تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796989698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

7 عادت مخرب زندگی مشترک


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: 7 عادت مخرب زندگی مشترک
یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی گفت: برای رسیدن به یک زناشویی موفق بهتر است عادات مخرب را شناخته و عادات مهرورزی را جایگزین آن کنیم.
آفتاب : محمد ترکمان افزود: زوج‌های ناخرسند بسیاری، وقت و پول خود را صرف یافتن راهی برای احیای زندگی مشترک‌شان و دستیابی به تفاهم می‌کنند و برای رسیدن به خواسته‌هایشان به هر گونه متخصص و حتی رمال متوسل می‌شوند.


وی تاکید کرد: بیشتر این راه‌ها به بن بست می‌رسد؛ زیرا زوجین به دنبال راهی می‌گردند که شریک‌شان را اصلاح کنند و نه خود را؛ در حالی که در هر نوع ارتباط از هر نوع و شکلی، هر کسی می‌تواند صرفا خود را تغییر دهد و نه هیچ کس دیگر را.


این روانشناس اضافه کرد: همسران برای رسیدن به این هدف یعنی تغییر دادن رفتار طرف مقابل به تعدادی از رفتارهای کلیشه‌ای رجوع می‌کنند که به آن‌ها هفت عادت مخرب می‌گویند. این رفتارها را به آن دلیل «کلیشه‌ای» می‌نامیم که تقریبا همه ما هر روز آن‌ها را تکرار می‌کنیم، بدون آن که فکر کنیم این عادت تا چه حد موجب سوءتفاهم و مشکل برای خودمان و دیگران می‌شوند.


وی عیب جویی یا انتقاد،سرزنش،شکایت و گلایه،نق زدن و غرغر کردن، تهدید، تنبیه و دادن حق حساب یا باج برای تحت کنترل درآوردن دیگری را هفت عادت مخرب ذکر کرد و تصریح کرد: این عادت‌ها اگر در طولانی مدت به کار گرفته شوند، زندگی مشترک بسیاری از زوجین را از بین می برند.


ترکمان تاکید کرد: تا زمانی که اعتقاد راسخ داریم که مشکل از طرف مقابل بوده و او مقصر است و نه خودمان، طبعا هیچ تلاشی برای تغییر خودمان انجام نداده‌ایم. با گذشت زمان نه تنها ناراحتی ما کم نمی‌شود، بلکه تشدید هم می‌شود. بنابراین اگر می‌خواهیم از زندگی بهتری بهره‌مند شویم و با همسرمان تفاهم بیشتری داشته باشیم، باید تغییراتی در خود و زندگی‌مان بدهیم و با دقت بیشتری به رفتارهایمان توجه کنیم. تقریبا در تمامی موارد، هنگامی که دست از تغییر دادن همسرمان برمی‌داریم و برای تغییر خودمان تلاش می‌کنیم، همسرمان نیز تغییر می‌کند.


وی با بیان اینکه لازم است برای نیل به این هدف هفت عادت مهرورزی را جایگزین رفتارهای مخرب‌مان کنیم، گفت: گوش سپردن، حمایت، تشویق، احترام، اعتماد، پذیرش و گفت‌وگوی همیشگی بر سر اختلافات هفت عدت مهرورزی است.


ترکمان اضافه کرد: هنگامی که احساس می‌کنیم با همسرمان روی یک مساله تفاهم نداریم یا احتمال می‌دهیم اختلافی پیش آید، اولین کار باید این باشد که از این هفت عادت مخرب اجتناب کنیم، زیرا این عادات ما را بیشتر از هم دور می‌کند و بر مشکلات‌مان می‌افزاید. سپس به منظور رفع اختلاف‌هایمان، یک یا چند مورد از عادات مهرورزی را به کار می‌بریم.


راهی نو برای تفاهم در زندگی زناشویی
وی تصریح کرد: یکی از راه حل‌های مشکلات زناشویی گفت‌وگو با زبانی مهرورزانه است. موفقیت در ازدواج، با یادگیری شیوه گفت‌وگوی دونفره نسبت مستقیم دارد. موفقیت گفت‌وگوی زناشویی بدین بستگی دارد که طرفین در گفت‌وگویشان این اصل را درک کنند و به کار برند که ما فقط می‌توانیم رفتارهای خودمان را کنترل کنیم. پس سعی نکنیم همسرمان را تغییر دهیم. بنابراین به جای استفاده از عادات مخرب باید از عادات مهرورزی استفاده کنیم.


به گزارش ایسنا، ترکمان در پایان مطلب خود در مجله سپیده دانایی گفت: همیشه به یاد داشته باشید که ایجاد ارتباط صمیمانه و همدلانه امری بسیار حیاتی است؛ اما به محض این که مشکلی ایجاد شد، باید آن را با گفت‌وگو و مذاکره حل کرد. این راه حل شاید ساده و پیش پا افتاده به نظر برسد، اما راهی است که به زندگی مشترک استوار کمک بسیاری می‌کند.




تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن