تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796811608




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک تکنوکرات در راه وزارت علوم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک تکنوکرات در راه وزارت علوم سایت خبری افسانه آنلاین در مقاله ای به قلم محمدرضا نسب عبداللهی با عنوان یک تکنوکرات در راه وزارت علوم پیرامون سوابق و شخصیت سیاسی محمد فرهادی پنجمین وزیر پیشنهادی وزارت علوم مطالبی را انتشار داده است .


یک روز پس از تکرار ماجرای رای عدم اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی علوم، دکتر روحانی رییس جمهور، محمد فرهادی را به عنوان پنجمین وزیر پیشنهادی معرفی کرد. از همان آغاز معرفی وی، با فریادهای «چهار چهار» (موافقت) نمایندگان مشخص شد که محمد فرهادی با اقبال مجلس مواجه شده، بر خلاف چند گزینه پیشین که نمایندگان در زمان معرفی شان، «دو دو» (مخالفت) گفته بودند.
شاید برخی گمان کنند که رییس جمهور با معرفی محمد فرهادی که در حال حاضر رییس هلال احمر است، در برابر فشار گروه های رادیکال و تندور که خواستار پویایی، نشاط و پرسشگری دانشگاه نیستند، عقب نشینی کرده و فردی را معرفی نموده که خارج از دایره اعتدال و اصلاح طلبی است. این تصور با واقعیت و سابقه فعالیت محمد فرهادی همخوانی ندارد؛ زیرا می دانیم که وی در دولت نخست وزیر امام (ره)، وزیر فرهنگ و آموزش عالی؛ در دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی، رییس دانشگاه تهران و در دولت حجت الاسلام خاتمی رییس جمهور اسبق، نیز وزیر بهداشت و درمان بوده است. فرهادی که چهره ای نزدیک به آیت الله هاشمی رفسنجانی است با روی کار آمدن محمود احمدی نژاد که هاشمی ستیزی اش بر کسی پوشیده نیست، از پست های دولتی کنار گذاشته شد.
همه این شواهد حاکی از این است که محمد فرهادی چهره ای تکنوکرات و در دایره اعتدال گرایی و اصلاح طلبی است. علاوه بر اینها، برنامه وی برای اداره وزارت علوم نیز به روشنی نشان می دهد که او همان دیدگاه دکتر روحانی را برای ایجاد نشاط در دانشگاه و رفع فضای تنگ و بسته در دانشگاه ها دنبال می کند. از جمله اینکه فرهادی «رفع موانع فضای آزاداندیشی و نشاط علمی و اجتناب از ایجاد فضای امنیتی در دانشگاه» را در برنامه خود گنجانده و تاکید کرده دخالت های نهادهای بیرونی در دانشگاه ها را با هدف «حفظ سلامت فضای آزاداندیشی و پرسشگری در دانشگاه»، محدود می کند.
وی در ادامه این برنامه آورده که باید از برخوردهای انضباطی سیاسی و امنیتی با دانشجویان خودداری شود. «پذیرش و تحمل روحیه نقد و پرسشگری دانشجو و اعتماد به درستکار و درست اندیشه بودن قاطبه دانشجویان و هیات علمی براساس اصل برائت اسلامی» و همچنین «احترام به کرامت هیات علمی و اجتناب از برخوردهای دور از شان با آنها» از دیگر برنامه های وزیر جدید پیشنهادی وزارت علوم است. این برنامه ها و آن سابقه مدیریتی، گویای این است که رییس جمهور از پیمان خود گامی به عقب ننهاده و فرهادی هم که راه یابی اش به وزارت علوم چندان سخت به نظر نمی رسد، چهره ای در چارچوب برنامه های دولت تدبیر و امید است.
اما چرا نمایندگان مجلس که تاکنون به سه وزیر پیشنهادی علوم رای نداده اند و یک وزیر را هم استیضاح و برکنار کرده اند، چه شده که از معرفی محمد فرهادی استقبال کرده اند؟روشن است که نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری که از مخالفان جدی دولت به شمار می آیند، جزو آن نمایندگانی نیستند که «چهار چهار» گفته اند، چون که یکی از آنان یعنی الیاس نادران باز هم پای رخدادهای سال 88 را به میان کشیده و گفته که فرهادی هم باید نسبتش را با آن رخدادها روشن کند.
تاکنون اغلب نمایندگان اصولگرا که شمار آنها از نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری بیشتر است، خواسته یا ناخواسته تحت رهبری این گروه رادیکال قرار گرفته بودند و اکنون و بعد از چهار رای عدم اعتماد به چهار وزیر به نظر می رسد که دیگر حاضر نیستند دنباله روی جبهه پایداری باشند و بر همین اساس پس از قرائت نامه معرفی محمد فرهادی به عنوان وزیر علوم، صلوات فرستادند و «چهار چهار» گفتند. اگر وضع به همین گونه پیش برود، احتمال رای اعتماد مجلس به محمد فرهادی بالاست، مگر اینکه تندروها با خط گرفتن از جاهای خاص، آتش حمله و اتهام نویسی را برای وزیر پیشنهادی علوم آغاز کنند که باز هم به نظر می آید برای همراه کردن نمایندگان اصولگرای مجلس با خود، کار دشواری در پیش خواهند داشت و به آسانی دفعات پیشین نخواهند توانست محمد فرهادی را از راه یابی به وزارت علوم باز دارند. به هر حال باید منتظر روزهای آینده و به ویژه روز چهارشنبه هفته آینده (5 آذر) بمانیم تا ببینیم که سرانجام وزارت علوم و تصمیم نمایندگان مجلس چه خواهد شد. ک/1
667


01/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن