تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796861598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حرکت تعاونی ها از چاله به چاه!


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: حرکت تعاونی ها از چاله به چاه!


زمانی که در قانون از سهم ۲۵ درصد تعاونی ها صحبت شد به ما سهم ۵ درصدی رسید حالا که صحبت از سهم ۱۵ درصدی تعاونی ها در اقتصاد کشور است لابد سهم ما به زیر ۲ درصد خواهد رسید. به ئگزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدی از کاهش سهم تعاون در برنامه ششم انتقاد و تصریح کرده اند سهم بخش تعاون در اقتصاد کشور بیش از آن چیزی است که برآورد می شود. اتحادیه تعاونی های تولید تاکید کرده اند ناتوانی برخی از عدم احراز سهم واقعی تعاون نباید موجب کاهش سهم تعاونی شود. دکتر حمدالله رستمی - مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و تحقیقات تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حسین رحمانی نیا - عضو هیئت مدیره اتاق تعاون این موضوع را در برنامه پیشخوان خبر بررسی کردند.

دکتر حمدالله رستمی با اشاره به سالروز تعاون در تقویم گفت: 13 شهریور در تقویم بنام روز تعاون ثبت شده است، ما در کشور 100 هزار تعاونی فعال با 10 میلیون عضو داریم که این تعداد توانسته اند 1600 شغل در زمینه های مختلف کشاورزی و صنعتی در کشور ایجاد کنند. مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و تحقیقات تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه گفت: در طول تاریخ 80 ساله تعاونی در کشور 160 هزار تعاونی تاسیس شده اند که 60 هزار از تعاونی ها منحل شده اند زیرا وابسته به یک موقعیت زمانی بوده اند مانند تعاونی مسکن و یا رفاه در زمان جنگ تحمیلی. وی در ادامه گفت: در فرانسه 70 درصد تعاونی ها در همان سال اول منحل می شوند و تنها 30 درصد به سال دوم می رسند که عدم توجیه اقتصادی، غیر سود آوری، اختلاسهای داخلی و اختلافهای بین اعضا از مهمترین دلایل انحلال تعاونی ها ذکر شده است. رستمی در ادامه گفت: تعاونی یک امر توسعه ای است و نه اقتصادی زیرا توسعه یک فرآیند چند وجهی است که یکی از وجوه آن وجه اقتصادی است که متاسفانه در کشور ما با نگاه صرفا اقتصادی به مقوله تعاونی سایر نحلال هایش عملا نادیده گرفته شده است.

مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و تحقیقات تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به رویکردهای ویژه تعاونی در کشور گفت: تعاونی ها قادرند بحث اشتغال، عمران، فرهنگ، ارتقاء رفاه عمومی، انسجام سرمایه های کوچک را ساماندهی کنند در حالی که ممکن است به لحاظ اقتصادی چندان قوی نباشند. وی گفت: بررسی جایگاه اصلی تعاونی در کشور نشان می دهد که تعاونی ها در توسعه کشور نفش مهمی دارند که قوانین تعاونی در کشور ما بسیار ناکافی و ناکارآمد است. حسین رحمانی نیا دیگر مهمان برنامه با اشاره به سهم 25 درصد تعاونی ها در اقتصاد کشور گفت: در سیاستهای کلی اصل 44 به ارتقای 25 درصدی سهم تعاونی ها در اقتصاد کشور اشاره شده است که متاسفانه در حال حاضر سهم تعاونی ها در اقتصاد کشور چیزی در حدود 5 تا 6 درصد است. عضو هیئت مدیره اتاق تعاون در ادامه گفت: بعد از ابلاغ سیاستهای کلی اصل 44 قرار شد اقتصاد به 2 بخش تعاونی و خصوصی تقسیم شود و بخش تعاونی مقدم بر بخش خصوصی و بخش خصوصی مکمل بخش تعاون باشد که در عمل عکس این اتفاق افتاد.

وی در ادامه گفت: باور ملی نسبت به تعاونی در کشور وجود ندارد در حالی که مقام معظم رهبری بارها تاکید کردند که راه نجات کشور رفتن به سمت تاسیس تعاونی ها است. حسین رحمانی نیا  با اشاره به اصطلاح اقتصاد مشارکتی گفت: در تمام دنیا تعاونی ها جایگاه ویژه ای دارند و این اصطلاح اقتصاد مشارکتی که این روزها بسیار رایج شده است همین تعاونی ها هستند زیرا تعاونی ها با کارکرد ویژه خود باعث اشتغال مردم می شود و کار را بصورت 100 درصد به مردم موکول می کند. وی  در ادامه گفت: مشکل ما مشکل قانون نیست زیرا قوانین وضع شده در این زمینه بسیار جامع و کامل است، مشکل ما موانع رشد تعاونی ها است که باید رفع شود یکی از این موانع دولت است که باید تعاونی ها را توانمند کند که لازمه آن تخصیص بودجه مناسب به تعاونی ها است که دولت این کار را نمی کند. حسین رحمانی نیا در ادامه گفت: مشکل اساسی کشور این است که همه در حال آمار دادن هستند زمانی که در قانون از سهم 25 درصد تعاونی ها صحبت شد به ما سهم 5 درصدی رسید حالا که صحبت از سهم 15 درصدی تعاونی ها در اقتصاد کشور است لابد سهم ما به زیر 2 درصد خواهد رسید. وی با اشاره به بحث فرابخش در اقتصاد و بویژه در بحث تعاونی ها گفت: در کشور نیوزیلند سهم تعاونی ها در اقتصاد کشور 24 درصد است اما در کشور ما موضوع تعاونی فرابخشی است به این معنا که بخشهای مختلف اقتصادی با هم همکاری ندارند و در نتیجه هر بخش به درسی رشد نکرده و در جایگاه مناسبش قرار نمی گیرد.


پنج شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن