تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797799156




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 قدم برای ایجاد انگیزه در هنگامی که احساس افسردگی می کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: 10 قدم برای ایجاد انگیزه در هنگامی که احساس افسردگی می کنیم
شما همانطور که یک مغازه لباس فروشی و یک لبنیاتی مخصوص به خود دارید ، می توانید از یک روانشناس بهره مند شوید . ناکامی ها و هیجانات منفی خود را با وی در میان بگذارید راه حل های خود را با او بازبینی کنید.
به گزارش نامه نیوز به نقل از خانواده ایرانی ،  پیدا کردن انگیزه در حالیکه احساس افسردگی می کنیم می تواند از سخت ترین کارهای باشد که هر فرد ممکن است با آن مواجه شود . یک دوره ی افسردگی از لحاظ جسمی و روانی میتواند تحلیل برنده و کاهنده انرژی باشد.


بیشتر افراد در این دوره از احساس رخوت زیادی شکایت دارند به طوری که یک دوش گرفتن ساده ،مرتب کردن خانه،حتی خارج شدن از رختخواب گاهی سخت ترین کار برای یک فرد در دوره افسردگی است.


افراد در دوره افسردگی در این تله گرفتار می شوند که باید زمان بگذرد تا انرژی از دست رفته را باز یابند و به زندگی عادی بپردازند و مدتی را با این سبک زندگی سرکنند ، درحالیکه این کنار آمدن دقیقا حرکت کردن در مسیر افسردگی است .


در ادامه پیشنهادات ساده اما اثربخشی برای شکستن این روند آمده است که ارزش امتحان کردن را دارد:


1. برعکس عمل کردن.


در رویکرد رفتاردرمانی دیالکتیک ، برعکس عمل کردن به این معنی است که در ابتدا شما تشخیص دهید که چه عادت بدی دارید و بعد از تشخیص ، زمانهایی را که به انجام آن عادت بد می پردازید مشخص کنید . سپس کاری را بعنوان جایگزین آن عادت بد انتخاب کنید(مثلا بیرون رفتن بجای خوابیدن یا کتاب خواندن بجای تلوزیون تماشا کردن.) و خود را موظف به انجام آن کنید.


2. زنگ ساعت را تنظیم کنید.


از زنگ ساعت فقط برای از خواب بیدار شدن استفاده نکنید . زنگ ساعت در ساعات مختلف می تواند شما را به یاد تصمیمتان برای فرار از تله افسردگی بیاندازد ، می تواند نماد زمان خروج از خانه  ،زمان خاموش کردن تلوزیون یا زمان تلفن زدن به یک آگهی کاریابی باشد .


3. تخت خود را مرتب کنید.


جدا شدن از تخت برای یک فرد افسرده شاید از سخت ترین کارهای دنیا باشد . وقتی که بیدار شدید روی تخت بنشینید و تصور کنید تمام مشکلات خود را  در تخت می گذارید و روی آن را می پوشانید.


4. شستشو را جدی بگیرید.


بعد از بیدار شدن بلافاصله برای شستن صورت  و دندانهای خود اقدام کنید . این کار این پیغام را به مغز شما می رساند که شما در حال آماده شدن برای چیزی به غیر از 24 ساعت لم دادن هستید .


5. روز را با لباس راحتی نگذرانید.


اینکه شما بعد از بیداری همچنان با پیژامه روز را روی مبل ها بگذرانید دور از ذهن نیست  . تعویض لباس احتمال این کار را کمتر می کند ، چرا که باز هم شما دارید به مغزتان پیغام میدهید که شما برای کاری بجز خواب در حال آماده شدن هستید.


6. بیرون بروید.


این شاید سخت ترین کاری باشد که یک فرد افسرده بخواهد انجام دهد . معمولا این افراد بعد از این پیشنهاد می گویند "بسیار خوب به بیرون میروم اما که چی؟" یا "جایی برای رفتن ندارم." باید توجه داشت هدف فقط خروج از خانه است ، در را پشت سر خود ببندید و هر چه به ذهنتان رسید انجام دهید می تواند ده دقیقه پیاده روی باشد یا 1 ساعت رانندگی...


7. یک ورزش را انتخاب کنید.


حضور یک ورزش در زندگی برای بهبود خلق منفی بسیار کمک کننده است. به این بیاندیشید که سختی و غم ورزش کردن فقط برای 10 دقیقه ی اول است و بعد کم کم حس بهتر می آید . با این آگاهی مغز شما راحت تر با شروع کردن ورزش کنار می آید.


8. یک دفتر یادداشت داشته باشید.


برنامه حداقل یک هفته آینده خود را تا جایی که می توانید جزء به جزء در دفتر بنویسید و هر کدام را بلافاصله بعد از انجام دادن تیک بزنید  . این کار چنان لذتی به همراه دارد که ارزش تجربه کردنش را دارد.


9. معاشرت کنید.


خودتان را موظف کنید با دوست یا فامیل قرار ملاقات بگذارید . برای این کار برای خود جایزه تعیین کنید مثلا یک ساعت خواب می تواند پاداش مناسبی باشد!


10. یک روانشناس شخصی داشته باشید.


شما همانطور که یک مغازه لباس فروشی و یک لبنیاتی مخصوص به خود دارید ، می توانید از یک روانشناس بهره مند شوید . ناکامی ها و هیجانات منفی خود را با وی در میان بگذارید راه حل های خود را با او بازبینی کنید.






۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن