تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ای على! عقل چيزى است كه با آن بهشت و خشنودى خداوند رحمان به دست مى‏آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796778845




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

من به خدا پناه می برم


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: من به خدا پناه می برم 
چهار قل
سوره ی کافرون (کافرها)یک صد و نهمین سوره ی قرآن، سوره ی «کافرون» است. این سوره 6 آیه و 27 کلمه دارد و هجدهمین سوره ی قرآن است که در شهر مکه بر پیامبر اسلام (صلی الله علیه واله وسلم) نازل شده است. نام این سوره از اولین آیه ی آن گرفته شده است. در این آیه خداوند به پیامبر (صلی الله علیه واله وسلم) می گوید با کافرها خیلی خودمانی و آرام، اما خیلی محکم سخن بگوید؛ یعنی پیامبر (صلی الله علیه واله وسلم) باید به دستور خداوند دستورهای خودش را به کافرها بگوید، ولی با آن ها دعوا و داد و بیداد راه نیندازد. دانشمندان گفته اند: «این دستور خداوند برای آن سال هایی بود که حضرت (صلی الله علیه واله وسلم) در شهر مکه زندگی می کردند؛ اما وقتی به شهر مدینه رفتند و مسلمان ها خیلی قوی شدند خداوند دستور داد تا با کافرها که اذیت می کردند و یا به شهر مدینه حمله می کردند، جنگ کند.»به این سوره و سه سوره ی دیگر، یعنی سوره های «اخلاص، فلق و ناس» که با کلمه ی «قل» شروع می شود «چهارقل» می گویند.محتوای سورهچون این سوره در شهر مکّه نازل شده حرف های آن نیز مثل بقیه ی سوره هایی است که در مکّه نازل شده است. چون تعداد مسلمان ها در مکّه اندک بوده و کافران هم قوی بوده اند، خداوند به پیامبر (صلی الله علیه واله وسلم) یاد می دهد که اولاً با آن ها جنگ و دعوا نکند، بعد هم بدون این که از حرف خود دست بردارد، آن ها را ناامید کند. کافران شهر مکّه می خواستند برای چند روز هم که شده پیامبر (صلی الله علیه واله وسلم) از آیین بت پرستی پیروی کند، ولی این سوره آن ها را ناامید کرد. این سوره به همه ی مسلمانان یاد می دهد که بر عقیده ی اصلی خودشان محکم بایستند و با دشمنان، دوستی نکنند. در این سوره خدای بزرگ دو بار می گوید: «ای پیامبر! بگو من خدایان شما را نمی پرستم و شما هم خدای مرا نمی پرستید، و شما با لج بازی بر سر حرف نادرست خودتان هستید، و من هم دین و آیین خودم را دارم و شما هم دین و آیین خودتان را.»چرا این سوره نازل شد؟
چهار قل
دانشمندان گفته اند: «چند نفر از کافران شهر مکّه مثل «ولید بن مغیره»، «عاص بن وائل»، «حارث بن قیس» و ... به پیامبر گفتند: «تو یک سال از آیین ما پیروی کن و به بت های ما سجده کن، در عوض ما چیزهای زیادی به تو می دهیم. در عوض ما هم یک سال خدای تو را می پرستیم. در این صورت اگر آیین تو خوب بود ما در آن شریک خواهیم بود؛ و اگر آیین ما خوب بود، تو هم با ما شریک شده ای.» پیامبر (صلی الله علیه واله وسلم) گفتند: «من به خدا پناه می برم که برای او شریک قرار دهم.» آن ها گفتند: «حالا که این کار را نمی کنی دست کم به بعضی از بت های ما دست بکش و از آن ها تبرک بجوی. در این صورت ما نیز خدای تو را می پرستیم.»پیامبر (صلی الله علیه واله وسلم) فرمودند: «من منتظر دستور خداوند هستم.» در این هنگام سوره ی کافرون نازل شد.پوپک_محمد حسین فکورتنظیم:نعیمه درویشی_تصویر:مهدیه زمردکارمطالب مرتبطکوتاه ترین سوره ی قرآن هفدهمین سوره ی قرآن قریش و الفت با خانه خدا وداع خداوند و جبرئیل با پیامبر(ص) آخرین فرمانده یک درخت در بهشت بخشش بزرگ خدا به پیامبر شهر پیامبر با قرآن آشنا شویم سوره‌ی غاشیه (قیامت)





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 415]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن