تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):خدا با ما است و نيازمند ديگرى نيستيم، و حق با ما است و باكى نداريم كه كسى از...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797675221




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کتاب مردمی ایثار جلد نخست «ایثار و مردم» نقد و بررسی شد فرهنگ ایثار متعلق به همه مردم است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: کتاب مردمی ایثار جلد نخست «ایثار و مردم» نقد و بررسی شد
فرهنگ ایثار متعلق به همه مردم است
دومین نشست نقد و بررسی جلد اول کتاب مردمی ایثار «ایثار و مردم» با حضور اسدالله امرایی، مرتضی گودرزی دیباج و ایرج گلشنی مدیر خانه فرهنگ ایثار و مقاومت در روز دوشنبه پنجم مردادماه در سرای اهل قلم موسسه خانه کتاب برگزار شد.

خبرگزاری فارس: فرهنگ ایثار متعلق به همه مردم است



به گزارش خبرگزاری فارس، دومین نشست نقد و بررسی جلد اول کتاب مردمی ایثار «ایثار و مردم» با حضور اسدالله امرایی(نویسنده و مترجم) ، مرتضی گودرزی دیباج (پژوهشگر حوزه  هنر و عضو هیات علمی دانشگاه سوره) و ایرج گلشنی مدیر خانه فرهنگ ایثار و مقاومت در روز دوشنبه پنجم مردادماه در سرای اهل قلم موسسه خانه کتاب برگزار شد. دبیری این نشست را سعید صابری به عهده داشت. ضمن این‌که مجید قیصری که در اعلام قبلی نشست جزو سخنرانان بود، در این جلسه حضور نداشت.
 
اسدالله امرایی در ابتدای نشست گفت: زمانی که بخشی از آثار مردمی را برای ترجمه به من پیشنهاد دادند و من بعد از دو جلسه توجیهی که با دست‌اندرکاران کتاب ایثار داشتم، آثار را مرور کردم با دو نگاه در آن مواجه‌شدم؛ در نگاه اول این کتاب قرار بود در داخل کشور و میان مردمی که با فرهنگ این کشور آشنا هستند چاپ و توزیع شود و در نگاه دوم قرار بود این کتاب پا را از محدوده مرزها فراتر بگذارد و با مخاطب غیر ایرانی ارتباط برقرار کند و این تا حدی کار ترجمه را حساس و دقیق‌تر می‌کرد؛ زیرا باید مواظب باشیم که یک کارارزشی را به ضدارزش مبدل نکنیم . امرایی با اشاره به تفاوت برداشت ایثار در ایران و کشورهای خارجی گفت: این کتاب در قالب کتاب‌های تبلیغی قرار می‌گیرد به همین دلیل ترجمه برخی جمله‌های آن (بر اساس برداشت بنده که سابقه‌ای در ترجمه دارم) بازتاب منفی داشت. از این رو بعضی جملات این کتاب را ترجمه نکردم زیرا انعکاس برخی جملات به زبان انگلیسی می‌توان گفت غیرممکن بود. البته بنده با توجه به نوع کار تلاش کردم جملاتی برای ترجمه انتخاب شود که کار را از حالت ارزشی خارج نکند.
 
وی با اشاره به دلیل پذیرفتن ترجمه این متن اظهار کرد: یکی از دلایلی که باعث شد بنده ترجمه این متون را بپذیرم (اگرچه فکر می‌کردم که این کتاب در دو جلد جداگانه فارسی و انگلیسی منتشر خواهد شد و نه به شکل کنونی که متن انگلیسی و فارسی در یک جلد کنار هم قرار گرفته است.) این بود که افرادی که در این کتاب درباره واژه «ایثار» اظهارنظر کردند، می‌توانند اظهارنظرشان را در قالب این کتاب ببینند و همین نوشته آنها را به سوی عمل به ایثار بکشاند.
 
این مترجم درباره انتشار کتاب مردمی ایثار با موضوع ایثار عنوان کرد: من به انتشار این کتاب نگاه منفی ندارم به ویژه این‌که در نشست نخست نقد و بررسی این اثر کار خوبی صورت گرفت و به افرادی که نظرشان درباره ایثار در این کتاب منعکس شده بود، کتاب اهدا شد.
 
امرایی با اشاره به اثر مثبت انتشار نظر مردم در کتاب مردمی ایثار بیان کرد: باید بگویم زمانی که نخستین بار یک تصویر از بنده در یک مجله منتشر شد، با این که سن کمی داشتم، اما بسیار ذوق زده شدم. موضوع تصویری که من برای مجله ارسال کردم، درباره سیگار کشیدن یک فرد معتاد بود که تاثیر آن رفتار که به چشم خودم آن را مشاهده کردم، باعث شد هیچ وقت به سیگار لب نزنم. درباره این کتاب هم استنباط بنده این است که فرد اظهارنظر کننده زمانی که نام و جمله خودش را در این کتاب می‌بیند به ذوق می‌آید و این بخش مثبت انتشار این کتاب است. ضمن این‌که این ذوق و اشتیاق می‌تواند مقدمه گسترش یک فرهنگ باشد.
 
این مترجم با اشاره به مفهوم واژه دفاع مقدس در کشورهای مختلف عنوان کرد: در همه فرهنگ‌ها دفاع مقدس وجود دارد و شما هیچ کشور و فرهنگی را نمی‌توانید پیدا کنید که دفاع از کشور و ناموس در آن کار غلطی به شمار بیاید. زمانی که کشور در آرامش است نام وزارتخانه مربوطه «وزارت جنگ» است و در زمانی که کشور درگیر جنگ می‌شود، در همه جا وزارت جنگ به وزارت دفاع تغییر پیدا می‌کند! بنابراین دفاع در همه جا یک ارزش است و در همه کشورها نیروهایی برای دفاع از یک کشور تربیت و حمایت می‌شوند تا در زمان جنگ از کشور و ناموسشان دفاع کنند.

امرایی در ادامه با اشاره به یکی از واقعیت‌های مطرح شده در کتاب افزود: با همه این تفاصیل باید بگویم که ایثار در فرهنگ‌های مختلف معانی متفاوتی پیدا می‌کند و ما در این حوزه وظیفه داریم که این معانی را منتقل و مفاهیم مشترک و نزدیک به هم را ارائه کنیم. برای مثال در یکی از جملات کتاب، دختری اشاره می‌کند به این که پدرش مجروح اعصاب و روان جنگ تحمیلی است و مادرش را همیشه کتک می‌زند و مادر صدایش در نمی‌آید.

وی با اشاره به دقت در گزینش برخی جملات بیان کرد: موردی که اشاره کردم در فرهنگ ما به صورت یک مشکل داخلی و  تداعی کننده ایثار یک زن در خانواده مطرح است، اما انعکاس آن در این کتاب برای مخاطب خارجی اثر معکوس دارد زیرا خواننده خارجی ممکن است این واکنش را نشان بدهد که یک جانباز اعصاب و روان چرا باید در خانه نگه داشته شود و چرا نباید دولت از وی در آسایشگاه با ارائه امکانات مناسب نگهداری کند؟! این‌جا این پرسش برای خواننده خارجی طرح می‌شود که چرا نباید دولت به جانبازی که سلامتی خود را فدای مهینش کرده خدمات مطلوب ارائه دهد؟ و خانواده‌اش در آسایش و امنیت باشند؟! بنابراین این وظیفه من مترجم است که با توجه به تجربه‌ای که طی بیست و هفت سال کار به دست آورده‌ام، جلو آثار منفی جملات منعکس شده را بگیرم و اجازه ندهم به آبروی فرهنگ و مردم سرزمینم لطمه‌ای وارد شود.
  * دیباج: چاپ کتاب مردمی با این شکل و این فیزیک چیزی شبیه به یک شوخی بزرگ با موضوع ارزشی ایثار است گودرزی دیباج در ادامه این نشست با نگاهی منتقدانه به تغییر در به کارگیری واژه‌ها و ورود اصطلاحات جدید به ادبیات نوشتاری و گفتاری  فرهنگ مردم گفت: ما برخی واژه‌ها را پس از انقلاب تولید کردیم. اگر شما به مطبوعات سال‌های نخست انقلاب توجه کنید همه جا از جنگ ایران و عراق با کلمه «جنگ یا تاریخ جنگ هشت ساله» یاد شده و بعدا این اصلاح دفاع مقدس ساخته شد زیرا ما به این اصطلاح نیاز داشتیم و داریم تا نسل آینده بداند که در این کشور دفاع مقدس رخ داده است. گودرزی گفت: ما در دوره جدید استاد واژه پیدا کردن و واژه ساختن شده‌ایم و عده‌ای هم هوشمندانه این واژه‌ها را می‌چسبانند و از آن بهره می‌برند. این فضای واقعی کشور ماست و ما استاد شده‌ایم که مباحث و موضوعات بزرگ و ارزشی که سالهاست آن را حفظ کرده‌ایم و سعی در تجلی‌اش داشته‌ایم را پیدا کنیم و آن را به نابودی بکشانیم. گودرزی دیباج به فعالیت‌ها و کارهایی که سالها در حوزه دفاع مقدس و یا در برخی حوزه‌های فرهنگی اتفاق افتاده اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال بنیاد شهید سالانه در استان‌های مختلف هزاران یادواره‌ شهدا را برگزار می‌کند اما هرگز کسی نمی‌آید که این یادواره‌ها و این برنامه‌ها را ارزیابی کند و بازتاب این یادواره‌ها در سطح فرهنگی مردم و نقش آن را در ترویج فرهنگ ایثار مورد بررسی قرار دهد.
 
وی با اشاره به نیاز کشور درباره پژوهش در حوزه دفاع مقدس و فرهنگ ایثار افزود: با توجه به آنچه  اشاره کردم باید بگویم بنده با پژوهش درباره دفاع مقدس و مسائل مربوط به آن مخالفتی ندارم، اما سخن من این است که در این حوزه باید یک پیوست فرهنگی به گفته مقام معظم رهبری تعریف شود. به عبارتی اکنون که (کتاب مردمی ایثار) روی میز نقد قرار گرفته در کنار آن باید  10 صفحه پیوست فرهنگی نیز موجود باشد که متاسفانه الان ما این پیوست را در کنار این کتاب نمیبینیم و من وقتی به این کتاب نگاه می‌کنم یاد یک نکته می‌افتم که در عصر جدید دشمن با توپ و تانک به ما حمله کند و ما بخواهیم با شمشیر و زره و اسب در مقابلش بایستیم! اینجا یک فاصله معنادار وجود دارد که نمی‌شود آن را نادیده گرفت. گودرزی در ادامه صحبتهایش با صراحت در نقد به کتاب مردمی ایثار گفت: چاپ کتاب مردمی با این شکل و این فیزیک چیزی شبیه به یک شوخی بزرگ با موضوع ارزشی ایثار است. در کتاب مردمی ایثار با این شکل و ظاهر که نود درصد آن فارسی است یک ترجمه انگلیسی در آن گذاشته ایم و انتظار داریم بازتاب خوب و مناسبی در خارج از کشور داشته باشد اما واقعیت این است که یک خارجی چرا باید بیاید یک کتاب که فقط ده درصد از کل حجمش ترجمه شده است را بخواند! این قضیه همان مثال شمشیر در مقابل توپ و تفنگ می‌شود. این پژوهشگر درباره فیزیک کتاب مردمی ایثار گفت: صفحه‌آرایی و چاپ این کتاب خیلی ایراد و اشکال دارد و هیچ کار جذابی بر روی آن انجام نشده و من فکر نمی‌کنم یک دانش‌آموز ابتدایی هم به سراغش برود!
 
این پژوهشگر حوزه دفاع مقدس عنوان کرد: عوامل تهیه کننده کتاب باید تبعات مثبت و منفی انتشار آن را نیز مورد توجه قرار می‌دادند. منظور بنده این است که در یک پژوهش فرهنگی نباید تنها به یک پوشش و یک اقناع خیالی بسنده کرد. باید تلاش شود که در حوزه ایثار و دفاع مقدس کارهایی هم وزن با نمونه‌های خارجی و حتی رقبا و دشمنان ما صورت بگیرد چون دشمنان در بحث فرهنگی بسیار هوشمندانه و شکیل کار می‌کنند.
 
گودرزی دیباج با اشاره به کیفیت و محتوای کتاب «ایثار و مردم» بیان کرد: سخن من این است که در حوزه ایثار باید کارهای جدی انجام دهیم. زیرا کارهای سطحی و نازل باعث می‌شود که دیگر پژوهشگران را از انجام یک پژوهش عمیق منصرف کند. در حالی که انتشار کتاب در این حوزه همچنان نیازمند مطالعه و پژوهش عمیق است.
 
وی افزود: در واقع بحث بنده وزن این پژوهش، نیازها و واقعیت‌های جامعه و سیستم‌های موازی رقیب(دشمن) است. بنده مقصودم این است که پژوهش در حوزه ایثار باید با وزن پژوهش‌های کشورهای رقیب هماهنگ شود. حال ممکن است در این پژوهش دو هزار نفر تشویق شوند، اما تکیه بر ویژگی‌های مثبت اندک این پژوهش نباید ما را از کارهای جدی و ضروری در این حوزه دور کند. باید در حوزه جنگ تحمیلی پژوهش صورت گیرد تا میراث آن در کشورمان زنده و جاری بماند. آن‌چه در انقلاب ما فرصت بروز و ظهور پیدا نکرد، در دفاع مقدس متجلی شد.
 
این پژوهشگر حوزه هنری با اشاره به برخی جمله‌های کتاب «مردمی ایثار» گفت: در کتاب ایثار برخی جملات منعکس شده است که برای نمونه به این جمله از امین محمد معشوف توجه کنید: « شاید درخشش برق محبت‌آمیز یک نگاه معصوم و یک لبخند زیبای کوتاه، بهترین خاطره یک ایثار کوچک باشد....» به نظر بنده این‌ها جملاتی هستند که برای استفاده به عنوان پیامک مناسب هستند، اما برای طرح در یک کتاب چندان مناسب نیستند. این کتاب به عنوان یک کار تبلیغی که ممکن است به دست چند فرهیخته خارجی برسد، اثر مطلوبی نیست. * گلشنی: هدف ما از ایده و چاپ کتاب مردمی ایثار تنها دفاع مقدس نبود بلکه قصد این بود که به همه مصادیق ایثار هر چند ضعیف نگاه شود در ادامه نشست نقد و بررسی کتاب ایثار، دکتر ایرج گلشنی در پاسخ به بعضی از موارد مطرح شده گفت: خوشحالیم از اینکه در نشست‌های نقد و بررسی کتاب مردمی ایثار، نگاه‌ها و نظرات منتقدان را ببینیم و شنویم و به طبع از آن استفاده کنیم، اما باید ابتدا به هدف چاپ این کتاب توجه کرد و بعد آن را مورد ارزیابی قرار داد، اگر معطوف به هدف بود کار درست است و مسیر را درست آمده‌ایم و اگر خلاف این بود مسیر را به اشتباه رفته‌ایم. مدیر خانه فرهنگ ایثار و مقاومت به برخی از اهداف چاپ کتاب مردمی ایثار پرداخت و گفت: هدف این بود که همه را با هر زبان، ملیت و هر مذهبی دور موضوع ایثار جمع کنیم و ایثار نقطه اشتراکی برای مردم در هرکجای دنیا باشد. یکی از اتفاقات خوب در چاپ کتاب اشتیاق قلمی برای کسانی بود که در نوشتن کتاب ایثار مشارکت کردند این اشتیاق قلم و شوق نوشتن باعث شد عده‌ زیادی دور این کتاب جمع شوند و برای مهربانی‌ها و فداکاری‌ها بنویسند. وی همچنین گفت: هدف ما از ایده و چاپ کتاب مردمی ایثار تنها دفاع مقدس نبود بلکه قصد این بود که به همه مصادیق ایثار هر چند ضعیف نگاه شود و هر کس با هر رابطه‌ای که با فرهنگ فداکاری دارد درباره‌اش بنویسد. این کتاب قرار نبوده و نیست که با قلم افراد متخصص و نویسنده در حوزه ایثار نوشته شود، بلکه از ابتدا قرار بود از تمام گروه‌های سنی با هر سطح قلمی در آن استفاده شود و محدودیتی برای افراد وجود نداشته باشد، در این کتاب قلم‌های مختلف با نگاه‌های مختلفی داریم که در سنین مختلف از کودک پنج شش ساله تا پیرمرد 68 ساله با موضوع ایثار در این کتاب نوشته‌اند و این اتفاق خوب و زیبایست. گلشنی در پاسخ به صحبت‌های دیباج که از کتاب ایثار به عنوان اثری ضعیف و غیرحرفه‌ای یاد کرده بود گفت:اگر دوستان منتقد به دیباچه این کتاب نگاهی می‌انداختند و آن را می‌خواندند متوجه می‌شدند که در دیباچه آمده- که ممکن است این اثر کتاب نباشد- این اثر صفای قلم مردمی‌ست که بی‌ادعا و با تکیه بر احساسی انسان دوستانه با هر لباس و سبکی برای فرهنگ ایثار نوشته‌اند؛ بنابراین وقتی حرکتی مردمی‌ و قلمی مردمی‌ست نباید انتظار کار تخصصی و خارق‌العاده از آن داشته باشیم ما در جمع آوری این آثار از مردم انتظار نویسندگی و یا شاعر بودن را نداشته‌ایم. کتاب مردمی ایثار؛ کتاب شعر نیست که ردیف و قافیه در آن رعایت شده باشد. این کتاب دنبال اثر فاخر نیست هر چند اثر فاخر در جای خود با ارزش است ما در این کتاب به دنبال آن بودیم که پیام فرهنگ ایثار با قلم مردمی و با همان خلوص و اشتیاق نوشته شود و نویسنده با عشق و ارادتی خاص کتابی را که اثرش در آن به چاپ رسیده را به خانه ببرد و به خانواده نشان بدهد. ایرج گلشنی یادآور شد: شما نمی‌توانید این کتاب را با قوانین مرسوم اندازه بگیرید این کتاب به قول مولانا- عشق و حال است- امکان ندارد کسی این کتاب را بخواند و چند بار درگیر احساسات نشود و ریزش اشک و سنگینی بغض را تجربه نکند. مدیرخانه ایثار و مقاومت درباره فیزیک کتاب ایثار گفت: تمام سعی ما بر این بود که جلوه مردمی کتاب ایثار را حفظ کنیم به همین دلیل حتی در صفحه‌آرایی این کتاب خود مردم را دخیل کردیم که مردم خود ایجاد کننده یک چتر فرهنگی باشند و از یک صفحه‌آرای حرفه ای استفاده نکردیم در واقع تعریف ما از ایثار به دو معنای خاص و عام آن است، خاص به معنای، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، شهادت و... عام به معنای تمام جلوه‌های فداکاری، جوانمردی و گذشت که در همه جا می‌توان آن را به وجود آورد و باعث درخشش شد. گلشنی در ادامه ضمن پرداختن به محتوای کتاب ایثار و وجه مردمی‌بودن آن گفت: این کتاب به زبان عموم مردم و با سنین و سطح سواد متفاوت نوشته شده است، بنابراین اگر فاخر این باشد که برای نخستین بار بر روی این کره خاکی قلم را به دست مردم داده‌ایم و از نگاه آنان نوشته‌ایم، پس می‌توانیم ادعا کنیم که این کتاب فاخر و ارزشمند است اما اگر نگاه این باشد و ارزیابی به این شکل باشد که این کتاب را بزرگان  شعر و ادب ما آن را ننوشته‌اند و در آن سهمی نداشته‌اند، این کتاب فاخر نیست. وی خاطر نشان کرد: همه حرف ما با مردم این است که؛ کتاب ایثار یک ایده است و هنوز خام است اگر شما راهی سراغ دارید که بتوان از طریق آن یک رابطه صمیمی با مردم ایجاد کرد آن راه را پیشنهاد بدهید. گلشنی در پاسخ به بعضی از صحبت‌های مطرح شده در نشست گفت: فرهنگ ایثار متعلق به همه مردم است سعی کنیم تمرکز را از دفاع مقدس برداریم و بپذیریم که دفاع مقدس یک بعد از ایثار است نه تمام ابعاد آن. شهادت قله ایثار است و برای رسیدن به قله باید از دامنه گذشت و بدون گذر از دامنه رسیدن به قله معنا ندارد این دامنه؛ گذشت، فداکاری، جوانمردی و مهرورزی‌ست ما هرگز به قله نمی‌رسیم اگر از مسیر خوبی‌ها نگذریم و اگر بتوانیم خوبی‌ها را به زبان مردم تعریف کنیم مردم را به خوبیها رسانده‌ایم. دکتر مرتضی گودرزی بعد از توضیحات گلشنی بار دیگر تریبون را به دست گرفت و این‌بار با نگاهی ملایم که با نگاه قبلی‌اش فاصله زیادی داشت گفت: من به اصل این ماجرا معتقدم و امیدوارم این خیمه ایثار همچنان بماند و این چراغ علم باشد و من اصل این کار را دوست دارم؛ چون پرداختن به مصادیق ایثار نیاز امروز کشور ماست و باید بر روی موضوعی به این مهمی کار شود و جا دارد، دست همه کسانی که در این حوزه کار می‌کنند را بوسید من اگر مخالفتی دارم با اصل کار نیست بلکه با روش کار است. شاید کتاب مردمی ایثار شاخصه‌های یک کتاب را نداشته باشد و اما کار ارزشمندی‌ست، قرار هم نیست که همه چیز کتاب بشود. بسیاری از دلنوشته‌ها تجربه یک عالم است و ممکن است آیتم‌های یک مقاله‌ یا متن ادبی را نداشته باشد. گودرزی ضمن تعدیل و تصحیح صحبت‌های آغاز نشست که مطرح کرده بود افزود: حرف من این است که چگونه حلقه را بزرگتر کنیم و فشارهای موجود برای کمرنگ کردن فرهنگ ایثار را کم کنیم. من یک مدرس هستم و با سنین مختلف دانشگاهی ارتباط دارم و می‌بینم که متاسفانه در اکثر جوانان ما، روحیه جوانمردی و گذشت کمرنگ شده و جامعه دارد به سمت و سویی می‌رود که باید با استفاده از ابزار درست فرهنگی به دادش رسید. گودرزی دیباج این‌بار با اشاره به ارزش و اهمیت کتاب ایثار بیان کرد: این کتاب همانند نفت خام است که می توان محصولات جدیدی در حوزه کودک و نوجوان، خانواده و بسیاری کارهای دیگر را از دل آن درآورد و روی آن کار کرد تا از طریق آن فرهنگ ایثار را در جامعه نهادینه کرد. گفتنی‌ست در پایان جلسه ایرج گلشنی؛ از ورود خانه فرهنگ ایثار و کتاب مردمی ایثار به فضای مجازی و ارتباط هر چه بیشتر با مخاطبان خانه فرهنگ ایثار، نکوداشت آتش‌نشان فداکار امیدعباسی در 25 شهریور سالروز تولد این عزیز شهید و جشن تولد دهقان فداکار در اسفند ماه خبر داد و گفت: آنچه برای ما اهمیت دارد آوردن ایثار در لایه‌های مختلف جامعه است و این کار را تنها با همیاری مردم می‌توان انجام داد، مردمی که به حرمت قلم نوشته اند و به بهانه کتاب مردمی ایثار تبدیل به یک خانواده شده‌اند.
انتهای پیام/

94/05/06 - 16:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن