تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797960574




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهشت معماری در قلب جنگل


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بهشت معماری در قلب جنگل




در سال 2003 میلادی از تعدادی از بزرگترین نام‌های معماری بین‌المللی و چینی خواسته شد تا به دل طبیعتِ اطراف شهر باستانیِ نانجینگ چین بروند.





وب سایت فرادید: در سال 2003 میلادی از تعدادی از بزرگترین نام‌های معماری بین‌المللی و چینی خواسته شد تا به دل طبیعتِ اطراف شهر باستانیِ نانجینگ چین بروند.
 
 کمی بیشتر از 20 غول معماری چین که در سطح بین‌المللی هم فعالیت می‌کنند، به منطقه‌ای در مجاور شهر بزرگ نانجینگ رفتند. این منطقه به خاطر پوشش گیاهی بامبو زیبایی خاص خود را دارد.  
 
معمارهای مشهوری چون استیون هال (معمار برجسته نیویورکی)، آی وِی وِی (معمار مشهور چینی)، وانگ شو (معمار چینی برنده‌‎ی جایزه پریتزکر) و دیوید آدیایه (معمار بریتانیایی) این دعوت را پذیرفتند و به حضوری کاملا ملموس در آن داشتند.
 

(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل


موزه هنر سیفانگ در صدر مقاصد فرهنگی سال 2015 میلادی قرار دارد

 
به هر یک از این معماران، فرصتی استثنایی برای طراحی یکی از 20 ساختمان پروژه داده شد. آن‌ها دستشان کاملا باز بود تا بتوانند در محیطی رویایی و فارغ از محدودیت‌های اعمال شده از سوی مشتری، همان‌طور که می‌خواهند ساختمان خودشان را بنا کنند.
 
این پروژه که «سیفانگ آرت کالکتیو» نامیده می‌شود، توسط یکی از تاجرهای محلی موفق به نام «لوو جون» و پسرش «لوو شون» که وظیفه‌ی گردآوری آثاری هنری وی را به عهده دارد، کلید خورد.
 
آقای لوو جون از نحوه توسعه شهرهای چینی و معماری‌های تکراری و ارزان آگاهی داشته و تلاش کرد تا با این پروژه کلیشه‌ها را کنار بزند. او از تمایل چینی‌ها به شهرنشینی آگاه است. وی از این رو قصد دارد تا مردم چین را از طریق این پروژه با هنر، طراحی و معماری مدرن آشنا کند.
 
طراحی‌های شگفت‌انگیز

نتایج بینندگان را شگفت انگیز خواهد کرد. معماری‌های انجام شده توسط هال و دیگر معماران واقعا توجه هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند.
 
ساختمان «مرکز کنفرانس» که توسط معماران ژاپنی طراحی شده است هم واقعا نگاه‌ها را مجذوب خود می‌کند. حدود 400 نفر در این مرکز جای می‌گیرند. این ساختمان در کنار هتل «مونوکروم» واقع شده است. هتل مونوکروم، هتلی کوچک است که توسط معماری چینی «لیو جیاکون» طراحی و ساخته شده است. چندین خانه و ویلا را می‌توان در این مجموعه مشاهده کرد.
 
این سازه‌های مدرن شاید در نگاه اول کمی عجیب به نظر برسند، اما واقعیت این است که به خوبی در دل طبیعت جای خوش کرده‌اند. با آغاز پاییز، پوشش گیاهی منطقه رنگ عوض کرده و جامه پاییزی را به تن خواهد کرد. برخی از سازه‌ها حتی در پاییز نمای بهتری به خود می‌گیرند.
 
در بالای یکی از آن ویلاهای طراحی شده توسط معمار اهل شیلی به نام «ماتیاس کلوتس،» برکه‌ای زیبا تعبیه شده که بر روی آن‌ چندین سنگ‌چین بتنی ساخته شده است. بازدیدکنندگان می‌توان راه خود را از روی سنگ‌چین‌ها گرفته تا به راه‌پله‌ی مارپیچ در آن سوی برکه برسند. آن‌ها می‌توان از راه‌پله به داخل ساختمان بروند؛ همه چیز رویایی به نظر می‌رسد.
 
طراحی‌های دیوانه کننده

این پروژه از موانع زیادی عبور کرده است. موزه‌های خصوصی در چین قدمت چندانی ندارند و حتی از پشتیبانی و یارانه دولتی هم محروم هستند. به همین دلیل، مجموعه سیفانگ چالشی بزرگ را پشت سر گذاشته است.
 
موزه سیفانگ در سال 2013 میلادی در دسترس عموم قرار گرفت. در همان سال گزارشی در وال استریت ژورنال چاپ شد که در آن گفته شده بود دست کم 164 میلیون دلار  برای این پروژه سرمایه گزاری شده است.
 
ژوو کی، معمار اهل نانجینگ، می‌گوید: «آن‌ها از معماران دعوت به عمل آوردند تا آن‌ها آنطور که می‌خواهند سازه‌ی خود را طراحی و بسازند. معمارها هم می‌توانند دیوانه بازی دربیاورند و صرف‌نظر از هزینه، سازه‌ی موردنظر خود را بسازند.»
 
پنج سازه در این پروژه نیمه کاره ماند. ژوو می‌‎گوید: «نتایجی که تاکنون حاصل شده به هیچ وجه بد نیستند. البته فرآیند کار اذیت کننده بود.» لو و پسرش درخواست ما برای مصاحبه را رد کردند.
 
برنده جایزه اسکار؟

دشواری‌های کار روندی فزاینده را داشته است. با این حال، این پروژه در صدر مقاصد فرهنگی جهان در سال 2015 میلادی قرار گرفته است. جوایز معتبری موسوم به «اسکار موزه‌ها» برای ارج نهادن به موسسات هنرهای بصری و مکان‌های فرهنگی در نظر گرفته شده‌اند. برندگان این جوایز در 9 اکتبر در لندن اعلام خواهد شد.
 
ورودی پارک و موزه حدود 50 یوآن (7.80 دلار) برای هر نفر تمام خواهد شد. ماهانه حدود 2000 نفر این مجموعه را از نزدیک دیدن می‌کنند. البته غیر از بازدیدکنندگان، تورهای گردشگری فراوانی این مجموعه را در فهرست بازدید خود قرار داده‌اند.
 
به جرات می‌توان گفت که این پارک بهشتی برای دانشجویان معماری، خصوصا دانشجویان دانشگاه‌های مجاور، محسوب می‌شود. مشکل اصلی این پارک این است که نمی‌توان نام آن را در بروشورهای هتل‌های شهر نانجینگ یافت. به همین دلیل من مجبور شدم از سه راننده تاکسی مختلف آدرس درست پارک را بپرسم. راننده سوم که مرا به پارک رساند اتفاقا در روستای پایین جاده‌ی منتهی به پارک زندگی می‌کرد، اما از وجود این پارک اطلاعی نداشت!
 
خانه‌های رویایی

معمار ایتالیایی «اتوره سوتساس» به تازگی کار آپارتمانی لوکس و همچنین مرکز فرهنگی را به اتمام رسانده که بر زیبایی مجموعه افزوده است.
 
البته مسئولان اجرایی مجموعه درصددند که ساختمان‌های مسکونی بیشتری را در پارک تعبیه کنند تا بتوانند پارک را از یک صرفا مرکز خرید به خانه دوم معماران تبدیل کنند.
 
درست است که بار فرهنگی شهر نانجینگ به نسبت پکن و شانگهای به مراتب کمتر است، اما پارک هنریِ نانجینگ کمک خواهد کرد تا شهر نانجینگ در فهرست مقاصد فرهنگی چین قرار گیرد. تصاویر این مجموعه زیبا را با توضیحات مربوط به آن در ادامه خواهید دید:
 
این جعبه معلق توسط معمار نیویورکی «استیون هال» طراحی شده و محوریت موزه هنری سیفانگ را یدک می‌کشد

 
(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



خانه قایقی یا «بوت هاوس» -  معماران فنلاندی به نام‌های ماتی و پیرجو ساناکسناهو طراح آن هستند
 

(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



فو شوو – معماران اسپانیایی به نام‌های «لوئیس مانسیا» و «امیلیا تونان» این خانه را طوری طراحی کرده‌اند که انگار شما در قلب جنگل زندگی می‌کنید، زیرا دور تا دور خانه را بامبوها احاطه کرده‌اند
 

(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



هرمیت – ژوو کای، معمار چینی، این سازه را طراحی کرده و آن را هرمیت نامیده است. هدف طراحی وی انطباق سازه با طبیعت مجاور است
 

(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



اقامتگاه سان هی – معمار چینی «وانگ شو» طراح آن بوده است
 

(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



لایت باکس – تونلی از میان انبوهی از بامبوها که شما را به سمت ورودی ویلا راهنمایی می‌کند. این ویلا توسط دیوید آدیایه بریتانیایی طراحی شده است


(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



نمایی دیگر از ویلای آدیایه – طراحی این ویلا به شکلی است که از حداکثر نور طبیعی بهره می‌گیرد. به همین دلیل لایت باکس یا «جعبه نور» نام‌گذاری شده است.
 

(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



لیلی پاند - سازه طراحی شده توسط معمار اهل شیلی
 

(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



سکوهای بتنی که مانند سنگ چین بر روی ساختمان قرار دارد. پله‌های مارپیچیِم مخفی به داخل ساختمان لیلی پاند راه دارد
 

(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



شش بلوک بتنی – نمای اقامتگاه طراحی شده توسط آی وِی وِی، معمار مشهور چینی


(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



این شش بلوک از یکدیگر مستقل بوده و توسط راهروهای کوچک به هم متصل می‌شوند

 
(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



پاویلیون واترساید – آلبرتو کالاچ، معمار مکزیکی، طراح این سازه‌ی زیبا در لب آب است. این ساختمان از بیشتر از چوب ساخته و سقف آن موج‌دار است
 

(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل



بهشت معماران – سرزمین عجایب معماری در پارک ملی لآوشان قرار دارد


(تصاویر) بهشت معماری در قلب جنگل









تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن