تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797598185




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرغ ماهی خوار یا پلاستیک خوار


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مرغ ماهی خوار مرغ ماهی خوار یا پلاستیک خوار

محیط زیست؛
مرغ ماهی خوار یا پلاستیک خوار
براساس یک تحلیل تازه، حدود 90 درصد پرندگان دریایی، مواد پلاستیکی بلعیده‌اند به طوری که احتمالا حداقل بخشی از آن در بدن این حیوانات باقی‌مانده است.



به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایسنا، براساس یک تحلیل تازه، حدود 90 درصد پرندگان دریایی، مواد پلاستیکی بلعیده‌اند به طوری که احتمالا حداقل بخشی از آن در بدن این حیوانات باقی‌مانده است. این مطالعه نتیجه‌گیری می‌کند تا زمانی که روند ورود زباله به اقیانوس‌های جهان ادامه دارد، اوضاع برای پرندگان بدتر هم خواهد شد.
 
«اریک ون سبیل» از مسئولان این مطالعه می‌گوید که اقیانوس‌ها اکنون آکنده از پلاستیک هستند و تقریبا قطعی است که تا سال 2050، لاشه هر پرنده‌ای کشف شود بتوان در آن یک قطعه پلاستیک پیدا کرد. دکتر ون سبیل و همکارانش گزارش خود را در نشریه «پی ان ای اس» منتشر کرده‌اند.
 
به گزارش بی‌بی‌سی، این تحلیل از یک جهت شوکه‌کننده است اما از سایر جهات به طرز غم‌انگیزی آشناست. مطالعات متعدد اکنون حجم روزافزون زباله‌های پلاستیکی که با جریان باد یا آب به دریاها می‌ریزد را آشکار کرده و این روند تاثیری مخرب بر زیستگاه آبزیان دارد.
 
برای پرندگان که دایم دنبال غذا می‌گردند، یک فندک پلاستیکی یا در بطری که براق باشد می‌تواند همچون یک ماهی جلوه کند. اگر این مواد بلعیده شود ممکن است در دستگاه گوارش پرندگان بماند، چون از آن رد نمی‌شود و سلامت حیوان را به خطر می‌اندازد.
 
با افزایش انبوه زباله‌های پلاستیکی در اقیانوس ها - براساس یک تخمین حدود هشت میلیون تُن در سال - خطرات بیشتری حیات وحش را تهدید می‌کند.
 
دانشمندان استرالیایی و انگلیسی در مقاله خود در «پی ان ای اس» چند دهه مطالعات در این زمینه را مرور کردند تا روند کنش و واکنش پرندگان و این زباله‌ها را ردگیری و درک کنند. داده‌ها نشان می‌داد که در سال 1960، شاید در بدن کمی بیش از 5 درصد پرندگان قطعات پلاستیکی پیدا شود اما امروز این رقم حدود 90 درصد است. همچنین براساس پیش بینی تیم کارشناسان با ادامه این روال تا 2050 این رقم به 99 درصد کل پرندگان دریایی خواهد رسید؛‌ یعنی تقریبا هیچ پرنده‌ای نخواهد بود که از این آلودگی متاثر نشده باشد.
 
در جهان حدود 400 گونه مختلف پرنده دریایی وجود دارد. متخصصان می‌گویند که پرندگان بیش از هر جا در نواری در اقیانوس جنوبی در نزدیکی استرالیا، آفریقای جنوبی و آمریکای جنوبی با خطر روبرو هستند. اینها جاهایی نیستند که بیشترین زباله پلاستیکی شناور باشد بلکه نقاطی است که بیشترین پرندگان را دارد.
 
زمانی تصور می‌شد این ناحیه بکرترین آب‌های جهان را داشته باشد اما اکنون آنقدر آلوده است که دسته بزرگی از گونه‌ها در تماس با زباله قرار می‌گیرند.
 
دکتر ون سبیل گفت:‌ دیگر چیزی به نام اقیانوس بکر وجود ندارد. وی افزود:‌ تک تک اقیانوس‌ها اکنون آکنده از پلاستیک هستند. بعضی بیش از سایرین اما ما دریافتیم که حتی در اقیانوس‌هایی که مشهور به آلودگی به پلاستیک نیستند هم حالا مقدار زیادی زباله پلاستیکی هست و این همان جایی است که بیشترین زیان را وارد می‌کند چون همه پرنده‌ها آنجا هستند.
 
یکی دیگر از یافته‌های این گزارش این است که این مشکل واقعا قابل حل است. فقط اگر بتوان جریان زباله‌های پلاستیکی به سمت اقیانوس‌ها را بند آورد، پرندگان دریایی ظرفیت بهبودی سریع را دارند.
 
«کریس ویلکاک» از موسسه پژوهشی فدرال استرالیا (CSIRO) گفت: این مشکل متفاوت از چیزی مثل تغییرات آب و هوایی است،‌ چون درمان نسبتا آسانی دارد. 2001

 
 



۱۰/۰۶/۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن