تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796999259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صلح آرامشي که در درون و باطن ما است/صلح فرهنگ است و مفهومي انتزاعي و مجرد نيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ مهر ۱۳۹۴ (۰:۳۱ق.ظ)
صلح آرامشي که در درون و باطن ما است/صلح فرهنگ است و مفهومي انتزاعي و مجرد نيست موج - پژوهشگر و مددکار اجتماعي، درباره صلح، گفت: صلح؛ يعني آرامشي که در درون و باطن ما است. بنابراين با اين تعريف نمي‌توان به راحتي و به اين زودي صلح را به فرزندانمان آموزش داد؛ زيرا در ابتدا بايد بتوانيم تعارضات دروني خود را حل کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، انجمن دوستداران کودک پويش با همکاري شبکه ياري کودکان کار و خيابان و شرکت انتشارات فني ايران نشستي را در دفتر شرکت انتشارات فني ايران با عنوان «آموزش صلح، چالش‌ها و راهکارها»، شامگاه سه شنبه برگزار کردند.
در ابتداي اين نشست بهجت واعظي، دبير شوراي گسترش فرهنگ صلح افزود: براي کودکان وقتي از صلح صحبت مي‌کنيم، به‌طور معمول صلح در برابر جنگ قرار مي‌گيرد و سال‌هاي زيادي است که سازمان‌ها و افراد مختلف با برگزاري سمينارها و برنامه‌هايي تلاش مي‌کنند تا قدري فرهنگ صلح را تعريف و ترويج کنند.
در ادامه رضا ببري، پژوهشگر و مددکار اجتماعي، از منظر ديگري به تعريف و مساله آموزش صلح را مطرح کرد و گفت: صلح يعني آرامشي که در درون و باطن ما است. بنابراين با اين تعريف نمي‌توان به راحتي و به اين زودي صلح را به فرزندانمان آموزش داد زيرا در ابتدا بايد بتوانيم تعارضات دروني خود را حل کنيم.
سپس مهناز کارکن، مدرس ارشد کاوش حقوق، اظهار داشت: بهتر است به جاي آموزش صلح، از تعبير کاوش صلح استفاده کنيم. بايد کودکان را با شيوه‌هاي کاوشي به سمتي سوق دهيم تا خودشان مهرباني و دوستي و صلح را انتخاب کنند.
مريم آشور، جامعه‌شناس و مسوول کميته توانمندسازي انجمن پويش، اظهار داشت: صحبت درباره چيستي صلح مجال بيشتري مي‌طلبد. با اين حال، صلح از تصميم ما براي يادگيري و آموختن از ديگران شروع مي‌شود و احترام به ديگران.
وي ادامه داد: يکي از مهم‌ترين کارهايي که مي‌توان در راستاي ترويج و نهادينه کردن صلح در خانواده‌ها انجام داد، با توجه به نقشي که مادران و زنان ايفا مي‌کنند، ايجاد فرصت‌هايي است که کودکان بتوانند خود را بيابند.
در ادامه محمد لطفي، حقوقدان و مسوول کميته حقوقي جمعيت دفاع از کودکان کار و خيابان، با اشاره به اينکه فانتزي‌هاي بسياري پيرامون مفهوم صلح ايجاد شده است اعلام کردند که مفهوم صلح امري پيچيده است و نمي‌توان با ساده‌انگاري با اين مفهوم روبرو شد.
وي با اشاره به اعلاميه مدارا و تعريف مفهوم آن مبني بر پيش فرض ضروري مدارا براي صلح، تصريح کرد: نبايد اين دو مفهوم را يکسان به کار ببريم. صلح مرحله‌اي بعد از مدارا است. ماده يک اعلاميه مدارا در تعريف مدارا چنين مي‌گويد که مدارا همانا احترام، پذيرفتن و ارج نهادن به تنوع غني فرهنگ‌هاي جهان ما، شيوه‌هاي ابراز و راه‌هاي گوناگون انسان بودن است. رشد آن با آگاهي و صراحت، ارتباط، آزادي بيان وجدان و عقيده انجام مي‌شود. مدارا هماهنگي در اختلاف است.
وحيد محمدي پاي اندر، نويسنده و مربي فلسفه، گفت: براي کودکان هر نظريه و آموزه‌اي بايد بر پايه نتايجي که از آن به دست مي‌آيد، سنجيده شود. به اعتبار اين تعريف تنها شيوه فلسفه براي کودکان مي‌تواند راه نجاتي براي سرگرداني نظام آموزشي باشد؛ چرا که اين شيوه تحول بنيادي در شيوه آموزش را الزامي مي‌داند. غير از اين شيوه، هر روش ديگر تکرار مکرراتي است که منجر به تضادهاي اجتماعي مي‌شود.
در ادامه اين نشست پرسش‌هايي از جانب شرکت‌کنندگان مطرح شد که هرکدام از سخنرانان پاسخ‌هايي را از ديدگاه‌هاي گوناگون ارائه کردند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن