تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797558877




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفت و آمد با دوستان در سايه رضايت همسر!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
رفت و آمد با دوستان در سايه رضايت همسر! بسياري از ما بر اهميت اين موضوع واقفيم که ارتباط با دوستان با تجربه و موفق مي تواند نقش موثري در پيشرفت هاي بعدي ما چه در دوران تجرد و چه در زندگي بعد از ازدواج داشته باشد.

سئوال: يک سال است که عقد کرده ام، دوست دارم با دوستانم رابطه داشته باشم و با آن ها رفت و آمد کنم اما همسرم اجازه نمي دهد و مي گويد چون من با دوستانم نمي گردم شما هم نبايد با دوستانت ارتباط داشته باشي. از دست او خيلي عصباني هستم.مليحه شهرستاني/ کارشناس ارشد مشاوره خانوادهيک تعامل دو طرفه مي تواند مشکل شما را حل کند. در واقع هم لازم است شما قدري با کاهش رفت و آمدهاي دوستانه به احساسات همسرتان احترام بگذاريد و هم از سوي ديگر لازم است همسرتان قدري از سخت گيري هاي خود بکاهد. اين را هم فراموش نکنيد که شما تازه ازدواج کرده ايد و روزهاي حساسي را پشت سر مي گذاريد. در سال هاي اول زندگي همسران به خاطر ترس از طرد شدگي تمايل دارند تمام توجه همسرشان به آنها باشد، اما به مرور زمان هم اشتياق رفت و  آمد با دوستان مجردي در شما کاهش مي يابد و هم همسرتان از سخت گيري هاي افراطي خود مي کاهد.با اين حال اگر احساس مي کنيد کنترل گري همسر شما بيش از حد است و در ديگر موارد زندگي مثل رفت و آمد با فاميل و... هم سخت گيري مي کند، اين مطلب مي تواند به شما کمک کند. خوب است اين نکته را هم بدانيد که تمام انسان ها به طور معمول حد و مرزهايي در زندگي شان دارند که براي آن ها حس امنيت، آزادي، استقلال، اعتماد به نفس و خودکفايي را به ارمغان مي آورد. در واقع مرزهاي هر انسان به نوعي معرف «هويت» اوست و چنانچه آگاهانه و يا ناآگاهانه از طرف ديگران مورد تهديد قرار گيرد «هويت» فرد خدشه دار مي شود. با اين حال اگر شما با فنون مطرح کردن اصولي خواسته هاي منطقي آشنا باشيد مي توانيد هم به خواسته هاي خود برسيد و هم از ناراحتي همسرتان و تلخ شدن زندگي مشترک تان جلوگيري کنيد. 
«کنترل گر»ها را بيشتر بشناسيم افراد «کنترل کننده» در عين حال که انسان هايي عاطفي و يا حتي زودرنج هستند اما به سادگي احساسات و عواطف خود را بروز نمي دهند، از قانون همه يا هيچ پيروي مي کنند، ريزبيني، موشکافي و نظارت دقيق را در تمام امور زندگي خود و ديگران لحاظ مي کنند، از ايده آل هاي زندگي مشترک و رعايت کردن آرمان هاي اخلاقي سخن مي گويند اما از رعايت کردن اين مسائل در زندگي مشترک خود و روابط شان با اطرافيان نزديک عاجزند، به گونه اي رفتار مي کنند و تصميم مي گيرند که انگار ربطي به ديگران ندارد و در بسياري از موارد دوست، همکار و به ويژه همسر خود را محکوم مي کنند، در واقع افراد کنترل گر همواره در حال کنترل ديگران هستند اما خودشان تحت کنترل در نمي آيند، همچنين با انتظارات کمال گرايانه، معيارها و استانداردهاي غيرقابل دسترس تعيين مي کنند. در عده اي از افراد کنترل گر علائم اعتماد به نفس «پايين» يا اعتماد به نفس «کاذب» ديده مي شود اما رنگ و بويي از عزت نفس «سالم» در آن ها مشاهده نمي شود. اين دسته از افراد اگر چه در جنگ قدرت «برنده» هستند اما به زودي خودشان نيز در پشت ميله هاي کنترل گري شان زنداني مي شوند زيرا شور و نشاط طرف مقابل براي بروز آزادانه احساساتش را با دلسرد کردن او از بين مي برند و زندگي را به يکنواختي مي رسانند. 
در مقابل «کنترل گر» چگونه رفتار کنيم؟ عموما افراد مختلف با تعمق در روحيات و شخصيت خود و همچنين وقوف کافي بر ابعاد شخصيتي فرد کنترل گر در رفتار با اين دسته از افراد تدابير مختلفي اتخاذ مي کنند که به 3 طبقه تقسيم مي شود:1 -مقاومت: عبارت است از گارد گرفتن لجبازانه همراه با داد و بيداد و پرخاشگري در برابر فرد کنترل گر براي به کرسي نشاندن حرف خود، طوري که موجب پرخاشگري و ايجاد واکنش در کنترل گر مي شود.2 -بي تفاوتي و يا گريز: جدي نگرفتن راي و نظر کنترل گر و ادامه دادن راه خود، اما با رعايت پاره اي از ملاحظات و چارچوب ها. به طور مثال فرد با زبان يا رفتار غيرکلامي نشان مي دهد که براي حرف کنترل گر احترام قائل است اما در عمل کار خود را انجام مي دهد و يا گاهي در مقابل او سکوت مي کند تا جو کمي آرام تر شود منتهي همچنان در انجام آنچه صلاح مي بيند مصر است.3 - اطاعت و تسليم پذيري: که نشانگر اعتماد به نفس ضعيف و به معناي تبعيت کامل از تصميمات کنترل گر است. اين دسته از افراد به مرور زمان مستعد ابتلا به اضطراب، افسردگي، وسواس فکري و عملي مي شوند.4 - حفظ اعتماد به نفس و اصرار بر تحقق خواسته ها: از آن جا که به توصيه روان شناسان حفظ اعتماد به نفس و اصرار بر تحقق خواسته ها منطقي تر از ديگر تدابير به نظر مي رسد در ادامه به بيان راهکارهايي براي پياده سازي اين نوع رفتار مي پردازيم: 
در ابتدا صادقانه به بررسي صلاحيت دوستان تان براي ادامه ارتباط بپردازيد بسياري از ما بر اهميت اين موضوع واقفيم که ارتباط با دوستان با تجربه و موفق مي تواند نقش موثري در پيشرفت هاي بعدي ما چه در دوران تجرد و چه در زندگي بعد از ازدواج داشته باشد. با اين حال عده اي از افراد به خوبي آگاهند که برخي از دوستان شان صلاحيت و شايستگي لازم براي ادامه روابط را ندارند اما از آنجا که مصرانه به دنبال پر کردن وقت شان بيرون از فضاي منزل اند و يا لجوجانه به دنبال مقاومت در برابر راي و نظر همسرشان هستند، از اين واقعيت که تعامل با تعدادي از دوستان شان به طور غيرمستقيم و نامحسوس زندگي زناشويي آنان را نيز به مخاطره مي اندازد، چشم پوشي مي کنند؛ بنابراين دلايل مخالفت همسرتان را با دوستان تان جويا شويد. بررسي کنيد چه عملي از دوستان تان سر زده که باعث تشديد چنين عکس العملي در همسرتان شده است، آن ها را عنوان و سعي کنيد بي طرفانه درباره خودتان و دوستان تان قضاوت کنيد. چنانچه به اين نتيجه رسيديد که درباره ويژگي هاي اخلاقي و شخصيتي برخي از دوستان تان با همسرتان موافق هستيد و به او حق مي دهيد که با حضور آنان در زندگي شما مخالفت کند، پس ارتباط تان را با آن ها قطع کنيد. 
از فراواني و ميزان رفت و آمد خود با دوستان تان بکاهيد در مواردي نيز ديده مي شود که رفت و آمد بيش از اندازه يکي از طرفين با دوستانش زمينه حساسيت و کنترل گري طرف مقابل را فراهم مي آورد. در چنين شرايطي بهترين کار اين است که رفت و آمد خود را به حد اعتدال برسانيد. 
فرصت آشنايي با دوستان خود را براي همسرتان فراهم آوريد اجازه بدهيد همسرتان از نزديک با دوستان تان آشنا شود.به جاي پنهان کاري درباره خصوصيات دوستان تان با همسرتان گفت و گو کنيد تا بيش از اين حساس نشود. 
ايستادگي اصولي بر سر تحقق نيازهاي منطقي خود را بياموزيد به طور کلي با قرار گرفتن در هر رابطه اي که طرف مقابل شما فردي انعطاف ناپذير است و احتمال مي رود که شما در ارتباط با چنين فردي به دليل ناديده گرفتن نيازهاي طبيعي تان به نوعي انفعال، استيصال و افسردگي مبتلا شويد بهتر است حس خودباوري و اعتماد به نفس را در خود بيدار و بر سر تحقق خواسته هاي تان ايستادگي کنيد. به طور قطع، در بسياري از موارد زماني که با همسرتان درباره مسئله اي مخالفت مي کنيد نمي توانيد انتظار تغيير او را داشته باشيد. در چنين شرايطي بهترين عکس العمل، تحمل احساسات خود در برابر واکنش هاي همسر است که نيازمند خود حمايتي و عزت نفس در شماست. پس همسرتان را همانگونه که هست و با حفظ عزت نفس خود بپذيريد. 
به همسرتان احترام بگذاريد و از او بخواهيد ملاک‌هاي صلاحيت و شايستگي دوستان تان را معرفي کند چنانچه در مقابل افراد کنترل گر شما نيز به مقاومت يا لجبازي اقدام کنيد معمولا فضاي خانواده متشنج مي شود و کاري از پيش نمي بريد. منطقي تر اين است که به حساسيت همسرتان احترام بگذاريد و از او بخواهيد براي تان توضيح دهد وجود چه «ملاک هايي» را در دوستان شما تاييد مي کند و بر آن اساس اجازه رفت و آمد آسان تر را به شما مي دهد. در واقع با فراهم آوردن چنين شرايطي به طور غيرمستقيم اين پيام را مي رسانيد که دوست داريد با دوستان تان ارتباط داشته باشيد اما به او هم احترام مي گذاريد و مي توانيد زير نظر همسرتان روابط تان را با دوستاني که بر سر شايستگي آن ها اتفاق نظر داريد ادامه دهيد.مردمان
  مطالب مرتبط:روابط دوستانه(با همجنسان)بعد از ازدواجحد و مرز دوستی ها بعد از ازدواجبا ازدواج تکلیف دوستان صمیمی‌ چه می‌شود؟

دوشنبه 10 شهریور 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن