تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796320521




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اتهام ‌زني جديد ميهمانان فرنگي با «جهان امن‌تر پس از توافق» !


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اتهام ‌زني جديد ميهمانان فرنگي با «جهان امن‌تر پس از توافق» !
«امروز يك روز تاريخي است و براي ما افتخار بزرگي مي‌باشد تا اعلام كنيم كه در مورد راه‌حل هسته‌اي ايران به توافق رسيده‌ايم تا جهان را امن‌تر سازيم». اين جمله‌اي است كه فدريكا موگريني، نماينده بلندپايه اتحاديه اروپا براي امور خارجه و سياست و امنيت در وين اعلام كرد.
نویسنده : مهدی پورصفا 


«امروز يك روز تاريخي است و براي ما افتخار بزرگي مي‌باشد تا اعلام كنيم كه در مورد راه‌حل هسته‌اي ايران به توافق رسيده‌ايم تا جهان را امن‌تر سازيم». اين جمله‌اي است كه فدريكا موگريني، نماينده بلندپايه اتحاديه اروپا براي امور خارجه و سياست و امنيت در وين اعلام كرد.
اين سخنان موگريني در اين اجلاس تقريباً پاياني بر مهم‌ترين مذاكرات ايران و كشورهاي 1+5 بود كه تمام اتفاقات بعدي را رقم زد. در اين ميان نكته‌اي كه خانم موگريني در پايان سخنان خود به آن اشاره كرد، كليدواژه‌اي بود كه بارها و بارها از سوي مقامات غربي تكرار شد.
ايمن‌تر كردن جهان واژه‌اي بود كه بايد به صورت مداوم تكرار شود. لوران فابيوس، وزير امورخارجه فرانسه نيز در يادداشت خود در روزنامه ايران به اين نكته اشاره كرد كه «ما مي‌خواهيم براي يك جهان امن‌تر اقدام كنيم و بايسته است ايران همه سهم خود را در اين جهان داشته باشد. اين پيامي است كه به تهران مي‌برم».
تكرار مكرر اين نكته كه توافق وين سبب امن‌تر شدن جهان يا منطقه شد به طور حتم سؤالي را در ذهن هر ناظر آگاهي بر‌مي‌انگيزد؛ آيا پيش از اين فعاليت‌هاي صلح‌آميز هسته‌اي ايران تهديدي براي امنيت جهاني بوده است كه حالا با توافق وين خنثي شده باشد؟ آيا قرار است ايران پيش از اين به عنوان يك چاقوكش در عرصه بين‌المللي معرفي شود تا توافق وين قفلي بر دستان اين بازيگر نامطلوب باشد و شايد هم ايرانيان قرار است به 12 سال گذشته كه در مقابل غرب ايستاده‌اند با شرمندگي نگاه كنند. چنين نگاهي را بدون ترديد مي‌توان نگاهي خصمانه و بدوي‌گونه به ايرانيان دانست كه اين بار نه در مجامع بين‌المللي بلكه به صورت آشكار و روشن در سفر‌هاي رسمي به ايران و از سوي مقامات رسمي غرب بيان مي‌شود؛ سخناني كه تنها مي‌تواند بوي توهين از آن به مشام برسد. نكته جالب اينجاست كه وزارت امور خارجه در مقابل اين مسئله سكوت پيشه كرده است و هيچ موضعي در ضديت با اين سخنان چه از سوي شخص وزير امور خارجه و چه ساير مقامات به گوش نمي‌رسد. حالا سؤال اينجاست كه آيا سبب ناامني هسته‌اي در جهان و به خصوص منطقه، ايران بود. آيا ايران به دنبال توسعه سلاح‌هاي هسته‌اي در جهان است و آيا توسعه و نقش تروريست‌ها در منطقه بر عهده ايران بوده است.

 ‌ امريكا همزمان با مذاكرات وين بمب‌هاي هسته‌اي خود را به روز مي‌كند
در گرما‌گرم مذاكرات هسته‌اي ايران و كشورهاي 1+5 اخبار ديگري از ايالات متحده به عنوان يكي از مهم‌ترين طرف‌هاي مذاكراتي ايران رسيد كه البته همواره ايران را به عنوان يك تهديد هسته‌اي عليه دنيا متهم مي‌كند.
«نيروي هوايي ايالات متحده و اداره امنيت هسته‌اي ملي اعلام كردند كه آزمايش بمب هسته‌اي B61- 12 در صحراي نوادا به پايان رسيده است». اين بمب جديد به زودي جايگزين بمب‌هاي بي- 61 هسته‌اي امريكا خواهد شد.
بيانيه اداره امنيت هسته‌اي ملي امريكا تأييد مي‌كند كه موفقيت آزمايش «نشان مي‌دهد كه ايالات متحده به تعهد خود براي حفظ بي- 61هايش پايبند است». از مشخصات اين بمب‌ها اينكه به بالك در انتهاي بدنه مجهز است كه جايگزين اين بمب‌ها در انبار سلاح‌هاي هسته‌اي ايالات متحده خواهد شد.»
 بر اين اساس رسماً اعلام كردند كه بي- 61به بمب هوشمند تبديل شده و مي‌تواند از فاصله بسيار دور به روي هدف پرتاب شود.
بمب‌هاي هدايت شونده براي 400 تا 500 فروند به بهاي 8 تا 12 ميليارد دلار تمام مي‌شود و اين بمب به عنوان سلاحي چندمنظوره با قدرتي متوسط تا 50 كيلوتن ترسيم شده است.
اين بمب عملكرد چندين بمب را خواهد داشت، به انضمام بمب‌هايي كه به هدف «انهدام كامل» كشور دشمن با تخريب استحكامات زير زميني همانند ستاد فرماندهي و ديگر ساختارهاي زير زميني در نخستين حملۀ ضربت هسته‌اي پرتاب مي‌شود.
اداره امنيت هسته‌اي ملي امريكا بمب جديد را به عنوان جايگزيني براي بمب‌هاي قديمي بي- 61 در عرصه هسته‌اي معرفي مي‌كند.
اين بمب‌ها در تمام كشورهاي اروپايي استقرار يافته به خصوص در كشور آلمان كه خود يكي از شش كشور مذاكره‌كننده در مقابل ايران است. ايتاليا كه موطن اصلي خانم موگريني، نماينده ارشد اتحاديه اروپا در مذاكرات است، بارها ميزبان مانورهاي هوايي امريكا و ناتو براي حمله هسته‌اي بود. بر اين اساس ايتاليا منشور منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي را نقض كرده است، زيرا ماده 2 مقرر ساخته است كه «هر يك از دولت‌هايي كه از ديدگاه نظامي غيرهسته‌اي هستند، متعهد مي‌باشند از هيچ كشور ديگري سلاح هسته‌اي دريافت نكنند يا تجهيزات انفجار هسته‌اي ديگر و نه حتي كنترل چنين سلاح‌هايي به شكل مستقيم با غيرمستقيم كه بتواند در جايي استفاده شود. مدرنيزاسيون سلاح‌هاي هسته‌اي ايالات متحده در اروپا آغاز شده و دنيا وارد دوران افزايش مسابقه تسليحاتي شده است.
به گزارش فدراسيون دانشمندان امريكايي، ايالات متحده 1920 كلاهك هسته‌اي استراتژيك آماده پرتاب ( روي مجموعه‌اي از 7300 كلاهك) و روسيه 1600 كلاهك هسته‌اي در اختيار دارد.
در كنار اين بايد كلاهك‌هاي اتمي فرانسه و بريتانيا را به حساب بياوريم كه از مدت‌ها پيش بر حفظ كلاهك‌هاي اتمي تأكيد كرده‌اند. اگر كلاهك‌هاي چيني، پاكستاني، هندي، اسرائيلي و كره شمالي را نيز حساب كنيم، در مجموع 16300 كلاهك وجود دارد كه 4350 كلاهك در حالت آماده‌باش به سر مي‌برد و مسابقه در زمينه سلاح‌هاي هسته‌اي با مدرنيزاسيون انبارها دائماً رو به افزايش است.

 ‌ اصلي‌ترين خطر براي ايجاد جنگ اتمي در خاورميانه كيست
خطر جنگ اتمي كه يك روز بتواند به وقوع بپيوندد به ويژه در خاورميانه خيلي بالاست، يعني منطقه‌اي كه تنها اسرائيل داراي چنين سلاح هايي مي‌باشد و بر خلاف ايران منشور منع گسترش سلاح‌هاي اتمي را نيز امضا نكرده و تعهدي در اين زمينه نسپرده است.
 بر اساس گمانه‌زني‌ها، اسرائيل 100 تا 400 كلاهك هسته‌اي در اختيار دارد، به انضمام بمب‌هاي هيدروژني كه قدرتي معادل 4 هزار برابر بمب هيروشيما دارد.
حمل كننده‌هاي اصلي اين سلاح‌ها 300 شكاري اف 15 و اف 16 هست كه به موشك‌هاي اسرائيلي- امريكايي پوپي Popeye با كلاهك هسته‌اي و تقريباً 50 موشك بالستيك جريكو 2 روي سكوي متحرك براي پرتاب است.
اسرائيل 4 زير دريايي دولفين كه براي حمله هسته‌اي بهينه‌سازي شده در اختيار دارد كه كشور سازنده‌اش آلمان است كه در سپتامبر گذشته چهار فروند از شش فروند پيش بيني شده را تحويل اسرائيل داد.

 ‌ خاورميانه را چه كساني جهنم كرده‌اند
در اين وضعيت عيني است كه گفت‌وگوهاي وين به تراژدي كمدي شباهت پيدا مي‌كند. در حالي كه تمام نورافكن‌ها روي ايران متمركز شده و در حالي كه ايران هيچ سلاح هسته‌اي در اختيار ندارد و برنامه توليد انرژي هسته‌اي غير نظامي آن نيز روشن و قابل بازرسي مي‌باشد، واقعيات دراماتيك مسابقه سلاح‌هاي هسته‌اي را در سايه پنهان مي‌كنند تا افكار عمومي را متقاعد سازند كه با توافق 1+5 با ايران در جهاني ايمن‌تر زندگي مي‌كنيم.
اين در حالي است كه كشورهاي 1+5 خود اصلي‌ترين عامل ايجاد نا امني در دنيا و همچنين خاورميانه هستند و اين نكته‌اي نيست كه كسي بتواند آن را از خاطر دور كند.
هم اكنون در سوريه اصلي‌ترين عامل ترانزيت سلاح براي تروريست‌ها كشورهاي غربي و همپيمانان اصلي آن هستند. امريكا در كمال ناباوري و با پر رويي تمام اين نكته را فرياد مي‌زند كه به دنبال تربيت تروريست‌هاي ميانه رو است تا هم در مقابل اسد و هم در مقابل دولت سوريه نقش آفريني كنند.
دستگاه اطلاعاتي فرانسه اصلي‌ترين سامان دهنده تروريست‌هاي عربي در شمال سوريه و نزديك حلب است و در اين ميان از كمك‌هاي تركيه نيز استفاده مي‌كند و كسي هم در اين بين نمي‌داند كه رئيس ستاد مشترك ارتش انگلستان در سال 2012 پيشنهاد ساماندهي نزديك به يكصد هزار نفر از نيروهاي معارض سوري را براي حمله نهايي به دمشق و سرنگوني دولت بشار اسد پيشنهاد داد.
در ميان اين همه نا امني باز هم توافق وين است كه همچنان به دنبال اين است كه امنيت بيشتري را در جهان ايجاد كند.

 ‌ ‌  و ايران است كه مقابل داعش ايستاده است
در اين سو ايران همچنان مقابل داعش ايستاده است و هم‌پيمانان ايران هستند كه عملا جلوي ورود اين گروه را به مناطق ديگر خاورميانه سد كرده‌اند.  توافق وين ايران را امن‌تر كرده است، اما هيچ كس به اين نكته اشاره نمي‌كند كه كساني كه دنيا را نا امن كرده‌اند، اصلي‌ترين كساني هستند كه اين فرياد را سر مي‌دهند و خود در رأس نا امني‌هاي اقتصادي و سياسي ايستاده‌اند.
شايد بايد به شعار وين جهان را امن‌تر كرد نگاهي بيندازيم. شايد ما به توافق نيازمنديم كه كشورهاي مذاكره كننده در مقابل ايران را براي امن‌تر كردن دنيا مهار كنند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن