تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796987779




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روش وایبری صدا و سیما برای جذب مخاطب


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روش وایبری صدا و سیما برای جذب مخاطب




در شرایطی که در داخل ایران بحث فیلترینگ نرم‌افزارهای ارتباطی مانند «وایبر» و «واتس اپ» روز به روز جدی‌تر می‌شود، در حال حاضر برخی از شبکه‌های تلویزیونی برون‌مرزی نیز با بهره‌گیری از این امکان، در تلاش برای ارتباط بیشتر با مخاطبانشان هستند.





خبرگزاری ایسنا: در شرایطی که در داخل ایران بحث فیلترینگ نرم‌افزارهای ارتباطی مانند «وایبر» و «واتس اپ» روز به روز جدی‌تر می‌شود، در حال حاضر برخی از شبکه‌های تلویزیونی برون‌مرزی نیز با بهره‌گیری از این امکان، در تلاش برای ارتباط بیشتر با مخاطبانشان هستند.

در حال حاضر شبکه‌ای مانند «پرس تی‌وی»، از این ابزارها استفاده می‌کند و از مخاطبانش می‌خواهد با استفاده از این ابزارهای ارتباطی، در تولید برنامه‌های این شبکه مشارکت کنند.

«پرس تی‌وی» شبکه تلویزیونیِ انگلیسی‌زبانِ وابسته به سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران است که از سال 1386 فعالیتش را به عنوان اولین شبکه خبری بین‌المللی انگلیسی‌زبان ایران آغاز کرده و طبق اطلاعات موجود در وب‌سایتش در حال حاضر به صورت 24 ساعته به پخش اخبار می‌پردازد و دفاتر و نمایندگان متعددی در نقاط استراتژیک جهان دارد که به تهیه و ارسال برنامه و تازه‌ترین اخبار مشغولند.

این شبکه تلویزیونی همواره از ابزارهای ارتباطی جدید برای افزایش مخاطبانش استفاده کرده است؛ خصوصا در دوره‌ای که شبکه‌های برون مرزی صداوسیما از روی ماهواره قطع شدند. بنابراین در شرایطی که شبکه اجتماعی فیس‌بوک برای کاربران اینترنت در داخل ایران، فیلتر بود و مانند امروز، دسترسی به آن جز از طریق فیلترشکن ممکن نبود، شبکه پرس تی‌وی 25 مهر ماه 1391، یک روز پس از اینکه پخش برنامه‌هایش در اروپا متوقف شده‌ بود، با تنظیم درخواستی از طریق شبکه اجتماعی فیس‌بوک خواستار حمایت کاربران اینترنتی شد.

این شبکه تلویزیونی از طریق فیس‌بوک از حامیانش خواست که به این کمپین پیوسته و با لایک کردن این درخواست و گذاشتن کامنت، از آزادی خبررسانی در قاره‌ی اروپا حمایت کنند.

حدود شش ماه بعد از آن روابط عمومی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: «با وجود اقدامات غرب و آمریکا علیه شبکه‌های ماهواره‌یی ایران و قطع پخش شبکه‌هایی نظیر پرس تی‌وی از ماهواره، تعداد علاقمندان به این شبکه‌ها در شبکه‌های اجتماعی و فضاهای سایبری رو به تزاید است.»

روابط عمومی سازمان صدا و سیما با اعلام این خبر، گواه ادعایش را گزارش عملکرد یک ماهه‌ی صفحه فیس‌بوک شبکه پرس تی‌وی دانست و گزارش داد: «از تاریخ 21 بهمن تا 20 اسفند تعداد علاقمندان این شبکه در صفحه فیس بوک 29400 نفر بیشتر شده و به بیش از 272000 نفر رسیده است.»

امروزه دیگر استفاده از فیس‌بوک و عضویت در آن با وجود فیلتر ماندن این شبکه اجتماعی، حتی از جانب مقامات ارشد دولتی به رسمیت شناخته شده است، ولی دادن اجازه به شبکه تلویزیونی پرس برای استفاده از فیس‌بوک و اعلام رسمی آن در آن دوره، اقدامی کم‌سابقه محسوب می‌شد؛ البته این شبکه تلویزیونی همچنان مانند بسیاری از شبکه‌های تلویزیونی حرفه‌ای جهان، از ابزارهای ارتباطی جدید برای افزایش مشارکت مخاطبانش استفاده می‌کند.

بر این اساس،‌ در شرایطی که یکی از مقامات ارشد کشور از لزوم فرآهم‌آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی مؤثر برخی شبکه‌های اجتماعی نظیر واتس‌اپ، وایبر و تانگو ظرف یک ماه آینده سخن می‌گوید، شبکه تلویزیونی پرس تی‌وی از وایبر و واتس‌اپ استفاده می‌کند و از مخاطبانش می‌خواهد با استفاده از این ابزارها برایش خبر بفرستند.

این اقدام شبکه تلویزیونی پرس تی‌وی در شرایطی که رسانه‌های جهان می‌کوشند با استفاده از ابزارهای ارتباطی جدید در جذب مخاطب گوی سبقت را از یکدیگر بربایند، کاری کاملا ضروری به نظر می‌رسد. با این حال پرسشی که مخاطبِ ایرانیِ وسایل ارتباط جمعی در این میان با آن مواجه می‌شود این است که چرا استفاده از ابزارهایی که برقراری ارتباط و جریان اطلاع‌رسانی را تغییر می‌دهند و به بشر قرن 21 کمک می‌کنند با صرف کمترین هزینه و زمان، در جریان اخبار و اطلاعات جهان قرار بگیرد و با دوستان و آشنایان خود ارتباط برقرار کند، برای عموم مردم ایران که در مرزهای کشور خود زندگی می‌کنند، ممنوع و غیرقانونی می‌شود؟






تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن