تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796818050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخاب رئیس جمهور لبنان هم به تعویق افتاد؟


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: با تمدید مذاکرات هسته ای ایران انتخاب رئیس جمهور لبنان هم به تعویق افتاد؟ تهران - ایرنا - به نوشته سایت خبری دیپلماسی ایرانی ،حال بسیاری از رهبران سیاسی می پرسند آیا به مصلحت کشور است که تا این مدت کشور رئیس جمهور نداشته باشد؟ آیا واقعا اراده ملی ای برای حل این موضوع و درمان مشکلات موجود بر سر این راه وجود ندارد؟


دیپلماسی ایرانی: اگر نیروهای سیاسی شرکت کننده در رقابت برای رسیدن به منصب ریاست جمهوری، انتخاب رئیس جمهوری را به مذاکرات بر سر برنامه هسته ای ایران با 1+5 ربط می دادند، اکنون که می بینند مذاکرات میان ایران با طرف های غربی تمدید یافته و دو طرف قانع شدند که مذاکرات را تا ماه جولای به تعویق بیندازند، می گویند که پس انتخاب رئیس جمهوری لبنان نیز 7 ماه به تاخیر افتاده است. اکثر سیاستمداران و نیروهای سیاسی و احزاب و جریان ها بر این اعتقادند که کلید اساسی قفل موضوع انتخابات ریاست جمهوری لبنان در گرو مذاکرات ایران با 1+5 از یک سو و روابط عربستان با ایران از سوی دیگر است. در حالی که نباید چنین باشد، همین جریان های سیاسی اذعان دارند که به انتظار نشستن برای نتیجه مذاکرات چه بسا آن نتیجه مطلوب آنها را در بر نداشته باشد، به ویژه که هیچ نشانه روشنی هم نسبت به نزدیک شدن روابط عربستان و ایران نیز مشاهده نمی شود. مساله ای که سبب شده است برخی از رهبران کشور به فکر تسریع فرایند انتخاب رئیس جمهور بیفتند.
لازم به یادآوری است که جان کری، وزیر امور خارجه امریکا نیز که همتای عربستانی خود را در جریان مذاکرات قرار داد، قصد نداشت که طرف عربستانی را عصبانی کند یا بترساند یا به او بفهماند که هر توافقی با ایران به حساب آنها نوشته خواهد شد، همان طور که خودش نیز بر روابط تاریخی و اقتصادی کشورش با عربستان تاکید کرد. بلکه آن چه مایه نگرانی است این است که باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا اعتراف می کند که شکاف های بزرگی با ایران وجود دارد که این مساله سبب شده مذاکرات به نتایج ایجابی نرسد. این شکاف ها می تواند دو طرف را تا اطلاع ثانوی دور از هم نگه دارد.
حال بسیاری از رهبران سیاسی می پرسند آیا به مصلحت کشور است که تا این مدت کشور رئیس جمهور نداشته باشد؟ آیا واقعا اراده ملی ای برای حل این موضوع و درمان مشکلات موجود بر سر این راه وجود ندارد؟
در این رابطه النهار اطلاع یافته که فضای سیاسی کشور همچنان متشنج است و کشور به معجزه ای برای رسیدن به ثبات سیاسی و امنیتی در کشور چشم دوخته است، شاید فضای رسانه ای کمک کند که دیدگاه های گروه های رقیب به یکدیگر نزدیک شود.
البته دیپلمات های اروپایی و افراد اروپایی فعال در حل بحران لبنان تلاش هایی را برای انتخاب نامزدی که هم رضایت جریان 14 مارس و هم جریان 8 مارس را جلب کند، آغاز کرده اند. مشکلی که وجود دارد این است که ژنرال میشل عون و دکتر سمیر جعجع آن جایگاه مردمی گسترده را برای رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری که یک منصب عالی در لبنان محسوب می شود، ندارند. نامزدی که مورد حمایت هر دو طرف باشد نیز هنوز یافت نشده است.
منابع دیپلماتیک می گویند که رئیس جمهور یکی از کشورهای اروپایی تحرکات تازه ای را برای انتخاب رئیس جمهور لبنان آغاز کرده و گفته است که دیگر جایز نیست لبنان در وضعیت فعلی به ویژه در سایه تهدید گروه های تروریستی بدون رئیس جمهور باقی بماند. اکنون همه به این اعتقاد رسیده اند که مخاطراتی که لبنان با آن مواجه است فقط محدود به مسائل امنیتی نیست بلکه مساله دموگرافیکی نیز هست، در حال حاضر بیش از یک میلیون و 200 هزار پناهنده سوری ثبت شده در کمیته عالی امور پناهندگان در لبنان به سر می برند که می توانند همانند یک بمب ساعتی عمل کنند.
منبع/ دیپلماسی ایرانی
اول **


05/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن