تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797728072




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک سوم مقالات کشور توسط علوم پزشکی تولید می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت: یک سوم مقالات کشور توسط علوم پزشکی تولید می‌شود معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درباره آزمایشگاه‌های جامع و اتاق‌های تمیز گفت: ۱۰ آزمایشگاه جامع در حال آماده سازی است و ۹ اتاق تمیز هم در دانشگاه‌ها ایجاد می شود که اکنون دو عدد از آنها راه اندازی شده است.
۱۳۹۴ جمعه ۱۳ شهريور ساعت 23:31

به گزارش خبرگزاری پانا،دکتر رضا ملک زاده امروز در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی با اشاره به وجود زیرساخت های عظیم در کشور گفت: طبق استخراج توانایی های دانشگاه های تیپ یک، مشخص شد برخی از دانشگاه‌ها در یکی از بخش‌های جزئی حتی از دانشگاه هاروارد هم جلوتر هستند. معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت یکی از وظایف مهم دانشگاه های علوم پزشکی را پژوهش و نوآوری بیان کرد و گفت: وجهه هر دانشگاهی به کار تحقیقاتی آن دانشگاه است. وی با بیان این که آینده پزشکی در حال تحولات بنیادین است، افزود: در ۲۰سال آینده چهره پزشکی عوض خواهد شد که لازم است به این تغییرات بپردازیم و نرم افزار زندگی یا همان علم ژنتیک را مورد توجه قرار دهیم. دکتر ملک زاده با بیان این که دنیای پزشکی به سمت کشفیات عظیم پیش می رود، افزود: در حال حاضر یک سوم مقالات کشور توسط علوم پزشکی تولید می شود اما نمی توانیم تنها به تولید مقالات اکتفا کنیم. معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به شاخص تاثیرات مقالات و تبدیل تحقیقات به فناوری گفت: در حال حاضر عربستان با اینکه از نظر تعداد مقالات از ایران پایین تر است اما در شاخص تبدیل مقالات به فناوری از ما بالاتر است و این نشان دهنده سرمایه گذاری این کشور در این بخش است. وی بر لزوم افزایش بودجه بخش پژوهش تاکید کرد و گفت: ما نتوانسته ایم در سال های اخیر یک سرمایه گذاری اساسی در تحقیقات داشته باشیم. دکتر ملک زاده برلزوم تبدیل پژوهش به فناوری تاکید کرد و گفت: لازم است دانشگاه ها سعی کنند که از پژوهش هایی که به فناوری تبدیل نمی شود، پیشگیری کنند. وی با اشاره به احیای موسسه ملی تحقیقات سلامت در کشور گفت: این موسسه به عنوان یک موسسه دولتی که بتواند پولی برای پژوهش اختصاص دهد ایجاد شده است و پس از اعلام فراخوان، ۴۰۰ طرح دریافت کردیم که برای اجرای آنها به ۲۰۰ میلیارد تومان پول نیاز است. کل بودجه ما ۳۰ میلیارد تومان در این بخش بود و نمی توانیم همه تحقیقات را تحت پوشش قرار دهیم. معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درباره آزمایشگاه های جامع و اتاق‌های تمیز گفت: ۱۰ آزمایشگاه جامع در حال آماده سازی است و ۹ اتاق تمیز هم در دانشگاه ها ایجاد می شود که اکنون دو عدد از آنها راه اندازی شده است. وی یادآور شد: برنامه ملی ثبت سرطان ها و مطالعات «کوهورت» در حال پیگیری است و باید بتوانیم درباره بار بیماریها در کشور مطالعات جامعی انجام دهیم. در حال حاضر بر اساس یک تحقیق در مرکز قلب تهران، نیمی از عامل مرگ و میر ایرانی ها بیماری های قلبی و عروقی است و سن ابتلا به این بیمارها از همه دنیا کمتر است. ۳۰ تا ۳۵ درصد این مبتلایان زیر ۵۵ سال سن دارند که همه اینها قابل پیشگیری است و اگر کاری نکنیم نقص ماست.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن