تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796997570




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمایشگاه قرآن کودکان بی سرپرست یا بد سرپرست را فراموش نمی کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نمایشگاه قرآن کودکان بی سرپرست یا بد سرپرست را فراموش نمی کند تهران ایرنا سلام بر شما یاور و همراه طریق دلها، شمایی که با محبت تان به نگاه فرزندان ما گرمی بخشیدید و چشمان منتظرشان را پاسخ گفتید. چگونه می توان جوابگوی این همه صفا بود؟ جز اینکه بگوییم دعای خیر فرزند معنویتان بدرقه راهتان باد.


اینجا بزرگراه حقانی است؛ یکی از بزرگراه های پایتخت. همان بزرگراهی که بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن در باغ موزه دفاع مقدسش برپا شده است. نمایشگاهی که به گوشه گوشه اش باید سرک کشید. سرک کشید تا چیزی دید یا شنید برای لذت بردن. لذت بردن از فضای معنوی قرآن. معنویتی که همه جوانب اجتماعی و فرهنگی و هنری را در بر گرفته است. در این دوره از نمایشگاه قرآن کودکان بدسرپرست یا بی سرپرست نیز فراموش نشده اند.
به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا ، پله ها را که پایین می روی جایی نزدیک استخری بزرگ شش میز کنار هم آرام گرفته اند و روی میزها پوشانده شده از کاغذهایی که روی هر یک تصویر کودکی گاه با لبخند و گاه بی هیچ لبخندی جا خوش کرده است. به روایت مسئولان این بخش از نمایشگاه این کاغذها شناسنامه کودکانی است که نیاز به حامی دارند. روی این شناسنامه ها به جز تصویر دخترک یا پسرکی می توان اطلاعاتی چون سن و سال و شرایط سرپرستی و کد شناسه او را دید.
این کودکان نیاز به حمایت دارند. حمایت مادی برای آنکه بتوانند از حداقل های نیازمندی یک زندگی کودکانه بهره مند شوند. نیازی چون تحصیل، پوشاکی ساده و خوراکی که مادر برایشان سر سفره بگذارد.
کودکان بی سرپرست یا بد سرپرست در نمایشگاه قرآن فراموش نشده اند. نمایندگان برخی از اداره های کمیته امداد امام خمینی(ره) تحت لوای طرحی با عنوان اکرام و محسنین در نمایشگاه قرآن حضور دارند تا برای کودکانشان حامیان جدید بیابند.
پشت هر یک از میزها نماینده ای نشسته؛ به سراغ یکی از آنها می رویم تا از چند و چون کارشان بپرسیم. پیش از آنکه بتوان پرسشی مطرح کرد چهره های کودکان است که در گودخانه چشم می نشیند؛ کودکانی بی شک منتظر.
زهرا طالبی از منطقه 16 تهران با تصاویر کودکان تحت پوشش اداره ای که در آن کار می کند میزبان ما می شود. طالبی که خود از افراد تحقیق گر درباره وضعیت خانواده های تحت پوشش کمیته امداد است می گوید: «در ابتدا باید خانواده کودک تحت پوشش کمیته امداد قرار گیرد. برای این امر نیز سلسله مراتب قانونی طی می شود. یعنی خانواده نیازمند به کمیته مراجعه کرده و فرمی را پر می کند. شماره تلفن و آدرسش را می دهد و می رود. حالا نوبت به کار ما می رسد. به آدرسی که داده شده می رویم و بی آنکه به کسی بگوییم برای چه کاری آمده ایم به تحقیق درباره وضعیت مالی خانواده می پردازیم. البته این پنهان نگاه داشتن دلیل تحقیق از همسایه ها توجه به حساسیت هایی است که ممکن است خانواده ای داشته باشد و نخواهد همسایه اش بداند در خانه اش با چه مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند. سپس کودکان این خانواده ها در صورت لزوم وارد مرحله طرح اکرام و محسنین می شوند.
به تعریف او کودکان بد سرپرست کودکانی هستند که پدرانشان بیمارند. کودکانی که پدارنشان به دلیل نه جرمی عمدی پشت میله های زندان محبوس اند. کودکان طلاق که پدری شایسته برای سرپرستی ندارند و مادر نیز توان اداره زندگی مناسب برای یک کودک را ندارد. کودکانی که پدرشان به دلیلی چون بیماری از کار افتاده شده اند و خانواده با آنکه پدر دارد اما از نعمت داشتن نقش پدر در خانواده محروم است.
این ها کودکانی هستند که امور مربوط به آنها از سوی فعالان بخش محسنین این طرح در کمیته امداد مدیریت می شود. اما کودکانی که پدرشان فوت کرده بچه های واحد اکرام هستند.
کودکان هرچه باشند چه از بخش اکرام چه از بخش محسنین نیاز به حامی دارند. ورود به این وادی سخت نیست. فرمی در اختیار فرد حامی قرار می گیرد و برگه ای که روش های واریز وجوه در آن به دقت توضیح داده شده است. روی این برگه نوشته سلام بر شما یاور و همراه طریق دلها، شمایی که با محبتتان به نگاه فرزندان ما گرمی بخشیدید و چشمان منتظرشان را پاسخ گفتید. چگونه می توان جوابگوی این همه صفا بود؟ جز اینکه بگوییم دعای خیر فرزند معنویتان بدرقه راهتان باد.
قوانین کار طرح اکرام و محسنین در همه اداره های کمیته امدام امام خمینی (ره) یکسان است. مطابق دستورالعملی که به شناسنامه کودکان پیوست شده است حامیان می توانند از چهار طریق کمک های خود را به حساب فرزند معنوی شان وارزی کنند؛ مراجعه حضوری به بانک، از طریق کارت به کارت، پرداخت تلفنی و پرداخت تلفنی.
طالبی تأکید می کند پس از آنکه حامی فرزند معنویش را مشخص کرد شماره حساب و کد شناسه کودک در اختیار حامی قرار می گیرد. اما اینکه حامی چگونه مطمئن شود کودک کمکش را دریافت کرده چندان کار سختی نیست. گرفتن پرینت بانکی نشان از آن دارد که مبلغ به شماره حساب کودک واریز شده است و نه کمیته امداد.

**دیدار هم میسر می شود
زمان ملاقات فرا می رسد. «پس از سه بار واریز کمک نقدی به حساب کودک، حامی اگر بخواهد فرزند معنویش را ببیند می تواند با هماهنگی اداره کمیته امداد کودک را به همراه خانواده اش ملاقات کند. اما قوانین و مقررات برای حفاظت از امنیت روح و روان و جلوگیری از بروز مخاطرات احتمالی برای کودک از دیدار کودک و حامی خارج از فضای تعیین شده توسط کمیته به طور جدی ممانعت می کند.
این ها را طالبی می گوید و می افزاید: علاقمندان به حمایت از کودکی نیازمند می توانند با پرداخت حداقل 30 هزار تومان در ماه به جرگه حامیان کودکان بی سرپرست یا بد سرپرست بپیوندند.
منطقه امداد امام خمینی(ره) منطقه 16 تهران تا سال گذشته 3 هزار و 500 کودک نیازمند حامی را تحت پوشش قرار داده بود و اکنون به گفته طالبی تعداد این کودکان بیشتر هم شده است.

** کودکان محسنین نیازمندترند
پشت یکی دیگر از میزها بانویی نشسته که نماینده کمیته امداد منطقه قرچک است. مرضیه مقصودی نیز که در زمینه جذب حامی برای کودکان در کمیته امداد فعالیت می کند می گوید: یک کودک می تواند چند حامی داشته باشد. فکرش را بکنید مگر ماهی 30 هزار تومان چقدر می تواند گره از مشکلات یک خانواده بی سرپرست یا بد سرپرست و کودکش بگشاید.
در منطقه قرچک که از مناطق محروم اطراف پایتخت است به گفته مقصودی بیشتر کودکان نیازمند در زمره کودکان طرح محسنین قرار می گیرند یعنی کودکانی که بد سرپرست هستند.

**درآمد خوب کودکان سادات

زهرا افشاریان نیز که در راستای جذب حامی برای کودکان منطقه 20 یعنی شهرری فعالیت می کند آمار کودکان تحت پوشش کمیته را به طور مجموع در دو حوزه اکرام و محسنین 5 هزار کودک عنوان می کند. بنا به گفته افشاریان کودکان نیازمند حامی شهر ری نیز بیشتر کودکان بدسرپرست هستند.
شاید باورهای مذهبی است که سرنوشتی دیگر گونه را برای کودکان سادات رقم می زند و شناسنامه این کودکان به دلیل داشتن چندین حامی و درآمد های خوب در زمره شناسنامه دیگر کودکان نیازمند قرار نمی گیرد.
در نمایشگاه قرآن این امکان تنها در اختیار کودکان نیازمند پایتخت و اطراف آن قرار نگرفته است بلکه دو میز هم تصاویر کودکان کرمان و کرمانشاه را در آغوش کشیده است.

**دیدار تصویر فرزند معنوی
نمایش تصویر کودکان دلیلی دارد که طالبی آن را چنین بیان می کند. حامیان می آیند و مشخصاتی می دهند که کودکی با آن مشخصات را تحت حمایت خود قرار دهند. برای مثال فردی می آید می گوید می خواهم حامی دختر بچه ای باشم یا فردی دیگر به دنبال حمایت از پسر بچه ای ست. یک نفر کودکی کم سن می خواهد و دیگری دانشجویی که نیاز به حمایت دارد. برخی ها نیز به عکس ها نگاه می کنند و بچه ای به دلشان می نشیند و او را انتخاب می کنند. حتی برخی کودکی مو بور چشم رنگی را به فرزندی می خواهند و برخی کودکی با چشمان مشکی و پوستی گندم گون. برخی از حامیان هم تأکید می کنند که نه خواهان دیدن تصویر کودک هستند و نه دیدار حضوری او.
سلیقه حامی هر چه باشد توفیری ندارد چرا که کودکانی چشم به انتظار که در قاب تصویر نشسته اند تا کسانی بیایند آنها را فرزندان معنوی خود کنند دیگر انتظار نمی کشند. پس سلام بر شما یاور و همراه طریق دلها، شمایی که با محبتتان به نگاه فرزندان ما گرمی بخشیدید و چشمان منتظرشان را پاسخ گفتید. چگونه می توان جوابگوی این همه صفا بود؟ جز اینکه بگوییم دعای خیر فرزند معنویتان بدرقه راهتان باد. اینجا بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن است.
فراهنگ **1355**1601**



14/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن