تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر بنده اى بر همان چيزى كه در درون داشته و با آن از دنيا رفته، برانگيخته مى شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797038682




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر نهایی بر روی فیلم باید به عهده تهیه کننده باشد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در سومین کارگاه جشنواره فیلم ویدیویی یاس مطرح شد؛
نظر نهایی بر روی فیلم باید به عهده تهیه کننده باشد
سومین جلسه از سلسله کارگاه‌های تخصصی در پنجمین روز از جشنواره فیلم‌های ویدئویی یاس در سالن آمفی تئاتر هتل نارنجستان برگزار شد.


به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ویدئویی یاس، سومین جلسه از سلسله کارگاه‌های تخصصی در پنجمین روز از جشنواره فیلم‌های ویدئویی یاس در سالن آمفی تئاتر هتل نارنجستان برگزار شد.

در این نشست که با محوریت ساماندهی و چرخه تولید فیلم ویدئویی، مخاطب‌شناسی (اشتراک و تفاوت‌ها با فیلم سینمایی) برگزار شد، دکتر محمدعلی حسین‌نژاد؛ تهیه‌کننده مطرح سینما، دنیل لوژوق؛ کارگردان و تهیه‌کننده فرانسوی، گریک هدریک، فیلمساز و تهیه‌کننده تلویزیونی استرالیایی و برنده جایزه گلدن‌گلوب، حضور داشتند.

دکتر حسیننژاد در ابتدا بااشاره به اینکه موضوع بحث بسیار برای فیلمسازی ایران مهم است گفت: برخلاف تصور عمومی، یکی از معضلات و چالش‌های اصلی در سینما و تولیدات تصویری نشناختن مخاطب است.

وی سپس با اشاره نقش تهیه‌کننده در پروسه فیلمسازی ادامه داد: تهیه‌کننده ضرورتا آن کسی نیست که پول برای پروژه می‌آورد، آن کسی است که پول را جذب می‌کند. تهیه کنندگی آن است که مجموعه چرخه تولید را به نحوی مدیریت کند که از همه استعدادها و قابلیت‌ها و امکانات و منابع مالی به بهترین وجه استفاده کند تا کار خوبی از آب دربیاید.

حسین‌نژاد ادامه داد: آن چیزی که موفقیت چرخه تولید را تعیین می‌کند، مدیریت آن است.  چرخه تولید در ایران خیلی ساده شده و با این تقسیم‌بندی که پیش تولید، تولید و پس از تولید. اما از بعضی بخش‌ها غفلت می‌شود و از همه مهم‌تر اینکه در چرخه تولید یک مرحله قبل از پیش‌تولید وجود دارد که به آن توجه نمی‌شود. آن مرحله است که تعیین‌کننده ابعاد و گستره فیلم است، اینکه برای چه مخاطبی است و چه حجم از امکانات را نیاز دارد و سرنوشت کار را آن مرحله تعیین می‌کند که به آن development گفته می‌شود. البته در ایران توجهی به آن نمی‌شود!

این تهیه‌کننده با ابراز خرسندی از حضور تهیه‌کنندگان و فیلمسازان خارجی در این کارگاه که با سخنرانی‌شان باعث انتقال تجربه‌های خوب به فیملسازان داخلی می‌شوند، گفت: آقای هدریک کسی است که تجربه‌های خوبی در زمینه استفاده درست از development دارد و می تواند توضیحات خوبی در این زمینه به ما بدهد.

بعد از صحبتهای او، گریک هدریک شروع به سخنرانی کرد. وی در ابتدای صحبت‌هایش بااشاره به اینکه در استرالیا سعی می‌شود همه چیز به صورت پیچ(ارایه) انجام شود و در ابتدا یک طرح دو صفحه‌ای از کار ارایه می‌کنیم، گفت: ما با این کار ایده کلی کار را تهیه می‌کنیم. بعد از آن نگاه می‌کنیم ببینیم کدام یکی از شبکه‌های تلویزیونی مناسب طرح ما است و به همان شبکه ارایه می‌کنیم. بعد از آن بررسی و جذب سرمایه می‌کنیم برای اینکه بتوانیم مراحل بعدی development، treatment و outline طرح را انجام دهیم.

وی سپس برای توضیح بیشتر تریلری از آخرین سریال ساخته‌اش را به نمایش گذاشت و بعد از آن به توضیحات تکمیلی بر روی همان تریلر پرداخت.

او درباره این سریال گفت: این سریال یک مینی سریال ۸ قسمتی بود که در ماه مارس همین امسال (اسفند ۹۲) از تلویزیون پخش شد و موفقیت خیلی خوبی را چه در استرالیا و چه در سطح بین‌الملی کسب کرد. ۱۰ تا ۱۲ کشور در جهان آن را پخش کردند اما سفری که ما را رساند به این محصول نهایی، به یک و سال به عقب برمی‌گشت. این سریال از دل یک مجموعه ناموفق درآمد. طبق تحقیقات شبکه پخش‌کننده سریال، این سریال در مجموع برای هر قسمت ۶۰۰ هزار بیننده داشته که به اندازه‌ای نبوده که شبکه بخواهد قراردادش را برای ساخت سری‌های بعدی سریال تمدید کند. با اینکه این سریال در شبکه دولتی پخش می‌شد، ولی طبق منشورش برای اینکه سریال مطابق سلیقه مخاطب باشد باید رقابتی کار کنند.

وی ادامه داد: ما در ادامه دیدیم که نقدهای خوبی سریال دریافت کرده و ما می‌خواستیم از دل آن چیزی خلق کنیم که جذاب‌تر باشد. برای همین تحقیق کردیم که کدام کاراکتر طرفداران بیشتری داشته و همین شخصیت را در سریال جدید گنجاندیم. ما با مدیران شبکه به گفت‌وگو نشستیم که کل سریال را از دست ندهیم و تغییرات دهیم و روی یکی از شخصیت‌های سریال تمرکز کنیم. قبل از اینکه سناریو را بنویسیم با کارگردان جلسه‌ای گذاشتیم که ببینیم چه مشکلاتی در سریال وجود داشته تا آنها را برطرف کنیم. در سیدنی سریال خیلی طرفدار داشت اما در ملبورن پایین. برای همین دو شخصیت از ملبورن به سریال اضافه کردیم. بعد از آن طرح را از دو صفحه به چهار صفحه تبدیل کردیم و آن را به مدیران شبکه ارایه کردیم.

هدریک در ادامه افزود: مدیران در ابتدا چندان موافقتی نداشتند اما ما قسمت اول را با ۲۰ هزار دلار سرمایه ساختیم و به شبکه ارایه کردیم. سریال در نوبت نمایش ماند تا اینکه در مارس نمایش داده شد و قسمت اول با استقبال یک میلیونی مواجه شد. در قسمت‌های بعدی تعداد بیننده‌ها بیشتر شد و ما به موفقتی ۸ درصدی نسبت به سریال قبلی مواجه شدیم.

این کارگردان استرالیایی سپس به توضیح رابطه تهیه‌کننده و کارگردان پرداخت و گفت، در نهایت نظر نهایی را تهیه‌کننده و شبکه می‌دهند. یعنی وقتی کارگردان کار را تمام کرد و راش آخر گرفته شد، اگر تهیه‌کننده تغییراتی را لازم بداند به کار اضافه می‌کند. این جمله او با خنده حضار مواجه شد و یکی از حاضران گفت: در ایران کسی روی حرف کارگردان حرف نمی‌زند!

شایان ذکر است که همایون ارشادی و مرجان اشرفی‌زاده نیز در این نشست حضور داشتند.

انتهای پیام/ اس








تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن