تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796738968




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سناریوی فروپاشی اروپا؛ بریتانیا غروب می کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: سناریوی فروپاشی اروپا؛ بریتانیا غروب می کند؟


«شکلی در ارتباطات وجود داشت و من مسئولیت این نقص را می پذیرم، چون با وجود تمام تلاشی که صورت گرفت، ما موفق نشدیم.» کامرون همیشه می گوید می خواهد بریتانیا در اتحادیه اروپا باقی بماند، اما او دارد به علل سیاسی، بر خلاف این خواسته اش عمل می کند. به گزارش سرویس مانیتورینگ پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ژوزه مانوئل باروسو، پس از ده سال ریاست بر کمیسیون اروپا، در حالی این پست را ترک می کند که اقتصاد اروپا همچنان با مشکلات فراوانی رو به روست و به ویژه در برخی کشورهای منطقه یورو، همچنان بی کاری گسترده و رکود اقتصادی وجود دارد.

مصاحبه یورونیوز با باروسو/93/08/10

یورونیوز: اتحادیه اروپا در این سال ها چندان در نزد شهروندانش محبوب نبوده است، زیرا شهروندان، آن را مترادف با اعمال ریاضت می دانستند. آیا این برای شما یک شکست است یا دست کم در زمانی که این پست را ترک می کنید، ناراضی هستید؟

ژوزه مانوئل باروسو: البته که بسیار ناراضی ام؛ به ویژه وقتی فداکاری هایی را که بخش بزرگی از مردان و زنان اروپا صورت داده اند، می بینم؛ با این حال، باید این را به اروپایی ها بگویم که این وضعیتی که پیش آمده، نتیجه اشتباه اروپا نیست، بلکه این وضع را افرادی به وجود آورده اند که در بازارهای مالی فعال اند. در واقع این بحران، از جایی دیگر آغاز شد، نه از اروپا. این بحران، همچنین نتیجه خطاهای برخی از دولت ها بود که به تعادل مالی در کشورشان نیندیشیدند و باعث انباشت بدهی های کشورشان شدند. بنابراین اروپا عامل ایجاد بحران نبود، بلکه برعکس، بخشی از راه حل این مشکل بود و به خاطر اتحادیه اروپا بود که برخی کشورهایی که واقعا در مرز ورشکستگی بودند، نجات یافتند.

یورونیوز: با این حال، تاثیر اجتماعی آن قابل توجه بود.

ژوزه مانوئل باروسو: وضع، همچنان دشوار است، اما اکنون وضع بسیار بهتری در مقایسه با دو سال پیش داریم؛ یعنی زمانی که همه و به ویژه بخش بزرگی از شرکای ما، به سناریوی فروپاشی منطقه یورو فکر می کردند و آن را محتمل می دانستند.

یورونیوز: اگر می توانستید به عقب برگردید چه کار متفاوتی صورت می دادید؟

ژوزه مانوئل باروسو: ابتدا اینکه از دید من، مشکلی در ارتباطات وجود داشت و من مسئولیت این نقص را می پذیرم، چون با وجود تمام تلاشی که صورت گرفت، ما موفق نشدیم. معمولا دولت ها با ما همکاری نمی کردند و درباره منشاء بحران و اقداماتی که ما برای رفع بحران صورت داده ایم، برای اروپایی ها توضیح نمی دادند. بنابراین به نظر من، از جنبه سیاسی، ما فضای زیادی برای مانور در اختیار نداشتیم. کمیسیون در چارچوب به نسبت دقیقی فعالیت می کند که دولت ها طراحی کرده اند؛ چهارچوبی که بر اساس آن، همیشه نمی توان با کشورهایی که دچار مشکل شده اند، سخاوتمند بود.

یورونیوز: آیا به عدم همبستگی میان برخی کشورهای عضو در مقابل دیگر کشورهایی که با مشکل رو به رو بودند، منتقدید؟

ژوزه مانوئل باروسو: من همبستگی را ترجیح می دادم که سخاوتمندانه تر باشد.

یورونیوز: بله، اما به کسانی که می گویند شما به اندازه کافی قوی نبودید، چی می گویید؟ اینکه زمانی که برخی از کشورها همبستگی کمتری نشان دادند، ابتکار عملی نداشتید؟ فکر می کنم منظورشان عمدتا رفتارهای آلمان بود که به کندی واکنش نشان می داد.

ژوزه مانوئل باروسو: اول اینکه ما ابتکار عمل را در دست داشتیم. تمام طرح های قانونی در اصل توسط کمیسیون تهیه شده است. اگر امروز یک اتحادیه بانکی وجود دارد، به لطف کمیسیون است. من نخستین باری را که درباره اتحادیه بانکی صحبت کردم، به یاد می آورم. کشورهایی بودند که می گفتند تو نمی توانی درباره اتحادیه بانکی صحبت کنی، زیرا چنین چیزی در معاهدات نیست و من می گفتم درست است؛ اما ما به یک اتحادیه بانکی برای رسیدن به اهدافمان در پیمان نامه ها نیاز داریم. واقعیت این است که در دوران بحران و به علت مسائل بسیار حساسی که در بازار مطرح بود، نمی خواستم صدایم را به دیگر صداهای ناهنجار بیفزایم.

یورونیوز: دقیقا، آیا شما نباید صدایتان را اضافه می کردید و به عنوان رئیس کمیسیون اروپا اعلام موضع می کردید؟

ژوزه مانوئل باروسو: من هر زمان که لازم بود این کار را می کردم. من در بیانیه های بسیار قوی از آلمان می خواستم که برای کمک به یونان اقدام کند زیرا اگر تصمیم مناسبی برای یونان گرفته نمی شد اتفاقات تلخی روی می داد. در همان زمان به یونان رفتم و به دولتش گفتم که اگر می خواهد اعتماد دیگر کشورهای عضو را جلب کند، باید به سردرگمی های سیاسی پایان دهد. آنچه من انجام دادم گفتگو با دولت ها بود. ما به کشورها می رفتیم، برای یافتن راه حل تلاش می کردیم و در نهایت راه حلی را می یافتیم و امروز این کشورها وضع بسیار بهتری در مقایسه با دو سال گذشته دارند.

یورونیوز: با این حال، شما برای نحوه مدیریت بحران یورو، با انتقاد فراوان رو به رو شدید. چگونه به این انتقادها پاسخ می دهید؟

ژوزه مانوئل باروسو: سیاستمداران ملی، وقتی که اوضاع به خوبی پیش می رود، می گویند به علت شایستگی آنهاست و هنگامی که کارها به خوبی پیش نمی رود، می گویند به خاطر اشتباه بروکسل بوده است! این یک واقعیت است. ما هنوز واقعا یک حس واقعی مسئولیت نسبت به اروپا نداریم و بابت این موضوع متاسفم. من این را به روسای تمام دولت ها گفته ام؛ آنها باید این طرز تفکر را به کناری نهند زیرا برای ماندن در اتحادیه اروپا، به حمایت مردمشان از اروپا و این اتحادیه نیاز دارند و اگر برای آنچه در سطح ملی صورت می گیرد، ارزش قائل باشند و آنچه را در نهادهای اروپایی اجرا می شود، بی ارزش جلوه دهند، نمی توانند در همراه کردن مردم با خود موفق شوند.

یورونیوز: منظورتان از این سخنان، توصیف اقدامات دیوید کامرون است؟ چند روز پیش در نشست اتحادیه اروپا، او در مقابل نمایندگان اروپا تکرار کرد که قصد ندارد بودجه درخواستی کمیسیون اروپا را پرداخت کند؛ مبلغی که با توجه به عملکرد خوب اقتصاد بریتانیا تعیین شده است.

ژوزه مانوئل باروسو: این مورد، نمونه ای از کاری است که ما نباید انجام دهیم. اقدامات کمیسیون محدود به قوانینی است که دولت های عضو تعریف کرده اند و برای محاسبه سهم هر کدام از اعضا در تامین بودجه اتحادیه اروپا، بر اساس قانون به تولید ناخالص داخلی آنها استناد می شود. در سال های گذشته، ضمن تبریک به بریتانیا باید گفت که این کشور میزان تولید ناخالص داخلی اش را افزایش داده است بنابراین باید متناسب با این افزایش درآمد، سهمش را در تامین بودجه اتحادیه افزایش دهد. اما به جای طرح این موضوع مانند مسئله ای که باید راه حلی برای آن یافت، نخست وزیر بریتانیا در حالی که به نهادهای اروپایی زخم زبان می زند، از نشست خارج می شود.

یورونیوز: شما به این خشم چگونه واکنش نشان می دهید؟

ژوزه مانوئل باروسو: خوب، این قابل قبول نیست.

یورونیوز: از این شیوه های برخورد خسته نشدید؟

ژوزه مانوئل باروسو: من با این نوع رفتارها موافق نیستم. از دید من، یک اشتباه است، زیرا آقای کامرون همیشه می گوید می خواهد بریتانیا در اتحادیه اروپا باقی بماند و می خواهد با برگزاری یک همه پرسی بر ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا تاکید شود. اما او دارد به دلایلی سیاسی، بر خلاف این خواسته اش عمل می کند. اکنون با توجه به تهدیدات احزاب مخالف، او به روند تقویت احساسات ضد اروپایی کمک می کند. این یک اشتباه اساسی است.

یورونیوز: احساسات ضد اروپایی در حال حاضر بسیار، بسیار قوی است.

ژوزه مانوئل باروسو: این احساسات از قبل هم قوی بود و اکنون بیشتر تقویت می شود. هنگامی که به طور مداوم و هر روزه، مسئولان سیاسی یک کشور به کمیسیون و اتحادیه اروپا حمله کنند، البته که مردم می گویند اتحادیه اروپا چیز خوبی نیست.

یورونیوز: فرانسه اصلاحیه ای برای بودجه اش تهیه کرده تا از خشم بروکسل جلوگیری کند. ایتالیا نیز چنین کاری کرده است. آیا شما از این رفتارها خرسندید؟

ژوزه مانوئل باروسو: با وجود سروصداهای زیادی که در رسانه ها به راه افتاد، ما دیدیم که مقامات فرانسوی و ایتالیایی نگرش مثبتی داشتند. یعنی آنها این حق کمیسیون را به رسمیت می شناسند. می خواهم بگویم حتی این وظیفه ماست که اگر بودجه های ملی مطابق با قوانین نیست، این موضوع را اعلام کنیم.

یورونیوز: آیا این در معاهدات آمده است؟

ژوزه مانوئل باروسو: ما این وظیفه را داریم. این توانایی است که کشورهای عضو به ما داده اند. دقیقا به همین این خاطر است که ما در منطقه یورو یکپارچه شدیم و اگر هر کشوری هر طور که بخواهد عمل کند نمی توانیم واحد پولی مشترکی داشته باشیم.

یورونیوز: احترام به قوانین. این قوانین جرایمی را نیز پیش بینی کرده اند. آیا فکر می کنید این کار خوبی است که کشورهایی را که هم اکنون با مشکلات اقتصادی درگیرند جریمه کنید؟

ژوزه مانوئل باروسو: به همین علت است که دولت ها باید به قوانین احترام بگذارند تا از وقوع این سناریو جلوگیری شود. زیرا این یک سناریوی بسیار بسیار منفی است. کمیسیون آینده باید به کار ادامه دهد و با مقامات کشورها درباره مشکلاتشان همکاری کند. اگرچه همه از فرانسه و ایتالیا سخن می گویند اما کشورهایی که خواهان اصلاح سهم بودجه شان در کمیسیون اروپا هستند، پنج کشورند.

یورونیوز: شما به جانشینانتان اشاره کردید، به کمیسیون جدید؛ آیا توصیه ای برای آنها دارید؟

ژوزه مانوئل باروسو: من به طور عمومی توصیه ای ندارم. جانشینان دوست ندارند توصیه هایی در فضای عمومی بشنوند. اکنون ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون است، نه من؛ و البته کاملا برای من قابل اعتماد است. من برای او و کمیسیون و اروپا بهترین ها را آرزو می کنم.

دانلود

لینک را کپی کنید


شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن