تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796960332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حذف جناح، فکر و اندیشه امکان‌پذیر نیست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس‌ جمهوری در دیدار نخبگان و برگزیدگان استان زنجان: حذف جناح، فکر و اندیشه امکان‌پذیر نیست خبرگزاری پانا: رییس جمهوری با تأکید بر تقویت زمینه‌های وحدت در جامعه و پرهیز از تفرقه و دامن زدن به اختلافات، تصریح کرد: باید فاصله‌ها را کم کرده و همدیگر را تحمل کنیم و تا زمانی که این اتفاق نیفتد، حرکت کشور به سمت پیشرفت و توسعه بسیار کند خواهد بود.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان ساعت 08:20



 به گزارش خبرگزاری پانا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی شامگاه چهارشنبه در دیدار نخبگان و برگزیدگان استان زنجان با بیان اینکه جهان به سرعت در حال تغییر و تحول است، اظهار داشت: بسیار مهم است که در جامعه امروز زندگی کنیم اما نگاهمان به فردا باشد و از توشه‌های دیروز بهره بگیریم ولی برای فردای جامعه‌ تلاش کنیم. رییس جمهوری با اشاره به گسترش ارتباطات و شبکه‌های ارتباطی در جهان، گفت: هیچ‌چیز نمی‌تواند ارتباطات در دنیای امروز را محدود کند.
دکتر روحانی وجود فاصله و جدایی را سرلوحه همه مشکلات جامعه دانست و گفت: تا زمانی که این مشکل حل نشود، حرکت به سمت توسعه کند خواهد بود هنوز در جامعه با هم قهریم و به بهانه‌های مختلف از هم جدا شده‌ایم، راه‌حل غلبه بر این شرایط آن است که همه با هم گفت‌وگو و تعامل داشته باشیم.
رییس جمهوری گفت: چنین نیست که همه یک نوع اندیشه و تفکر داشته باشند، وجود اختلاف‌نظر طبیعی است، اما چرا باید به بطور مصنوعی در جهت ایجاد و افزایش فاصله‌ حرکت شود.
دکتر روحانی تصریح کرد: باید فاصله‌ها را کم کرده و همدیگر را تحمل کنیم و بدانیم حذف یک فرد، جناح، فکر و اندیشه امکان‌ناپذیر است.
رییس جمهوری خاطر نشان کرد: خیلی از اوقات بجای بگیر و ببند و سختگیری‌های بیش از حد، چنانچه آزادی‌ها را بیشتر و فضا را بازتر کنیم و با گفت‌وگو در مسیر قانع کردن یکدیگر حرکت نماییم، می‌توانیم به نتیجه مناسب دست یابیم و این رسالت بزرگ رسانه‌ها، نخبگان و صاحب‌نظران است.
دکتر روحانی در ادامه سخنان خود با طرح این سوال که آیا رشته‌های تحصیلی، تعداد دانشجویان و تحصیلات تکمیلی ما با نیازهای جامعه منطبق است، تصریح کرد: باید برنامه‌ریزی‌های آموزش عالی و مراکز دانش‌پژوهی ما اصلاح شده و برمبنای نیازهای جامعه باشد.
رییس جمهوری افزود: امروز نیازهای فراوانی در جامعه داریم که برای آن نیازها، متخصص به اندازه کافی وجود ندارد و در مقابل متخصصانی وجود دارند که مشخص نیست تخصص آنها در چه زمینه‌ای کارایی دارد.
دکتر روحانی با تأکید بر اینکه نباید چنین تصور شود که حل تمامی معضلات کشور بر عهده دولت است، اظهار داشت: دولت نماینده مردم بوده و می‌تواند حل برخی از مشکلات جامعه را بر دوش بگیرد، برای رفع مشکلات در عرصه اقتصاد، فرهنگ، مسایل اجتماعی، سیاست داخلی و خارجی و امنیت، دولت به تنهایی قادر نیست مشکلات را حل کند و همه باید دست به دست هم داده و در مسیر رفع مشکلات مشارکت و همیاری داشته باشیم.
رییس‌ جمهوری افزود: نخبگان و فرهیختگان جامعه در مسایل و مشکلات کشور باید منتقد، حامی و همراه دولت باشد. 
دکتر روحانی اظهار داشت: در بخش فرهنگ زمانی که مشکلی پیش می‌آید، همه به دولت هجمه می‌آورند، البته ممکن است ایراداتی به دولت وارد باشد، اما در عین حال مسایل فرهنگی رسالتش بر دوش بسیاری از نهادها، ارگان‌ها و جمعیت‌هایی است که به نوعی غیر دولتی محسوب می‌شوند.
رییس‌ جمهوری گفت: حضور مردم، احزاب و گروه‌ها تنها برای روز انتخابات نیست که بعد از آن تا انتخابات بعدی به خانه‌های خود برگردند همه باید بمانیم و هیچ‌کس نباید برگردد و باید در مسیر خیابان توسعه، حرکت خود را ادامه دهیم. 
دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنان خود به مسایل و مشکلات زنان و اقدامات دولت در این زمینه اشاره کرد و گفت: باید نسبت به شأن و جایگاه زن در جامعه، افکارهای موجود به هم نزدیک شوند. چرا که از دیدگاه آموزه‌های شرعی بین زن و مرد در فضیلت و انجام رسالت‌های اجتماعی تفاوت‌هایی وجود ندارد.
دکتر روحانی افزود: در این زمینه هم باید با حرف‌زدن و تعامل و گفت‌وگو افکار و تفکرات موجود را به یکدیگر نزدیک کنیم و نخبگان از رسالت ویژه‌ای در این زمینه برخوردار هستند.
رییس جمهوری با بیان اینکه مسایل بسیاری وجود دارد که بدون هماهنگی و نزدیک‌شدن افکار به یکدیگر نمی‌توان در مسیر حل و فصل آن گام برداشت، اظهار داشت: یکی از رسالت‌های بزرگ نخبگان این است که افکار جامعه را بهم نزدیک کند و در این زمینه معتقدم اگر درد ما مشترک شود، قطعاً می‌توانیم به راه‌حل مشترکی دست پیدا کنیم.
دکتر روحانی با تأکید بر اولویت‌بندی و اتفاق‌نظر در حل و فصل مسایل و مشکلات جامعه گفت: باید تمامی مشکلات را حل و فصل کنیم و در این زمینه تمام امید دولت به حضور و احساس وظیفه مردم در صحنه است و بی‌تردید دولت نیز در حد توان خود در صحنه خواهد بود.
در ابتدای این مراسم پروفسور یوسف ثبوکی، دکتر الهام کاوندی عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان و مهندس بهروز فرخی فعال دانشجویی و روزنامه‌نگار با تقدیر از اقدامات سازنده و مثبت دولت در یکسال گذشته دیدگاه‌ها و نظرات خود را در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با رییس‌ جمهوری در میان گذاشتند.
تلاش برای بانشاط کردن محیط‌های آموزشی و دانشگاهی، توجه به مطالبات دانشجویان، اصلاح نگرش نسبت به شخصیت و جایگاه زن، اشتغال و حضور اجتماعی بانوان، توجه به شایسته‌سالاری در سطح مدیریت کشور و تلاش برای رفع معضلات اجتماعی و فرهنگی، از جمله دیدگاه‌های مطرح شده از سوی نخبگان بود. انتهای پیام/











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن