تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797722366




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورزش همگانی در کشور؛ موانع موجود و ارائه راهکار‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی کرد
ورزش همگانی در کشور؛ موانع موجود و ارائه راهکار‌ها
مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، موانع موجود بر سر راه ورزش همگانی کشور را بررسی و راهکارهایی در این زمینه ارائه داد.

ورزش همگانی در کشور؛ موانع موجود و ارائه راهکار‌ها
به گزارش حوزه پارلمانی باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات فرهنگی این مرکز اعلام کرد: ورزش همگانی یا عمومی کردن ورزش با توجه به زندگی صنعتی و سبک زندگی ناشی از آن و عواقب به خطر افتادن سلامت اقشار مختلف جامعه، از موضوعات اساسی مدنظر سیاستگذار و به تبع آن قانونگذار است. لذا این گزارش سعی در رفع موانع این مهم دارد.


نبود نظام شاخص سازی اصولی در قوانین توسعه‌ای و نبود یک سیستم ارزیابی و نظارتی کارآ، پایین بودن سرانه ورزش همگانی با توجه به جوان بودن جمعیت کشور، بالا بودن هزینه‌های ورزشی و عدم توان مالی افراد، مسائل و مشکلات فرهنگی از جمله موانع اساسی توسعه و رشد ورزش همگانی در کشورند. لذا در این گزارش راهکار‌ها و پیشنهادهایی در جهت رفع این مشکلات ارائه شده‌اند که از جمله می‌توان به؛ آسیب‌شناسی پنج دوره قوانین توسعه‌ای و ارائه قانونی جامع و مانع در قانون برنامه ششم توسعه، نظارت بهینه بر قوانین کنونی، تجمیع اعتبارات متفرقه بودجه‌ای ذیل وزارت ورزش و جوانان، تخصیص یارانه در قالب بن‌های ورزشی همانند بن‌های کتاب، اضافه کردن برنامه توسعه ورزش همگانی ذیل دستگاه‌های مسئول و متولی و... اشاره داشت. 


گزارش مذکور می‌افزاید: صنعتی شدن و ورود تکنولوژی و به خصوص صنایع الکترونیکی و مخابراتی باعث شده تا در جوامع امروزی، حرکت که یکی از اصلیترین فعالیت‌های انسانی است به حداقل برسد و باعث افزایش بیماری‌ها و مرگ و میر زودرس و افزایش هزینه‌های درمانی و زیان اقتصادی کشور‌ها شود.


یکی از آثار کم تحرکی، چاقی بیش از حد است که هر ساله سبب سکته‌های مغزی و قلبی فراوانی در بین اقشار مختلف و حتی جوانان می‌شود و سرمایه عظیم نیروی انسانی را از بین می‌برد و از سوی دیگر این کم تحرکی باعث کاهش شدید بهره وری به علت بیماری‌های روانی حاصل، از قبیل افسردگی شده است.


ضمن آنکه در مقابل آن، نیاز به شادابی برای بهره وری وجود دارد که این نیاز نیز به علت افسردگی‌های ناشی از کم تحرکی به حداقل رسیده و سبب شده تا جوامع مختلف به خصوص پیشرفته درصدد چاره، برآیند. لذا بهترین راه، یعنی توسعه ورزش همگانی را در دستور کار قرار داده‌اند. ضمن آنکه ورزش همگانی علاوه بر رفع معضلات فوق الذکر باعث تقویت بسیاری از ارزش‌های انسانی می‌شود که از جمله می‌توان به نهادینه شدن روحیه مقاومت، تعاون و کار جمعی، قوی کردن اراده انسانی، چگونگی مقابله با مشکلات، جلوگیری از یاس و ناامیدی، جلوگیری از تنبلی اشاره کرد. لذا در صورت پرداختن به ورزش همگانی، فواید فوق حاصل می‌شود و تاثیر آن بر جامعه نمایان شده و افزایش بهره وری را همراه خواهد داشت.


از این رو گزارش حاضر به منظور توجه بیشتر مسئولان محترم به وضعیت ورزش همگانی کشور و رفع موانع و کاستی‌ها و ایجاد زمینه ورزش کردن برای تمام سنین، تهیه شده است. 


در ادامه این گزارش به تاریخچه آثار ورزش همگانی نیز اشاره شده است: فعالیت بدنی راهکاری برای پیشگیری از بیماری هاست و سلامت رامی توان از طریق ورزش ارتقا داد. در ایالات متحده سرمایه گذاری یک دلار (زمان و تجهیزات) در زمینه فعالیت بدنی، به ۲/۳ دلار صرفه جویی در هزینه‌های پزشکی منتهی می‌شود. افراد به لحاظ جسمانی فعال، به طور تخمینی سالی ۵۰۰ دلار در هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی خود بر اساس اطلاعات مندرج در کتاب «نگاه راهبردی به نظام ورزش کشور» صرفه جویی می‌کنند. 


ورزش همگانی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌ها در مبحث رفاه اجتماعی، به معنای تضمین عدم هرگونه محدودیت بر اساس جنس، سن، طبقه اجتماعی و وضعیت اقتصادی در جامعه و برخورداری همه افراد از حق شرکت آزادانه در فعالیت‌های ورزشی مطرح است. واژه ورزش همگانی در سال ۱۹۷۵، در اروپا معرفی و پس از آن در نقاط دیگر مورد استفاده قرار گرفت. این اصطلاح، دربرگیرنده یک مفهوم اصلی است و آن اینکه، به دلیل سودمندی وافر فعالیت‌های ورزشی برای بدن و روح، تشویق و تاکید بر شرکت همه اعضای یک جامعه در فعالیت‌های ورزشی ضروری است. 


اطلاعات دقیقی در خصوص وضعیت ورزش همگانی پیش از انقلاب اسلامی، در دست نیست. اما بر اساس اطلاعات به دست آمده از فدراسیون ورزش همگانی جمهوری اسلامی ایران، قبل از انقلاب «دفتر تعمیم و گسترش ورزش» در «سازمان تربیت بدنی»، تفریحات سالم برنامه‌ها و فعالیت‌های ورزش همگانی را در کشور تحت عنوان «ورزش محلات» پیگیری می‌کرد، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس اهداف تعیین شده در بند «۳» اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۵۸ تحت عنوان «ورزش محلات» شروع به فعالیت کرد و در سال ۱۳۶۲ زیر نظر تشکیلات «جهاد تربیت بدنی» در «سازمان تربیت بدنی» به صورت قانونی رسمیت یافت و از سال ۱۳۶۵ «اداره جهاد ورزش» در «ادارات کل تربیت بدنی استان‌ها، شهرستان‌ها و بخش‌ها» تشکیل و سازماندهی شد.

انتهای پیام/






اخبار مرتبط

رژیم‌صهیونیستی تنها به دنبال سیاست ایران‌هراسی است/ سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا هیچ محتوایی نداشت
قدردانی لاریجانی از نمایندگان، خبرنگاران و عوامل درگیر بودجه 94
بررسی لایحه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی دارویی در استان البرز
تحلیلی بر چالش‌های اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی
ایران بهترین منبع تامین انرژی اروپا/ افراط گرایی و تروریسم مشکل بزرگ منطقه و جهان است
مقایسه‌ای برخی شاخص‌های کلان اقتصادی در بخش معدن ایران و بعضی از کشورهای برتر معدن خیز دنیا
تحلیل ارزش واردات صنعتی ایران طی دوره ۱۳۸۰-۱۳۹۳




۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۴:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن