تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر کس دو رکعت نماز بخواند و بداند چه می گوید، از نماز فارغ می شود، درحالی که میا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797962610




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میزان واگیری بیماری هپاتیت بی، 100 برابر ایدز است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: میزان واگیری بیماری هپاتیت بی، 100 برابر ایدز است ایلام - ایرنا - مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان ایلام گفت: واگیری بیماری هپاتیت بی بعنوان مهمترین و خطرناک ترین نوع هپاتیت، 100 برابر بیماری ایدز است.


به گزارش ایرنا، محمدرضا میرشکاری روز چهارشنبه به مناسبت روز جهانی هپاتیت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عوامل مختلفی در ابتلای بیماری هپاتیت به معنی التهاب و ورم کبد از جمله ویروس ها، برخی از انواع داروها، سموم مختلف و مصرف الکل نقش دارند.
وی با بیان اینکه هپاتیت دارای انواع مختلف آ، بی، سی، دی و ای است، افزود: این عوامل باعث از بین رفتن بافت کبد، اختلال در عملکرد طبیعی کبد، سیروز کبدی، انواع سرطان ها و در نهایت بروز بیماری هپاتیت می شود.
میرشکاری تاکید کرد: هپاتیت ویروسی یکی از عوامل مهم مرگ زودرس افراد است و بر اساس تخمین سازمان بهداشت جهانی، 385 میلیون نفر در جهان ناقل بیماری هپاتیت بی و 170 میلیون نفر نیز ناقل هپاتیت سی هستند.
مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان ایلام با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، شعار امسال روز جهانی هپاتیت پیشگیری از هپاتیت به خودت بستگی دارد، است، گفت: سالانه یک میلیون نفر در جهان در اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.
میرشکاری یادآور شد: روز جهانی هپاتیت فرصت بسیار مناسبی برای اطلاع رسانی به منظور ارتقای دانش افراد مختلف جامعه در زمینه حفاظت از کبد بعنوان یکی از حیاتی ترین اعضای بدن است.
به گفته وی، این روز فرصتی است تا اطلاعات لازم در زمینه مراقبت از خود و محدود کردن بیماری و کنترل آن در اختیار بیماران هپاتیتی قرار داده شود.
وی ورود خون فرد آلوده به بدن فرد سالم، تماس های جنسی حفاظت نشده، استفاده مشترک از ابزار آلوده تیز و برنده مانند سوزن، سرنگ، تیغ اصلاح و مسواک، تماس شغلی با وسایل تیز و برنده آلوده، تزریق مکرر خون و فرآورده های خونی آلوده و دیالیز با وسایل آلوده را از جمله راه های انتقال بیماری هپاتیت بی دانست.
میرشکاری افزود: از دیگر راه های انتقال بیماری، پیوند عضو در صورت آلودگی تجهیزات، تولد از مادر آلوده، خالکوبی، حجامت، تاتو، سوراخ کردن گوش، خدمات پزشکی و دندانپزشکی در محل های نامطمئن و آلوده و هر گونه اقدام غیر استریل در خدمات پزشکی است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری، انجام واکسیناسیون هپاتیت بی برای افراد در معرض خطر از جمله افراد خانواده فرد بیمار، افرادی که با خون و ترشحات آلوده سر و کار دارند، افراد با رفتارهای پرخطر مانند تماس جنسی خارج از خانواده، معتادان تزریقی، پزشکان و پرسنل بیمارستان و افرادی که بطور مکرر خون و فرآورده های خونی دریافت می کنند، است.
وی پرهیز از استفاده مشترک از وسایل تیز و برنده، پرهیز از تماس جنسی مشکوک و حفاظت نشده و پرهیز از اقداماتی که باعث سوراخ شدن پوست می شود را از دیگر راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری هپاتیت بی اعلام کرد.
مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان ایلام گفت: علائم بیماری در دو دسته حاد و مزمن جای می گیرد که در دوره حاد علایمی مانند تب، سرماخوردگی، تهوع و استفراغ، درد شکم، تیرگی ادرار و زردی بروز می کند.
میرشکاری با بیان اینکه بطور معمول در این دوره بیماری بصورت خود به خودی بهبود پیدا کرده و ویروس از بدن خارج می شود، افزود: پنج تا 10 درصد بیماران وارد دوره مزمن بیماری می شوند.
وی ادامه داد: در این دوره علائم اختصاصی بیماری وجود ندارد اما ضعف و خستگی طولانی از شایع ترین علائم است که به نارسایی کبدی، سیروز کبدی و سرطان منجر می شود.
وی اظهار کرد: هپاتیت بی هیچگونه درمان اختصاصی ندارد و داروهای موجود تنها برای بهبود علائم بیماری استفاده می شوند بنابراین بهترین راهکار مقابله با این بیماری انجام اقدامات پیشگیرانه است.
مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان ایلام گفت: بر اساس آمار گزارش شده، میزان بروز هپاتیت بی در استان ایلام در سال گذشته 16 در 100 هزار نفر بوده است.
میرشکاری افزود: از حدود 25 سال گذشته تاکنون گروه هدف کودکان زیر شش سال این استان بطور 100 درصد تحت پوشش واکسیناسیون هپاتیت بی قرار گرفته و تمامی افراد 25 سال و پایین تر استان نیز در مقابل این بیماری مصون هستند.
وی یادآور شد: گروه های پر خطر نیز بطور متناوب در طول سال تحت پوشش واکسیناسیون هپاتیت بی قرار می گیرند.
ششم مردادماه به عنوان روز جهانی هپاتیت نامگذاری شده است.
6032/9002



07/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن