تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وجود یک عالم برای ابلیس سخت تر از هزار عابد است زیرا عابد در فکر خود است و عالم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797747566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودهای مجازی بحران جدید بی هویتی در صفحات اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: خودهای مجازی بحران جدید بی هویتی در صفحات اجتماعی
شبکه های اجتماعی و دیده نشدن فیزیکی در دنیای مجازی آن را تبدیل به محلی برای رسیدن به خود دروغین و ایده آل در ذهن شخصی کرده است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدت هاست که جهانی شدن کار خیلی سختی نیست. با ورورد وسایل ارتباط جمعی مثل اینترنت و مهمتر از آن شبکه های اجتماعی یک موضوع با سرعتی شبیه به سرعت نور زمینی تکثیر می شود.


این مدل از ارتباط با توجه به نبودن نظارت کافی و نداشتن مرز برای رد وبدل پیام وسیله ای بی بدیل در ارتباطات بشر شده است. شاید تا قبل از اینترنت بشر اینقدر آزادی در بیان افکار و نظرات خود نداشته و به این ترتیب دچار نوعی ذوق زدگی شده است. وشاید یکی از نتایج این امر گمشدگی هویت باشد.





خودهای مجازی بحران جدید بی هویتی در صفحات اجتماعی////////گزارش اما با نمایه ویژه




در این میان افراد بعضا آنطور که در واقع هستند رخ نمی نمایند و علاوه بر تأثیرات بر گروه ها به صورت دروغ خود نیز دچار بحران هویت می شوند. در دنیای امروزی هیچ جامعه ای نمی تواند در مورد این بحران به صورت کامل مصون باشد اما انگار جوامع درحال پیشرفت بیشتر از این آسیب متضرر شده اند.

شاید در کشور ما این بحران هویت به صورت جمعی گاهی از مسائل دینی و ملی شروع شده و به باورهای فردی برسد و آن را دچار تغییر کند. فرآیند تعلق داشتن به دینی خاص و ملاحظات ارزشی واحساسی مرتبط با آن و همچنین وابستگی به نمادها، ارزش ها تاریخی و ملی و تمدن  یک ملت می تواند نتیجه داشتن یک هویت ملی و دینی پر قدرت باشد. در این میان عده ای به سبب ناراضی بودن از روزمره زندگی خود آن را معلول هر علتی( از جمله دین، فرهنگ، قومیت و... ) بجز رفتار ها وباورها و عملکرد شخصی خود در زندگی می دانند.





خودهای مجازی بحران جدید بی هویتی در صفحات اجتماعی////////گزارش اما با نمایه ویژه

شبکه‌های اجتماعی مجازی هم‌چون فیس‌بوک، به دنبال ایجاد جوامع مجازی هستند. این جوامع مجازی بر اساس ساختار و تعاریف خود به‌طبع دارای ارزش‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی هستند. به‌طوری که این جوامع مجازی توانسته‌اند مفاهیمی چون دوست، ارتباط، خانواده، هویت و حتی مسائلی جزئی مانند نحوه احوال‌پرسی کردن را بازتعریف کنند. اگرچه کاربران خود در شکل‌دهی این جوامع نقش چشمگیری ایفا می‌کنند اما قوانین این جوامع مجازی و گفتمان حاکم بر آنان در تأثیرگذاری و شکل‌دهی هویت اعضای خود نقش مهمی ایفا می‌کنند.






خودهای مجازی بحران جدید بی هویتی در صفحات اجتماعی




هویت در محیط مجازی به طور مشخص متفاوت با هویت در محیط واقعی است؛ زیرا تفاوت بین محیط­ها وجود دارد. شخص مختار است از هویت واقعی­ش در محیط مجازی استفاده کند یا نکند. در محیط مجازی، شخص هویتش را در مسیری شکل می­ دهد که او می‏ خواهد آن را در مقابل دیگران به نمایش بگذارد. به‌عبارت دیگر، او هویتش را به دیگران تحمیل می­ کند.


بنابر یک تقسیم­ بندی نسلی، نسل سوم بیشترین کاربران اینترنتی در ایران بوده و بیش از نسل­های دیگر در معرض آثار ناشی از اینترنت، از جمله مسائل هویتی و بحران هویتی قرار می‏گیرند. فارغ از شکاف­های به وجود آمده ناشی از فرایند رسانه­های نوین، شکاف نسلی موجود ناشی از تحولات ساختاری و جمعیتی جامعه ایران باعث شده است انتقال ارزش‌ها و آموزه­ها در قالب سنت از نسلی به نسل دیگر با اختلال رو به­رو شود. این پدیده از یک سو، به روند انتقال فرهنگ آسیب می­رساند و از سوی دیگر، حافظه تاریخی را مختل می ­سازد و بدین ترتیب، انتقال تجربیات سیاسی و فرهنگی دوره ­های پیشین به زمان حاضر با دشواری انجام می‏ شود.





خودهای مجازی بحران جدید بی هویتی در صفحات اجتماعی




در پایان باید گفت: یکی از ویژگی‌ها و نیازهای ضروری جامعه جوان ایرانی، کسب هویت اجتماعی (دینی و ملی) است و هویت اجتماعی جوانان، در صورتی کسب می‌شود که نظام اجتماعی از طریق نهادهای واسط خانواده‌، مدرسه، رسانه‌های جمعی و دولت، زمینه‌های لازم را برای کسب هویت اجتماعی آنان فراهم کند. در این صورت، آحاد جامعه نسبت به نظام اجتماعی خود، احساس هویت اجتماعی خواهند کرد.


گزارش از نازنین روزبهانی




انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

وقتی انحرافات اخلاقی از کمپین های مجازی سر در می آورد
آینده نسل دیجیتال به کجا خواهد رسید؟
وقتی استفاده از تکنولوژی دردسر ساز می شود
متاهلين مشتريان اصلی سایت‌های همسریابی





۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن