تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797671582




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه هورمون اکسیتوسین باعث احساس نوع‌دوستی می‌شود/ مغز را می‌توان فریب داد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه > اندیشمندان استاد امریکایی در گفتگو با مهر بررسی کرد:
چگونه هورمون "اکسیتوسین" باعث احساس نوع‌دوستی می‌شود/ مغز را می‌توان فریب داد
پروفسور پل زاک استاد دانشگاه کلارمونت امریکا معتقد است به لحاظ عصب شناختی می توان همان احساسات ناشی از دیدن حضوری افراد و احساس دوستی و همدلی متعاقب این دیدار که با آزاد شدن هورمون "اکسیتوسین" حاصل می شود را از طریق مشاهده و شنیدن هنر، موسیقی و آثار فرهنگی آن جوامع در ذهن ایجاد کرد.



به گزارش خبرنگار مهر، علوم انسانی نقش مهم و اساسی در توسعه یافتگی جوامع دارد. نقش این علوم می تواند مستقیم و غیر مستقیم باشد. به این معنا که نوع تفکر انتقادی حاصل از آموزش علوم انسانی می تواند زمینه ساز توسعه یافتگی جوامع باشد. آنچه در ادامه می آید درباره نقش علوم انسانی در توسعه یافتگی جوامع است که در گفتگو با پروفسور پل زاک استاد دانشگاه کلارمونت آمریکا مورد بررسی قرار گرفته است. نقش علوم انسانی در توسعه یافتگی جوامع چیست؟ هنر، ادبیات و موسیقی تأثیرات عصب شناختی فوق العاده ای برای انسان دارند. در واقع این مقولات به افراد دیگر این اجازه را می دهند تا از فعالیتهای مغزی افراد دیگر و از دنیای فعالیتهای ذهنی و مغزی آنها آگاه شوند. بر این اساس علوم انسانی می تواند به همدلی و فهم افراد از یکدیگر منجر شود به ویژه کسانی که خودشان را دوست ندارند. در واقع علوم انسانی از جمله هنر باعث می شود تا از فرهنگ کسانی که آشنایی با آن نداریم مطلع و آگاه شویم. این آگاهی نهایتا منجر به همدلی و دوستی میان فرهنگهای مختلف می شود. مغزهای اجتماعی ما نیازمند این نیستند که برای دیدن افراد مختلف از جوامع گوناگون به آن سرزمینها سفر کنیم بلکه به لحاظ عصب شناختی می توان همان احساسات ناشی از دیدن حضوری افراد و احساس دوستی و همدلی متعاقب این دیدار که با آزاد شدن هورمون "اکسیتوسین" حاصل می شود را از طریق مشاهده و شنیدن هنر، موسیقی و آثار فرهنگی آن جوامع در ذهن ایجاد کرد. در واقع اینکه مستقیم آن افراد را ببینیم و یا اینکه هنر آنها را مشاهده کنیم و یا بشنویم در احساس دوستی که در مغز نسبت به آنها ایجاد می شود تفاوتی ندارد.  

برخی معتقد هستند که توسعه سیاسی مقدم برتوسعه اقتصادی است و برخی معتقد هستند که عکس این موضوع صادق است. دیدگاه شما در این خصوص چیست؟ معتقد هستم که توسعه اقتصادی مستلزم توسعه و ثبات سیاسی است. در واقع کافی است که توسعه یافتگی روسیه وچین را در سالهای پس از سقوط کمونیسم با یکدیگر مقایسه کنیم. در واقع توسعه اقتصادی از طریق توسعه سیاسی رخ می دهد. اگر در جامعه ای آزادیهای سیاسی و به طور کلی توسعه سیاسی وجود داشته باشد در آن صورت توسعه اقتصادی نیز رخ خواهد داد. وقتیکه مردم در سرنوشت خود دخیل هستند و در جامعه شاهد نهادهای مشارکت قانونی و مردمی هستیم در این صورت رشد اقتصادی و ثروت اجتناب ناپذیر خواهد بود.   پل زاک دانش آموخته نورواقتصاد از دانشگاه پنسیلوانیا است. او فوق دکترای خود را از دانشگاه هاروارد أخذ کرده است. کتاب "بازار اخلاقی: نقش انتقادی ارزشها در اقتصاد" از جمله آثار او به شمار می‌روند.


۱۳۹۳/۵/۱۰ - ۰۹:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن