تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796769061




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ستارگان آسمان فقاهت (20)


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
ایت الله شیرازی ستارگان آسمان فقاهت (20)

علما وبزرگان؛
ستارگان آسمان فقاهت (20)
یکی از راه های رشد و ترقی در مسیر زندگی مطالعه حالات بزرگان و دانشمندان است.



به گزارش سرویس دینی جام نیوز، یکی از راه های رشد و ترقی در مسیر زندگی مطالعه حالات بزرگان و دانشمندان است در این گزارش می خواهیم به ابعاد زندگی حضرت آیت الله حاج شیخ یحیی انصاری شیرازی بپردازیم: تولد

حضرت آیت الله حاج شیخ یحیی انصاری شیرازی در سال 1306هجری شمسی در روستای نوایگان(نوادگان) از توابع داراب استان فارس دیده به جهان گشود. پدر وی مرحوم شیخ محمد فخر انصاری فرزند شیخ ذکریای نصیر الاسلام انصاری از سران و مبارزان مشروطه بود. خاندان ایشان از علاقه مندان به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و از ارادتمندان به روحانیت شیعه بودند. وی از همان ایام به اخلاق اسلامی آراسته شد.
دوران تحصیل

آیت الله یحیی انصاری شیرازی پس از اتمام مکتب خانه و دو سال تحصیل در دبستان، تحصیل علوم دینی را در زادگاه خود، نودایجان داراب آغاز کرد. مقدمات را نزد استادان آن دیار همچون آیت الله شیخ عبدالکریم انصاری مدرس حوزه علمیه داراب و از شاگردان مرحوم آیت الله حاج میرزا ابراهیم شیرازی که او نیز از شاگردان مرحوم آیت الله میرزای شیرازی بود، فرا گرفت و در سال 1325 برای ادامه تحصیل، به شیراز آمد و از محضر مدرسان و استادان بزرگ آن دیار همون آیت الله العظمی سید نورالدین شیرازی و آیت الله سید عبدالعلی آیت اللهی بهره های بسیار برد. کتاب تبصره را نزد عموی پدر خود حاج شیخ ابوالحسن انصاری شیرازی، امام جماعت مسجد وکیل شیراز، کتب جامع المقدمات، سیوطی و حاشیه را نیز از محضر آیه الله حاج شیخ عبدالکریم انصاری بهره گرفت.  



استاد حاج شیخ یحیی انصاری شیرازی در سال 1331 به قم مهاجرت کرد. در قم نیز به تکمیل دروس سطح پرداخت. کفایه و مکاسب را نزد حضرت آیت الله آقای حاج سید محمدباقر سلطانی و رسائل را از محضر حضرت آیت الله مجاهدی تبریزی، درس خارج را از محضر حضرت امام خمینی(ره)، آیت الله العظمی بروجردی(ره)؛ آیت الله شیخ مرتضی حائری(ره) و حضرت آیت الله العظمی اراکی(ره) بهره مند شد. در کنار تحصیل فقه و اصول،به تحصیل فلسفه و علوم عقلی نیز پرداخت و از محضر استادان بزرگی همچون امام خمینی؛ علامه سید محمد حسین طباطبایی؛ و مرحوم استاد سیدمحمد حسن طباطبایی(ره) کسب فیض نمود.

ایشان علوم عقلی مانند اسفار اربعه، شفا، تمهید القوائد را نیز نزد علامه سید محمد حسین طباطبایی(ره) آموخت و به توصیه ایشان، شرح فصوص قیصری را نزد مرحوم سید محمد حسن الهی(برادر علامه طباطبایی) فرا گرفت و مدت سی سال از محضر علامه طباطبایی استفاده کرد و از شاگردان خصوصی این استاد معظم به شمار می رفت.
آیت الله حاج شیخ یحیی انصاری شیرازی در طی سال های تحصیل در قم با بسیاری از اساتید و فضلای بزرگوار همچون حضرات آیات عظام جوادی آملی، حسن زاده آملی، امینی و دکتر احمد احمدی دوستی و رفاقت داشت.
فعالیت های علمی و فرهنگی

آیت الله یحیی انصاری شیرازی تلاش های فرهنگی بسیاری را به جامعه شیعه ارزانی داشته است. وی با تربیت شاگردان عالم، مبارز و با اخلاق، همواره حوزه های علمیه را یاری می داده است. او تدریس علوم دینی را از آغازین سال های طلبگی شروع کرده است و تا کنون به تدریس دروس بسیاری از جمله تدریس کتاب های لمعه، رسائل، مکاسب، کشف المراد، شرح تجرید، شرح منظومه سبزواری، شرح اشارات، اسفار، شرح فصوص قیصری، تمهید القواعد و مصباح الانس، توفیق یافته است.  
این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن