تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):مؤمن نيازمند سه چيز است: توفيقى از پروردگار، پند دهنده اى از درون خويش و پذيرش از نصيح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796807276




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت‌ فارس از شهدای کاشان / 2 عباس کریمی، از قهرود تا دجله + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: روایت‌ فارس از شهدای کاشان / 2
عباس کریمی، از قهرود تا دجله + تصاویر
سردار شهید عباس کریمی فرمانده لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص)، فرزندی برخاسته از دل کویر بود که قرعه حضور در بحرانی‌ترین مناطق جنگی به نامش افتاده بود.

خبرگزاری فارس: عباس کریمی، از قهرود تا دجله + تصاویر



به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، هر ساله پیوند سلام برگریزان با بدرود تابستان فرصت مناسبی را برای بزرگداشت مقام مردانی تکرارناشدنی در اختیارمان قرار می‌دهد تا بیش از این در درس قدرشناسی مردود نشویم. اینکه چرا برای نگهبانان همیشه این خاک پرگهر تنها به هفته‌ای آن هم به لطف تقویم‌ها بسنده می‌شود، مطلبی قابل تحلیل و تأمل است اما آنچه وظیفه ایجاب می‌کند آن است که حداقل در یادمان آنها از یاد این قهرمانان ملی غافل نشویم. بی‌شک تاریخ دوران دفاع مقدس هیچ‌گاه نمی‌تواند از نام «کاشان» به عنوان منطقه‌ای خاص و ویژه در مرتبه موفقیت‌ها و دستاوردهای هشت‌ساله خود به راحتی بگذرد. خطه بام‌های خشتی نه‌تنها به خاطر تقدیم چندین هزار شهید، جانباز و ایثارگر و نه فقط به علت پیشتازی و رتبه نخست در پشتیبانی از جبهه‌ها بلکه به واسطه نقش خاستگاه بودن مردان بزرگی که بسیار زود لیاقت دریافت ردای راهبری و فرماندهی جبهه حق را کسب کردند، سزاوار تکریم و تقدیر است. خبرگزاری فارس در کاشان در ادامه رویکرد خود در هفته دفاع مقدس، به معرفی یکی دیگر از شهدا و فرماندهان برجسته دارالمؤمنین که در دفتر ایثار و شهادت می‌پردازد و این بار نگاهی به زندگی شهید عباس کریمی فرمانده لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص) انداخته است: کوه‌های روستای قهرود کاشان، همچنان گریه نوزادی را از سال 1336 همراه خود دارد. نوزادی که با نذر کشاورزی زحمت‌کش و پدری مهربان به نام کربلایی احمد، به عشق سقای دشت نینوا، «عباس» نام گرفت و این نام نیکو مقدمه‌ای برای آموختن رسم علمداری سپاه اسلام بود. عباس دوران کودکی را با جست‌وخیز میان خانه‌های پلکانی زادگاهش سپری کرد و دوران ابتدایی را هم میان دانش‌آموزان قهرودی گذراند تا آنکه برای چشیدن طعم تحصیل در دبیرستان، راهی تهران شد و دو سال در یادگار امیرکبیر یعنی دارالفنون درس خواند تا آنکه در سال سوم هوای کاشان کرد و در قامت یک هنرآموز رشته نساجی به هنرستان رفت و گواهی دیپلم را در این مقطع کسب کرد.

با وجود آنکه شخصیت مبارز و ضد استبداد عباس در دوران تحصیل روز به روز بالنده می‌شد اما دوران سربازی فرصت مناسب‌تری بود که این سرباز امروز و سردار فردا مبارزات خود را علیه رژیم ستمشاهی آغاز کند؛ وی از طریق ارتباط با برخی روحانیون مبارز، با پخش اعلامیه‌ها و نوارهای سخنرانی امام خمینی (ره) فعالیت خود را علیه حکومت محمدرضا شاه پهلوی آغاز کرد و بارها گذارش به اتاق شکنجه‌های ساواک افتاد. مقصد اعلامیه‌های امام (ره) در دستان سرباز کریمی پادگان عباس‌آباد تهران بود و خطر پخش این محموله‌های خطرناک نیز بر دوش این جوان کاشانی بود؛ اما این پایان کار برای سرباز جسور ما نبود. پس از فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر ترک پادگان‌های ستمشاهی، بند پوتین‌ها را از هم گشود و به جای آن بند کفش اراده‌اش برای مبارزه را محکم بست.

عباس در سال 1358، در همان روزهای آغازین تشکیل سپاه، لباس پاسداری را بر تن کرد و در بخش اطلاعات آن مشغول به خدمت شد؛ کمی پس از ورودش به سپاه، طی مأموریتی همراه با گروهی 20 نفره از سپاه پاسداران کاشان به فرماندهی شهید علی معمار برای حفاظت از بیت امام امت راهی قم شد. چراکه آن روزها دشنه فتنه از نیام حزب خلق مسلمان در قم و آذربایجان بیرون آمده بود و نگرانی از برافروخته شدن آتش شورش قم توسط ضد انقلاب وجود داشت.

پس از هر جا که مقدمات آشوبی توسط بدخواهان ملت ایران در حال فراهم شدن بود، انگار حضور عباس برای مهار آن نیز ناگزیر بود؛ از گنبد کاووس و ترکمن‌صحرا تا سیستان و بلوچستان و ایرانشهر، از کردستان و مریوان تا آذربایجان و پیرانشهر، همگی تصویر صلابت حضور عباس کریمی را هنوز در آلبوم خاطرات خود دارند. عباس کریمی از لباس رزم تا پوشش محلی و از مقابله با خان‌های خودکامه تا راهزن‌های شرور و ضد انقلاب‌ را تجربه کرد تا بتواند خود را در آزمونی سخت به نام دفاع مقدس آماده کند.

عباس کریمی پس از ضربات خود به ضد انقلاب، برای پیکار با دشمن بعثی آماده شد و همراه با شهید حاج احمد متوسلیان و شهید رضا چراغی، از کردستان بار سفر به خوزستان را بست و ردای مسئولیت اطلاعات عملیات تیپ محمد رسول‌الله (ص) را بر دوش نهاد. نخستین یادگار جنگ عباس در فتح‌المبین رقم خورد و از ناحیه پا زخمی شد اما جالب آنکه با همین پای مجروح سر سفره عقد نشست ولی شیرینی آغاز زندگی مشترک نیز نتوانست او را از حلاوت حضور در جبهه غافل سازد و در کمتر از دو ماه در حالی که هنوز جراحتش پابرجا مانده بود با عصاهایی زیر بغل به هنگام آغاز عملیات مسلم بن عقیل (ع) به منطقه سومار کرمانشاه عزیمت کرد. سردار کاشانی پس از آن سطوح نظامی را به سرعت طی کرد و به مسئولیت‌هایی نظیر اطلاعات سپاه 11 قدر، فرماندهی تیپ سوم سلمان از لشکر 27 حضرت رسول‌الله (ص) نیز گمارده شد تا آنکه در اواخر سال 1362 پس از شهادت حاج ابراهیم و عروج «همت جبهه‌ها» در نبرد خیبر، فرمانده لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص) شد.

در حالی که تنها هفت غروب به پایان سال 1363 خورشیدی فرصت باقی بود، خورشید حیات دنیوی عباس کریمی‌قهرودی، چهارمین فرمانده لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص) در روز پنجشنبه و در چهارمین روز عملیات بدر در آوردگاه شرق رودخانه دجله و شمال القرنه غروب کرد و سردار کاشانی‌ بر اثر برخورد ترکش گلوله توپ به ناحیه پشت سرش در صف شهیدان قرار گرفت و در قطعه 24 گلزار بهشت زهرای تهران در جوار چمران جبهه‌ها برای همیشه آرام گرفت.

انتهای پیام/2406/گ۴۰

93/07/02 - 03:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن