تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797185269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- مهار سرطان نیازمند زنجیره مطالعات پایه، پیشگیری و درمان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مرکزی مهار سرطان نیازمند زنجیره مطالعات پایه، پیشگیری و درمان است اراک - ایرنا - رییس هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مرکزی گفت: مهار چالشهای سرطان و مدیریت این بیماری چند علیتی، نیازمند زنجیره مطالعات پایه در شناخت عوامل خطر، پیشگیری، آموزش ، غربالگری و تقویت زیرساخت های درمانی است.


دکتر «فتح الله محقق» شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته ملی مبارزه با سرطان (هشتم تا پانزدهم بهمن ماه) افزود: سیاست مدیریت سرطان در جهان، تشخیص زودهنگام این بیماری است چرا که هزینه غربالگری 500 بیمار سرطانی با هزینه های درمان یک بیمار پیشرفته سرطانی برابر است که این بیمار احتمال بازگشت به زندگی هم ندارد.
وی اظهار کرد: سن سرطان در کشور ایران 10 سال کمتر از جهان است و معنای این مهم آن است که نیروی انسانی مولد جامعه در ایران درگیر شده و سرمایه خانواده و کشور را می بلعد ، ضمن آنکه اثرگذاری جوانی در اقتصاد نیز مختل می شود.
این فوق تخصص بیماریهای سرطانی در استان مرکزی معتقد است: سرطان پستان، پروستات، دهانه رحم و روده به عنوان چهار سرطان هدف در غربالگری سرطان در جهان تعیین شده که هنوز برنامه جامعی از سوی بخش دولتی در غربالگری وسیع این بیماری ها در ایران وجود ندارد.
دکتر محقق شایع ترین سرطان زنان در کشور را پستان و در مردان دستگاه گوارشی عنوان کرد و گفت: با امور هدفمند آموزشی و غربالگری می توان طیف وسیعی از این سرطان را با تغییر الگوی تغذیه، تحرک مناسب جسمانی و غربالگری پیشگیری کرد.
وی با بیان اینکه عوامل محیطی 80 تا 85 درصد از عوامل خطر سرطانها را شامل می شود، گفت: عوامل ژنتیکی نیز پنج تا 10 درصد عوامل این بیماری را شامل می شود و بقیه عوامل نیز هنوز ناشناخته است که این امرایجاد یک مرکز تحقیقاتی جامع و همه جانبه نگر برای کشف علل سرطان ها و راهبری و مهار آن در استان مرکزی را ضروری ساخته است
دکتر محقق خاطرنشان کرد: ارتباط رژیم غذایی ناسالم و مصرف مواد دخانی با برخی از سرطانها در جهان ثابت شده و نیاز است که با بازتعریف و یافتن ربط علمی این حوزه ها با الگوی بیماردهی استان مرکزی، نقشه پیشگیری و درمان سرطانها در این منطقه را ترسیم و اجرایی کرد.
وی با بیان اینکه برخی سرطان ها نظیر سرطان ریه و مثانه در استان مرکزی نسبت به مناطق همجوار و سایر مناطق کشور بالاتر است، گفت: انجام تحقیقات لازم در این خصوص ضروری است و انجمن حمایت از بیماران سرطانی آمادگی دارد تاهمپای بخش دولتی در این تحقیقات سهیم باشد.
وی اظهار کرد: سرطان هم اینک سومین عامل مرگ و میر ایران پس از بیماری قلبی و عروقی و حوادث است و بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی تا سال 2030 به نخستین عامل مرگ تبدیل می شود.
رییس هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مرکزی اظهار کرد: علت بخشی از افزایش آمار بیماری سرطان در جهان و ایران به پیشرفت روش های تشخیصی و کیفیت درمان برمی گردد که این مهم در خصوص سرطان پیشرفت مهمی است.
دکتر محقق اظهار کرد: 60 درصد از بیماران سرطانی در کشور در طول درمان نیاز به شیمی درمانی دارند که نظارت بیشتر بر کیفیت داروها به ویژه داروهای وارداتی از هند و کره ضروری است.
وی، سیاست حمایت دولت در قالب برنامه نظام تحول سلامت را گامی ماندگار در عرصه بهداشت و درمان کشور دانست و افزود: تقبل سهمی از هزینه های شیمی درمانی که بیماران سرطانی را زمین گیر می کند از موضوعات مهم کشور است.

***ضرورت آسیب شناسی الگوی سرطان
نایب رییس انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مرکزی نیز گفت: آسیب شناسی الگوی سرطان در این استان و همگرایی تمام امکانات در بخش دولتی و خصوصی برای کاهش دامنه زیان های آن ، نیاز جدی استان مرکزی است.
دکتر «مرتضی صدیقی» افزود: هدفگذاری برنامه نظام تحول سلامت در سامان بیماری ها و تقویت پیشگیری در خصوص سرطان ها باید به گونه ای ترسیم شود تا سن ابتلا به سرطان به تاخیر افتد و افراد زودهنگام ازچرخه کسب و کار و اقتصاد خارج نشوند و از سرمایه های مادی و انسانی در راستای توسعه بهره گرفته شود.
وی گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت و درمان (سال 89)استان مرکزی پس از یزد دومین رتبه ابتلا را در کشور دارد که نیاز است دلایل آن ریشه یابی و برای آن چاره ای اندیشیده شود.
وی افزود: سرطان ها از لحاظ ریخت شناسی رفتاری با هم متفاوت بوده و شرایط محیطی و جسمی بیمار بر بروز تظاهرات آن اثر مستقیم دارد و به همین دلیل مطالعات شناخت عوامل خطر و راهبردهای پیشگیری و درمان در این حوزه سخت و پیچیده است.
دکتر صدیقی گف: ترغیب و توجه دادن طیف های مردمی به اهمیت غربالگری و تشخیص زودهنگام باعث می شود که سرطان ها در مراحل نخست با هزینه کمتر و طول عمر و کیفیت بهتر زیستی بیمار همراه شود.
وی اظهار کرد: مدیریت و مهار چالش سرطان نیازمند برنامه چندجانبه نگر و راهبردی است و با اقدامات مقطعی، احساسی و تک بعدی نمی توان در این حوزه نتیجه گرفت.

*** 59 درصد بیماران سرطانی تحت پوشش انجمن در استان مرکزی زن هستند
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مرکزی هم گفت: هم اینک یکهزار و 956 بیمارسرطانی زیر پوشش خدمات این انجمن قرار دارند که 59 درصد آنان زن هستند.
«احمد قربانی» با بیان اینکه درحال حاضر 126 کودک سرطانی دراستان مرکزی در چرخه خدمات درمانی قرار دارند، افزود:30 درصد پرونده های موجود در این انجمن متعلق به بیماران غیربومی است.
وی گفت: بیمارستان آیت الله خوانساری به عنوان قطب درمان سرطان غرب کشور مطرح است و برای رفاه بیماران غیربومی مجموعه آسایشگاهی با 40 سوئیت با همکاری خیران در اراک ایجاد شده است.
وی توزیع 15 هزار بروشور اطلاع رسانی و پیشگیری از سرطان، آموزش هدفمند به بکهزار و 166 نفر از مردم در گروه های مختلف ، کمک دو میلیارد ریالی به بیماران بدسرپرست و بی بضاعت را گوشه ای از خدمات این انجمن عنوان کرد.
قربانی گفت: این انجمن برای نخستین بار تجربه برنامه های هدفمند ورزشی، برنامه های روانشناسی و تغذیه بیماران را همزمان با درمان آنها آغاز کرده که اقدامات نظرسنجی و سطح اثرگذاری این اقدامات در دست بررسی است.ک/3
560/559


11/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن