تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797623232




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کوچولو مودب باش!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کوچولو مودب باش!




آموزش احترام گذاشتن برای کودکی که تنها 2 سال دارد و مراحل ابتدایی رشد را پشت سر گذاشته کمی سخت است. این نکته را درنظر داشته باشید که فرزند شما برای اینکه یاد بگیرد به درخواست های شما احترام بگذارد، به زمان نیاز دارد.











مجله زندگی مثبت - ترجمه مریم سیفی: آموزش احترام گذاشتن برای کودکی که تنها 2 سال دارد و مراحل ابتدایی رشد را پشت سر گذاشته کمی سخت است. وقتی به کودکی که تازه شروع به صحبت کردن کرده می گویید که زمان خوابش فرا رسیده او به راحتی نمی تواند به شما ابراز کند که هنوز دوست دارد با اسباب بازی هایش بازی کند و دوست دارد تنها 5 دقیقه دیگر به بازی اش ادامه دهد و بعد بخوابد. در نتیجه او از روش های دیگری برای مخالفتش با شما استفاده می کند. این نکته را درنظر داشته باشید که فرزند شما برای اینکه یاد بگیرد به درخواست های شما احترام بگذارد، به زمان نیاز دارد.


چگونه احترام گذاشتن را به فرزندمان آموزش دهیم؟



با دقت به او گوش دهید

نمی توانید از فرزندتان این انتظار را داشته باشید که همانند شما حق احترام را به جای بیاورند. اگر فرزندتان تنها از روی ترس به درخواست های شما جواب مثبت دهد این نشانه احترام نیست بلکه فقط نشانه ترس او از مجازات است. برای اینکه مفهوم احترام را به فرزندتان آموزش دهید هنگام صحبت کردن خودتان را قدری پایین بیاورید تا هم سطح او قرار بگیرید. به چشم های او خیره شوید و با دقت به آن چیزی که می گوید گوش دهید. با این کار به او نشان می دهید حرف های او برایتان جالب است و شما همه حواستان را برای شنیدن درخواست هایش متمرکز کرده اید. با این روش فرزند شما یاد می گیرد که باید به صحبت های شما نیز اهمیت دهد و همانند شما این الگوی رفتاری را تقلید خواهدکرد.

به کلمات اکتفا نکنید

وقتی فرزندتان به سنی رسید که می تواند کم کم کلمات را ادا کند می توانید کلماتی مثل «لطفا» یا «خواهش می کنم» را به او آموزش دهید، اما یادتانب اشد که تنها آموزش لفظی این کلمات کافی نیست و در عمل به فرزندتان بیاموزید که وقتی درخواستش را به صورت محترمانه ابراز می کند شما مشتاقانه تر برای کمک به او اقدام می کنید و از دستور دادن و آمرانه خواستن چیزی چندان خوشتان نمی اید. نکته بعدی اینکه فرزند شما در خلال ارتباطات شما با دیگران و در اماکن عمومی به تدریج می آموزد که باید به دیگران احترام بگذارد. بنابراین سعی کنید برای آموزش احترام از نحوه ارتباط خودتان با دیگران شروع کنید.


چگونه احترام گذاشتن را به فرزندمان آموزش دهیم؟



خشن برخورد نکنید

ممکن است فرزندتان دلش بخواهد با شما بازی کند و این درخواست را به صورت ناخوشایندی به شما ابراز کند. در این مواقع چهره به چهره با او قرار بگیرید و برایش توضیح دهید که باید درخواستش را به صورت مودبانه مطرح کند. به او بگویید در این مواقع این جمله را به زبان بیاورد. «مادر لطفا همین الان با من بازی  کن» برای او توضیح دهید که در یک خانواده نباید چنین برخوردهایی از اعضای خانواده سر بزند و همگی باید به صورت کاملا مودبانه درخواستشان را ابراز کنند. مراقب باشید که با فرزندتان جنگ راه نیندازید چون با این کار او را بیشتر تحریک خواهید کرد.

کودک شما لجباز نیست

زندگی خیلی زیباتر می شد اگر فرزندان ما همیشه نسبت به اجابت درخواست هایمان مثبت و سریع بودند اما طبیعت انسان این گونه نیست و نافرمانی بخشی از طبیعت انسان است. در اوقاتی که فرزندتان نسبت به درخواست شما ابراز مخالفت می کند به این فکر کنید که شاید او قصد لجبازی یا بی احترامی ندارد بلکه تنها نقطه نظر و دیدگاهش در آن شرایط به خصوص با شما متفاوت است. کودک شما به وسعت دادن ابزارهای کلامی اش نیاز دارد. وقتی او به شما می گوید: «چون شمامادر بدی هستی مرا به پارک نمی بری» سعی کنید جمله دیگری را به او آموزش دهید تا با ابراز محترمانه درخواست آشنا شود.








تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن