طالبي
لغزش اغلب به سقوط افراد قطع عضو شده منجر مي‌شود كه از پاي مصنوعي استفاده مي‌كنند، اما پاي مصنوعي روباتيك كه در دانشگاه Carnegie Mellon ساخته شده است اين نويد را مي‌دهد كه به كاربران كمك مي‌كند تا با استفاده از تكنيك‌هايي بر اساس نحوه كنترل پاهاي طبيعي انسان تعادل خود را به دست آورند.
استاديار رشته روباتيك به نام هرتات جيري مي‌گويد، راهبردي كنترلي كه بر اساس مطالعه رفلكس‌هاي انساني و ساير سيستم‌هاي كنترل عصبي- عضلاني طراحي شده در حد شبيه‌سازي و آزمون‌هاي آزمايشگاهي نتايج نويد‌بخشي نشان داده است و قابليت راهپيمايي با تعادل بالا روي زمين ناهموار و كاهش لغزش‌ها و تكان‌ها را حاصل مي‌كند. اعضاي مصنوعي برقي مي‌توانند فقدان عضلات پا را جبران كنند، اما اگر معلول از زمين افتادن وحشت داشته باشد، از آنها استفاده نمي‌كند. اعضاي مصنوعي امروزي تلاش مي‌كنند تا از حركات طبيعي پا تقليد كنند، اما همچنان در برابر لغزش‌ها، فشارها و سكندري مانند يك پاي سالم انسان واكنش نشان نمي‌دهند. اين ايده كه با درك نحوه كنترل اعضاي حركتي توسط انسان مي‌توانيم از آن اصول براي كنترل اعضاي حركتي مصنوعي استفاده كنيم انگيزه اصلي انجام اين تحقيق بوده است.
جيري ديناميك راهپيمايي پا و كنترل حركتي را در دهه گذشته بررسي كرده است. در بين مشاهدات او نقش عضلات راست‌كننده پا وجود دارد كه عموماً براي راست كردن مفاصل كاربرد دارند. او مي‌گويد كه نيروي عكس‌العمل اين ماهيچه‌ها به صورت خودكار در برابر ناهمواري‌هاي سطح زمين واكنش نشان مي‌دهد و سريعاً حركت پا را آهسته مي‌كند يا در صورت لزوم پا را دورتر دراز مي‌كند.  اين گروه تحقيقاتي اين مدل عصبي- عضلاني را با استفاده از شبيه‌سازي‌هاي كامپيوتري و روباتي كابلي تقريباً نصف اندازه پاي انسان به نام پاي عصبي- عضلاني روباتيك 2 ارزيابي كرده‌اند. اعضاي مصنوعي برقي موتورهايي دارند كه در حين راهپيمايي زاويه بين زانو و ساق پا را تنظيم مي‌كنند و باعث مي‌شود طرز راه رفتن خيلي طبيعي‌تر باشد. همچنين اين موتورها نيرويي توليد مي‌كنند كه فقدان عضلات را جبران مي‌كنند و از دشواري راهپيمايي معلول مي‌كاهند و به آنها اجازه مي‌دهند تا با سرعتي مثل فردي سالم و خوش‌بنيه حركت كنند.
محققان مي‌گويند پاي چند ميليون نفر از مردم قطع شده است و انتظار مي‌رود تا سال 2050 اين مسئله تا چهار برابر بيشتر شود. حدود نيمي از جمعيت معلول اظهار داشته‌اند كه از زمين افتادن مي‌ترسند و تعداد زيادي از آنها گفته‌اند كه ناتواني در راهپيمايي در زمين‌هاي ناهموار كيفيت زندگي آنها را كاهش مي‌دهد. اعضاي مصنوعي روباتيك حوزه‌اي نوظهور است كه باعث مي‌شود بتوان با طراحي اعضاي مصنوعي جديد و راهبردهاي كنترلي با اين مشكلات مواجه شد.
منبع: ساينس ديلي


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن