تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797019581




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش کلسترول خون با مصرف روغن پالم/ بيشترين مصرف روغن پالم در توليد روغن هاي سرخ کردني


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ شهريور ۱۳۹۳ (۱۱:۵۳ق.ظ)
افزايش کلسترول خون با مصرف روغن پالم/ بيشترين مصرف روغن پالم در توليد روغن هاي سرخ کردني رييس انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور مصرف زياد اسيد پالمتيک که 44 درصد روغن پالم را تشکيل مي دهد، را موجب افزايش کلسترول خون و احتمال وقوع بيماري هاي قلبي و عروقي بيان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، حاجي فرجي، رييس انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور با بيان اين که بخش عمده انواع روغن پالم وارداتي به کشور درصنايع غذايي مصرف مي شود، گفت: وجود اسيدهاي چرب اشباع در اين روغن سبب مي شود که اين روغن در دماي محيط حالت نيمه جامد تا جامد داشته باشد.
وي با بيان اين که در سال هاي اخير مضرات اسيد هاي چرب ترانس به اثبات رسيده است، گفت: نتايج تحقيقات نشان داده است که مصرف مقادير زياد از انواع نامناسب چربي مي تواند باعث افزايش خطر بيماري هاي قلبي و عروقي و برخي از انواع سرطان ها شود، به نحوي که انواع اسيدهاي چرب اشباع، 9 تا 24 درصد خطر بيماري هاي قلبي و عروقي را افزايش مي دهد.
رييس انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور در ادامه افزود: افزايش دريافت چربي موجب افزايش انرژي دريافتي، توده چربي بدن و در نهايت اضافه وزن خواهد شد که تمام اين عوامل به طور مستقل خطر ابتلا به بيماري هاي مزمن را در پي دارند.
وي روغن پالم را يکي از روغن هاي مضر که ريشه آن در غرب افريقا بوده و توانسته به نواحي استوايي مثل مالزي و اندونزي راه پيدا کند عنوان کرد و گفت: از آنجا که اين روغن بدون نياز به هيدروژناسيون و توليد اسيد چرب ترانس به فرم جامد و غير جامد در دسترس است، باعث شده تا مصرف روغن پالم روند افزايشي داشته باشد.
حاجي فرجي بيشترين مصرف روغن پالم وارداتي را در توليد روغن هاي سرخ کردني بيان کرد و گفت: چون روغن پالم مي تواند در دماي محيط، حالت نيمه جامد تا جامد داشته باشد و به دليل داشتن اسيد چرب، مقاومت خوبي در طي فرايند حرارتي از خود نشان دهد، در روغن هاي سرخ کردني و در محصولاتي مثل شورتنينگ ها و چربي هاي قنادي نيز مورد استفاده قرار مي گيرد.
رييس انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور همچنين ميزان روغن پالم توليد شده در جهان را حدود 35 تا 40 درصد بيان کرد و گفت: توليد روغن پالم در سال 2005 با پيشي گرفتن از توليد روغن سويا، رتبه اول در انواع روغن ها را به خود اختصاص داد و در سال هاي اخير توليد جهاني پالم به حدود 50 ميليون تن رسيده است که پس از آن سويا، کلزا و آفتابگردان قرار گرفته اند.
وي ادامه داد: از ميزان توليد 50 ميليون تن روغن پالم خوراکي حدود 40 ميليون تن آن صادر مي شود که از اين ميزان کشورهاي هند و چين 14 ميليون تن و اتحاديه اروپا حدود 7 ميليون تن در سال واردات دارند و ميزان واردات روغن پالم در سال 92 به کشور ايران نيز حدود 750 هزار تن بوده است.
رييس انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور در ادامه همچنين، با اشاره به ارتباط مصرف روغن نخل (پالم) با بيماري هاي قلبي و عروقي، گفت: مطالعات انجام شده در سال 2005 در کاستاريکا، نشان داد جايگزين کردن روغن نخل با روغن هاي گياهي مايع (غير هيدروژنه) موجب کاهش خطر حملات قلبي مي شود.
حاجي فرجي ضمن اشاره به گزارش مرکز مطالعات بهداشت همگاني، افزود: مطالعات اين مرکز حاکي از آن است که مصرف زياد اسيد پالمتيک که 44 درصد روغن نخل را تشکيل مي دهد، موجب افزايش کلسترول خون و احتمال وقوع بيماري هاي قلبي و عروقي مي شود.
وي بر محدوديت مصرف اسيد پالمتيک و غذاهاي حاوي اسيدهاي چرب اشباع تاکيد کرد و گفت: طبق گزارش انستيتو ملي بهداشت و سازمان کشاورزي ايالات متحده در سال 2006، روغن نخل (پالم) جايگزيني ايمن براي روغن هاي نسبتا هيدروزنه (حاوي اسيد هاي چرب ترانس) در صنايع غذايي نيست، چرا که همچون چربي هاي ترانس، موجب افزايش کلسترول بد (LDL) و آپوليپو پروتئين B مي شود.
رييس انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور با اشاره به اين که اسيد پالمتيک باعث افزايش سطح سرمي کلسترول تام و LDL- کلسترول مي شود، گفت: در کشور هاي اروپايي حرکت هايي در جهت کاهش واردات اين روغن انجام گرفته است و در کشور فرانسه قانوني به نام نوتلا تصويب شد که در آن کارخانجات صنايع غذايي که تمايل به استفاده از روغن پالم در محصولات خود دارند بايد 300 درصد ماليات بيشتري براي ورود اين محصولات پرداخت کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن