تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797593089




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سکوت دربرابر حافظ ناظری قبح نارواست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: علی قمصری در واکنش به گفته های حافظ ناظری عنوان کرد؛ سکوت دربرابر حافظ ناظری قبح نارواست خبرگزاری پانا: علی مصری در یادداشتی با انتقاد از رفتار حافظ ناظری به نقد رفتار او پرداخت.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۲ شهريور ساعت 16:22

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، با توجه به اظهار نظرات حافظ ناظری درباره نوازندگان موسیقی ایرانی در سایت موزیک ما علی قمصری متنی را در پاسخ به وی منتشر کرد. در متن این یادداشت آمده است:
مواجهه با هر تبلیغى از حافظ ناظرى (پسر استاد ناظرى)، اشتیاق شنیدن اثرى با عظمت جنگ ستارگان جان ویلیامز را ایجاد مى كند. تبلیغاتى با مختصات آنونس هاى هالیوودى، با اسمهایى مانند "بیگ بنگ" ، بعد دوازدهم، سمفونى مولانا و ...    اما از بخت بد حافظ ، ایجاد این اشتیاق هزینه اش بالا رفتن انتظارات است كه من به عنوان آهنگساز و نوازنده ، متوسط بودن را محیط بر تمامى اركان آن (استفاده از آكورد هاى محدود و ابتدایى، سردى صداى خواننده، ادیتها و اتوتیون هاى مكرر، سه تار نوازى شبیه گیتار جان مك دافلین كه با وجود تاكید حافظ فاقد روح ایرانى است، تمركز بر معرفى تكنیكها و نه هدف قرار دادن تكنیك براى رسانایى پیام و ...) مى بینم.
علاوه بر آن بعد از اینكه با ادعاهایى مانند نامگذارى یك روز در امریكا به نام حافظ ناظرى، اثر شماره یك كلاسیك جهان، تقدیر دانشگاه استنفورد، شباهت نوازندگى اش با استاد شهنازى ، قابل درك شدن موسیقى اش در بیست سال آینده توسط مردم و اعلام اینكه لیونل مسى موسیقى ایران است در روزنامه ى ورزشى ، متوجه شدم كه سكوت جامعه ى موسیقى قبح ناراست گویى را در ایشان ریخته. با این حال تا امروز كه توهین هاى ایشان را در مورد تارنوازان و خوانندگان دیدم ، عقایدم را بروز نداده بودم.

من نمى دانم بر اساس چه معیارى ایشان با استفاده از كلمه ى "همه" كل نوازندگان را فاقد اشراف به مكاتب سنتى و خود را (با اینكه طبق اعلام خودشان هیچ چیز كارى در آن زمینه ارائه نكرده اند)، مشرف به كل سبك ها مى دانند؟ آیا ایشان نمى دانند كه هنرجوهاى مدرسه ى  موسیقى ردیف دوره ى عالى استاد شهنازى را اول دبیرستان با اجراى ضربى هاى ایشان از حفظ امتحان مى دهند؟ در صداى خنثى و بى رمق ایشان چه برترى اى بر صداى خوانندگانى نظیر همایون شجریان، علیرضا قربانى، سالار عقیلى ، محمد معتمدى، وحید تاج ، حسین علیشاپور و ... مى باشد كه ایشان را به اعلام نظرى قاطع سوق مى دهد؟ بله فرق صرفا در نبود سایه ى استوارى چون استاد ناظرى است كه هروقت بخواهند از حمایت مالى، اسمى و ... شان وام بگیرند.
من شخصا از حافظ ناظرى جز یك آلبوم با چند اسم و چند اثر در سایت رسمیشان كه با شكایت فرخزاد لایق سازنده ى اصلیشان مشخص شد ، ندیدم.
همایون شجریان هم با افتخار از نام پدرش از راه درست ، طورى استفاده كرد كه امروز فخر پدرش است. استفاده از هر امتیازى باید پرنسیبل داشته باشد وگرنه شبیه كندن مى باشد.  راه هاى حافظ ناظرى با چنین شیطنت هاى ژورنالیتستى به انسداد ختم خواهد شد و اگر بدكردارى هنرى به منزل برسد ، باید ریشه هارا در آسیب هاى اجتماعى ببینیم.
در انتها ، دو اثر از "شیپور صلح" را اینجا به اشتراك مى گذارم و از حافظ ناظرى مى خواهم براى اولین بار صادقانه بگوید: اگر آهنگساز و نوازنده ى تار این دو اثر بودى و قرار بود براى این دو ، ویدیو یى تبلیغاتى بسازى یا ادعایى مطرح كنى ، چه مى گفتى؟ نباید فراموش كرد كه مورد حمایت تمام قد آقاى مرادخانى قرار گرفتن ، لزومش تن دادن به اجراهاى خصوصی اش است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن