تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797784114




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایـران و یـونان، كاشفان مرغ!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: با یك عدد مرغ سالم چه تعداد غذای مقوی و كامل می‌توان تهیه كرد؟
ایـران و یـونان، كاشفان مرغ!




باورتان می‌شود همین مرغی كه خیلی از ما بوی آن را دوست نداریم و لب به آن نمی‌زنیم،‌ بتواند تمدن یك ملت یا بهتر بگوییم دنیای غرب را نجات بدهد؟‌ مرغ محترم،‌ اولین بار در نیمه نخست قرن پانزدهم میلادی در كشور یونان پا به زندگی مردم گذاشت. اما نكته مهم اینكه در این كشف،‌ پای ما ایرانی‌ها هم در بین بود.





همشهری 6و7 : باورتان می‌شود همین مرغی كه خیلی از ما بوی آن را دوست نداریم و لب به آن نمی‌زنیم،‌ بتواند تمدن یك ملت یا بهتر بگوییم دنیای غرب را نجات بدهد؟‌ مرغ محترم،‌ اولین بار در نیمه نخست قرن پانزدهم میلادی در كشور یونان پا به زندگی مردم گذاشت. اما نكته مهم اینكه در این كشف،‌ پای ما ایرانی‌ها هم در بین بود.

داستان از این قرار است كه وقتی دریاسالار یونانی،‌ «تمیستوكلس»‌ راهی نبرد با ایران بود، ‌در مسیر نزاع دو خروس با یكدیگر را می‌بیند. او با دیدن این صحنه می‌گوید:‌ «‌به آنها بگویید برای زندگی، نجات‌ خانواده، برای حفظ خاندان و برای حفظ فرزندان نجنگند.

جنگ باید فقط برای حفظ غرورتان باشد.» به این ‌ترتیب نخستین برخورد تاریخی با خاندان ماكیان اتفاق می‌افتد اما تا مدت‌ها این موجود برای تغذیه استفاده نشده و بر عكس برای مراسم «جنگ‌اندازی خروس»‌استفاده می‌شد.

 درواقع مرغ و خروس برای این رقابت پرورش داده می‌شدند. از اوایل قرن بیستم با پیشرفت صنعت،‌مرغ به شكل‌های مختلف و به صورت جدی، به‌عنوان یك خوراكی وارد زندگی مردم شد.

 مرغ را نجات‌بخش زندگی مردم غرب می‌دانند به این دلیل كه پس از ورود آن به فرهنگ غذایی مردم،‌ از مرغ برای تهیه انواع خوراكی‌ها تا سس‌ها استفاده می‌كنند. حالا می‌خواهیم ببینیم مرغ چه وی‍ژگی‌های تغذیه ای دارد و با آن چندنوع غذا می‌توان تهیه كرد؟‌


ایـران و یـونان ‌كاشفان مرغ!



وی‍ژگی‌های مرغ معروف

این نكته را ‌می‌دانیم كه مرغ،‌یكی از بهترین منابع حاوی پروتئین است. هضم آن آسان است و الی آخر. اما اگر بخواهید چند وی‍ژگی شاخص برای این خوراكی را توضیح بدهید،‌باید دست روی كدام وی‍ژگی‌ها بگذارید؟‌

می‌توانید حداقل 15،10وی‍‍ژگی برای این خوراكی نام ببرید و دلایل آن را هم ذكر كنید؟‌ همراه ما باشید تا با هم این ویژگی‌ها را بررسی كنیم.

1.  منبع پروتئین:‌ مرغ،‌سرشار از پروتئین است. اما این وی‍ژگی را در دیگر موجودات خوراكی مانند گاو و گوسفند هم می‌توان سراغ گرفت. اما چه نكته‌ای پروتئین مرغ را خاص كرده است؟‌ تاثیر این پروتئین در بدن.

 اسیدهای آمینه سازنده پروتئین مرغ عامل اصلی رشد و نمو عضلات هستند. بنابراین مصرف مرغ علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز به رشد عضلات كمك می‌كند. از سوی دیگر كیفیت پروتئین مرغ به شكلی است كه مصرف آن باعث اضافه وزن نمی‌شود.

2. داروی  افسردگی:  این خوراكی داروی همه افراد افسرده حال است. به‌ویژه اینكه پاییز است و بسیاری افراد ممكن است افسردگی فصلی را تجربه كنند. دلیل آن نیز وجود اسیدآمینه « تریپتوفان»‌ در پروتئین مرغ است. بنابراین اگر احساس افسردگی می‌كنید،‌همین حالا آستین بالا بزنید و سوپ مرغ برای وعده شام بار بگذارید. با خوردن هر قاشق آن،‌جسم‌تان گرم و روح‌تان آرام می‌شود.

3. استحكام استخوان‌ها:‌ اگر نگران پوكی استخوان در سن بالا هستید،‌حتما مرغ را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید. مطمئن باشید به این ترتیب استخوان‌ها به آهن تبدیل خواهند شد. دلیل آن نیز آهن موجود درگوشت مرغ است.


ایـران و یـونان ‌كاشفان مرغ!



4. مرغ،‌مهربان با قلب:‌ گوشت این حیوان حاوی اسیدآمینه «‌سیستئین‌» ‌است. این همان تركیب مفیدی است كه برای حفظ سلامت قلب ضروری است. گوشت مرغ حاوی مقدار كافی از این اسیدآمینه است. سینه مرغ بیش از هر قسمت دیگری از این خوراكی حاوی اسیدآمینه سیستئین است.

5. مرغ و لبخند:‌ اگر دوست دارید همیشه لبخندتان زیبا باشد،‌ مصرف مرغ را فراموش نكنید. تعجب كردید؟‌ علت این معجزه،‌ وجود فسفر در گوشت مرغ است. این عنصر هم كه برای حفظ استحكام و سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری است. بنابراین اگر دوست دارید دندان‌های‌تان مثل مروارید بدرخشد،‌ مرغ را فراموش نكنید.

6. مرغ و لاغری:‌ یكی از علت‌های اصلی اضافه وزن،‌اختلال در متابولسیم بدن است. برای تنظیم متابولیسم بدن هزار ویك راه وجود دارد كه یكی از مهم‌ترین آنها،‌دریافت مقدار كافی «‌سلنیوم»‌است.

 این عنصر به وفور در گوشت مرغ وجود دارد. بنابراین با خوردن مرغ،‌ نیاز بدن به سلنیوم تامین شده و می‌توانید به داشتن اندام مناسب‌ امیدوار باشید. از سوی دیگر مرغ حاوی ویتامین B6 است. این ویتامین نیز مهم‌ترین ویتامین برای تنظیم سوخت و ساز بدن است.

بنابراین با خوردن مرغ چربی‌های اضافی بدن شعله ور شده و از سوی دیگر متابولیسم نیز تنظیم می‌شود. بنابراین دیگر باید كمتر نگران اضافه وزن باشید.

7. مرغ و سرطان:‌ اگر دوست دارید از خرچنگ دور باشید،‌ مرغ را فراموش نكنید. به این دلیل كه گوشت مرغ حاوی «نیاسین»‌است.

این تركیب مانع از آسیب به DNA شده و با كدبرداری درست از آن،‌خطر اختلال در كدبرداری  ژن‌ها به حداقل می رسد. به این ترتیب خطر تكثیر بی‌برنامه سلول‌ها و ابتلا به سرطان به حداقل می‌رسد.


ایـران و یـونان ‌كاشفان مرغ!



ایـران و یـونان ‌كاشفان مرغ!









تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن