تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797754537




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درمان بيش از 43 هزار معتاد در گيلان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ تير ۱۳۹۴ (۲۳:۲۴ب.ظ)
درمان بيش از 43 هزار معتاد در گيلان موج - معاون درمان و خدمات بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي گيلان از درمان ۴۳ هزار و ۸۹۹ نفر معتاد به انواع مواد مخدر سال گذشته در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج؛ محمدتقي آشوبي امروز در همايش تجليل از فعالان حوزه درمان، نظارت و آموزش اعتياد گيلان با اشاره به ماهيت اعتياد اظهار کرد: اعتياد به وابستگي جسمي يا رواني اطلاق مي‌شود و به گونه‌اي منفي زندگي فرد را متأثر مي‌کند.
وي اعتياد را بيماري چندوجهي عنوان کرد و افزود: اگر دايره ارتباطي هر فرد را پنج نفر فرض کنيم بيش از 10 تا 15 ميليون نفر با بلاي اعتياد درگير هستند.
آشوبي از افزايش صد درصدي مراکز درماني اعتياد در گيلان خبر داد و بيان کرد: سال گذشته مجوز جديدي براي راه‌اندازي مراکز درماني سوء مصرف مواد مخدر در استان صادر نشده است.
معاون درمان و خدمات بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي گيلان با بيان اين که 179 مرکز درماني ترک اعتياد در رشت فعال است، تصريح کرد: 52 درصد از مراکز درماني استان در رشت است بنابراين انتقال اين مراکز از شهرستان‌هاي ديگر به رشت را ممنوع کرديم.
وي بر بازرسي از مراکز ترک اعتياد در گيلان تاکيد کرد و گفت: سال گذشته تعداد 677 بازرسي از مراکز ترک اعتياد در استان انجام شده است.
آشوبي با اشاره به 453 تذکر کتبي به مراکز درماني اعتياد سال 93 در گيلان، خاطرنشان کرد: 35 درصد سهميه دارويي به مراکز تذکر داده شده، کاهش پيدا کرده است.
معاون درمان و خدمات بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي گيلان به قطع کامل سهميه دارويي شش مرکز ترک اعتياد در استان اشاره کرد و يادآور شد: سال گذشته يک مورد لغو مجوز آگونيست در گيلان داشتيم.
وي با بيان اين که مراکز ترک اعتياد در گيلان بسيار قانونمند عمل مي‌کنند، اظهار کرد: مرکز نگه‌داري معتادان در استان نداريم و به اين منظور يک گروه کارشناسي براي بررسي ايجاد اين مراکز به تهران اعزام کرديم.
آشوبي از وجود 360 مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر در گيلان خبر داد و بيان کرد: 342 مرکز در زمينه مذکور فعال هستند ضمن اينکه 77 مرکز زير نظر بهزيستي فعاليت مي‌کنند.
معاون درمان و خدمات بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي گيلان تعداد مراکز فعال درمان سوء مصرف مواد مخدر زير پوشش اين دانشگاه را 265 مرکز اعلام کرد و افزود: چهار مرکز درمان با داروي آگونيست را انجام مي‌دهند.
وي با اشاره به فعاليت پنج مرکز کاهش آسيب دي.آي.سي در گيلان، تصريح کرد: 356 نفر پزشک در مراکز درمان سوء مصرف مواد مخدر در استان فعاليت مي‌کنند.
آشوبي تعداد روانشناسان مراکز درمان سوء مصرف مواد مخدر گيلان را 367 نفر ذکر کرد و گفت: تعداد 383 نفر پرستار در مراکز مذکور فعاليت مي‌کنند.
معاون درمان و خدمات بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي گيلان با بيان اينکه 195 مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر دريافت‌کننده «ايپوم» هستند، خاطرنشان کرد: تعداد 161 مرکز دريافت‌کننده «بوير» هستند.
وي از درمان 43 هزار و 899 نفر معتاد به انواع مواد مخدر سال گذشته در گيلان خبر داد و يادآور شد: تعداد 36 هزار و 269 نفر بيمار زير پوشش «متادون» هستند.
آشوبي تعداد بيماران فعال زير پوشش «ايپوم» را 3 هزار و 141 نفر دانست و اظهار کرد: تعداد يک‌هزار و 357 نفر بيمار زير پوشش «بوپرونورفين» هستند.
معاون درمان و خدمات بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي گيلان با اشاره به اينکه يک‌هزار و 419 نفر از زنان زير پوشش درمان سوء مصرف مواد مخدر هستند، بيان کرد: افزايش دسترسي سوء مصرف‌کنندگان مواد به خدمات درماني، بازتواني، زيان‌کاهي و حمايت‌هاي اجتماعي کاهش آسيب‌هاي ناشي از وابستگي و اختلال مصرف مواد به فرد سوء مصرف‌کننده خانواده و جامعه از اهداف ويژه سند جامع حمايت‌هاي اجتماعي و درماني در گيلان است.
وي به وقوع خشونت‌هاي خانگي مربوط به اعتياد و اختلال مصرف مواد نسبت به مجموع جمعيت وابسته و سوء مصرف مواد مخدر اشاره کرد و افزود: اميدواريم آمار واقعي سالانه معتادان به مواد مخدر در گيلان افزايش پيدا نکند.
آشوبي بر اجراي اهداف کلي و اختصاصي سند چشم‌انداز همگام با نام‌گذاري سال 94 تاکيد کرد و گفت: تلاش کنيم زندگي، جامعه و هويت خود را عاري از مواد مخدر بسازيم.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن