تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797574523




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرهنگ سیاسی،سیاهی فرهنگ


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


فرهنگ سیاسی،سیاهی فرهنگ وبلاگ > حاج محمود عطار، مهدی - جامعه در حال در نوردیدن پلکان سردابی است که پایانش آبستن تباهی جامعه ی ماست . جایی که مردم به چشم برهم زدنی ، سیاهی غم نوامیسشان را با لبخند های شیطانی عوض می کنند و مکانی است که ، نبخشیدن ، راهی برای حفظ آبروست.همه در این جامعه به سهم خود شراکتی پایان ناپذیر داریم و باید به قد خود و بعضا شرکای بی خیالمان تلاشی برای حفظ "خودمان" کنیم .

چه بپذیریم که قصه ی اسید پاشی توطئه ی خارجی است و سعی در پنهان کردن آن داشته باشیم و چه کلا منکر شده و موضوع را داخلی و شخصی فرض کنیم ، در مجموع تفاوتی برای روند نزولی اخلاقیات در جامعه متصور نیست ، چون فرد یا عده ای به راحتی با خرید چند لیتر اسید ، آرامش عمومی جامعه را برهم زده و داغ جبران ناپذیری را هم بر پیکر قربانیان و هم بر بدنه ی جامعه نشانده اند. و این از نمونه های تاسف بار از ماست که برماست می باشد .
اعدام ریحانه ی جباری را فقط به پای او نباید نوشت ، چه اگر بسیاری از رسانه ها و بیشتر مردم شایعه دوست ، نادیده ها را دیده نمی کردند و نشنیده ها را شنیده نمی پنداشتند - مثل 2 اعدامی دیگر امروز صبح - چه بسا او نیز با بخشش خانواده ی مقتول مواجه و نفسی هرچند مستحق مرگ ، از دام اعدام رهایی یافته بود.
این سطور را نوشتیم تا نکته ای را یادآور شویم که ، جامعه به سمتی در حال حرکت است که اعدام دیگر اشد مجازات نیست و چه بسا راهی باشد برای نجات یافتن! یکی از مهمترین مسائلی که در تعیین و اختراع مجازات ها بین عقلای جامعه مورد نظر است ، بحث میزان عبرت آموزی و تاثیر بازدارنده ی انواع مجازات ها می باشد که ترس از اجرا شدن آن برای فرد ، خود عاملی باشد برای عدم تکرار عمل مجرمانه ، که با توجه به ازدیاد انواع جرایمی که مجازاتش اعدام است ، مثل مواد مخدر و ... و همچنین روند رو به تزاید انواع جرایم جدید و خلق الساعه در بین جوانان جامعه ، در کنار بیکاری و سایر معضلات بعضا خود ساخته ی فرهنگی مثل ازدواج نکردن و ... ، عملا گویا اعدام دیگر اشد مجازات نیست و باید تدبری به حال جامعه ی خودمان بیاندیشیم.
بر حقوقدانان و وکلای ملت و نخبگان جامعه فرض است که متناسب با شرایط روز و همراه با مقتضیات زمانه نسبت به تعیین مجازارت ها در راستای هدف اصلی آن که "بازدارندگی از تکرار و تسکین بخشی به درد های بزه دیده" است ، اقدامات عاجلی را انجام داده و بعضا نیز برای جلو گیری از گرفتاری در تله ی "حقوق بشر" و دستاویز قرار گرفتن "مجازاتهای بی تاثیر" جامعه و شاکله ی حقوق جزا را با همکاری عالمان دینی و متخصصان حقوق بین الملل مترقی تر نمایند.
و نیز متولیان فرهنگی جامه به هوش باشند که برخی افراد همین جامعه ی ایرانی اسلامی ما ، با تاسی به روش جنایتکاران اسید پاش ، و در قالب مثلا " شوخی " همین اعمال را با آب عینا تکرار کرده و خنده های شیطانی سردهند !!!اینجاست که باید فکری اساسی برای "فرهنگ" جامعه داشت. همین چند نکته به ظاهر ساده خود زنگ خطری جدی را برای مسئولین نواخته است که بدانند قصه چیست و عمق فاجعه تا به کجاست.نوامیس ملت سر و صورت خود را همراه با آینده ی خود تباه شده ببینند و عده ای بجای گریستن به حال و بدبختی بزهکار و بزه دیده ، همان افعال را برای خنده تکرار کنند.و این ها نشانه ای است برای فرهنگ سیاسی شده و باید دانست که فرهنگ سیاسی شده ، یعنی فرهنگ بی اخلاق ، و نهادینه شدن فرهنگ بی اخلاق در بطن جامعه ، مساوق است با داشتن جامعه ی مرده ی متعفن که فقط باید از شر جنازه اش راحت شد.



شنبه 3 آبان 1393 - 22:50:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن