واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: علي تاجرنيا: اقليت مجلس هشتم نظارهگر مناقشات دروني اصولگرايان باشد
شكي نيست كه لاريجاني در جايگاه رياست مجلس هشتم همان راهي را خواهد پيمود كه حدادعادل در رياست مجلس هفتم پيمود.
آفتاب: علي تاجرنيا، عضو شوراي مركزي حزب مشاركت ايران اسلامي درباره تركيب هيات رييسه مجلس هشتم و تفاوتهاي احتمالي آن با مجلس هفتم گفت: «جريان اصولگرا در مجموعه خود گرفتار نوعي انحصارطلبي جدي است و بعيد ميدانم كه اين جريان به مجموعه اقليت مجلس هشتم اجازه ورود به هيات رييسه را بدهد».
وي در گفتوگو با خبرنگار سياسي آفتاب اضافه كرد: «به نظر نميرسد روش هيات رييسه مجلس هشتم در برخورد با جريان اقليت و مستقل تفاوت عمدهاي با مجلس هفتم در اين زمينه داشته باشد و بدون ترديد نوع رفتار اصولگرايان مجلس هشتم با فراكسيون اقليت همان رفتاري خواهد بود كه شيوه معهود جريان اصولگراست».
تاجرنيا افزود: «جريان اصولگرا هر زمان كه تريبوني يافته از آن براي مطرح شدن بيشتر خود استفاده كرده و امكان مطرح شدن ديگران را از آن تريبون به كسي نداده است».
وي اضافه كرد: «سوابق همه كسانيكه براي كرسي رياست مجلس هشتم تاكنون مطرح شدهاند،نشان ميدهد كه هيچيك قايل به حقوق اقليت نيستند».
دبيركل انجمن اسلامي پزشكان در ادامه با اشاره به انتقاداتي كه به هيات رييسه مجلس هفتم در نوع تعامل با دولت نهم وارد ميشد، اظهار داشت: «با توجه به اينكه شرايط سياسي كمي متفاوت شده، ممكن است هيات رييسه مجلس هشتم انتقادات بيشتري به دولت وارد سازد و نوع تعاملات با دولت نهم تاحدودي تفاوت يابد».
تاجرنيا درباره راهكارهاي پيشروي اقليت مجلس هشتم براي افزايش تاثيرگذاري خود در تصميمات مجلس گفت: «مناقشات داخلي جريان اصولگرا ميتواند محمل خوبي براي اقليت مجلس هشتم باشد و قدرت مانوري را براي جريان اقليت مجلس هشتم فراهم كند».
وي اضافه كرد: «در اين فضا، جريان اقليت مجلس هشتم بايد با حفظ خطوط اصلي خود حركت كرده و بيشتر نظارهگر دعواها و مناقشات دروني اصولگرايان باشد».
تاجرنيا افزود: «اقليت مجلس هشتم تلاش كند ضمن دوري از مناقشات دروني اصولگرايان، بيش از پيش نقش بالانسر را در تصميمگيريهاي مجلس هشتم ايفا كند».
وي تاكيد كرد: «اقليت مجلس هشتم بايد به اين نكته توجه داشته باشد كه مناقشات دروني اصولگرايان ناشي از دعوا و جنگ قدرت است و دليلي بر وجود ارادهاي در اين اردوگاه براي توجه به حقوق اقليت و منافع ملي كشور نيست».
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت ادامه داد: «شاهد و مثال اصلي اين نكته، آن است كه حدادعادل در بيشتر عمر دولت نهم و مجلس هفتم، همراهي كاملي با رييسجمهور داشته و تنها ظرف چند هفته گذشته و با توجه به فضايي كه از آن بوي رياست لاريجاني بر مجلس هشتم استشمام ميشد، نگاه و موضع خود را در قبال دولت نهم تغيير داد و شاهد نامهنگاريهايي ميان رييس مجلس هفتم و رييسجمهور بوديم».
وي اضافه كرد: «اينها در حالي است كه لاريجاني به عنوان منتقد سياستهاي دولت نهم، از شوراي عالي امنيت ملي بيرون آمد و در انتخابات مجلس هشتم نيز از تهران به قم رفت اما زماني كه بحث رياست مجلس مطرح شد، نگاه انتقادي وي به حمايتهاي تلويحي از دولت تبديل شد».
تاجرنيا در ادامه با اشاره به برخي ديدگاهها مبني بر ضرورت نزديك شدن اقليت مجلس هشتم به علي لاريجاني براي افزايش ميزان تاثيرگذاري گفت: «اين تفكر و نگاه بيترديد يك اشتباه بزرگ است چرا كه شكي نيست كه لاريجاني در جايگاه رياست مجلس هشتم همان راهي را خواهد پيمود كه حدادعادل در رياست مجلس هفتم پيمود».
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 244]