تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797812143




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی مشکلات بخش صنعت خراسان رضوی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی مشکلات بخش صنعت خراسان رضوی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت مشهد - ایرنا - مشکلات صنعتی، معدنی و تجاری خراسان رضوی روز پنجشنبه در نشست ˈمحمدرضا نعمت زادهˈ؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت و اعضای تشکلهای مختلف استان در مشهد مطرح و بررسی شد.


به گزارش ایرنا، خراسان رضوی یکی از استانهای دارای موقعیت استراتژیک تجاری و صنعتی است که نقش مهمی در اقتصاد و تولید ناخالص ملی کشور دارد.
بیش از شش هزار واحد صنعتی با سرمایه گذاری 90 درصدی بخش خصوصی در این استان فعالیت دارند که کالاهای خود را افزون بر نقاط مختلف ایران به کشورهای آسیای میانه، همسایه، اروپا و آفریقا صادر می کنند.
خراسان رضوی در مسیر ترانزیتی کریدور شمال به جنوب قرار گرفته و تاثیر بسزایی در صادرات کالا از نقاط مختلف کشور به کشورهای همسایه یا آسیای میانه دارد.
همچنین 46 نوع ماده معدنی در خراسان رضوی شناسایی شده که عمده آنها طلا، سنگ آهن، سیمان و کرومیت، پوزولان، فیروزه و غیره است و واحدهای صنعتی ایجاد شده در کنار آنها نقش مهمی را در تامین صنایع معدنی ایفا می کنند.
وجود بارگاه منور رضوی در مشهد مقدس و لزوم ارایه خدمات به زائران باعث شده واحدهای صنفی زیادی در این شهر شکل گیرند که هر یک در تولید درآمد و اقتصاد استان سهم عمده دارند.

11 هزاو 700 نفر در خراسان بیمه بیکاری می گیرند

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در این نشست گفت: اکنون 11 هزار و 700 نفر در استان مشمول بیمه بیکاری هستند و ماهانه از سازمان تامین اجتماعی 70 میلیارد ریال بیمه بیکاری می گیرند.
ˈسید حسن حسینیˈ افزود: بسته سیاستی خروج از رکود اقتصادی که دولت یازدهم ارایه کرده بسیار خوب است اما باید به طور کامل اجرا شود تا ایجاد اشتغال کند.
وی گفت: طی هشت سال گذشته سونامی اقتصادی در کشور رخ داد و هر آنچه در مسیرش بود بویژه سرمایه واحدهای تولیدی استان را از بین برد.
حسینی افزود: اکنون شرایط خاصی بر اقتصاد کشور حاکم است، بی آبی بیداد می کند و تورم و تحریم ها، اقتصاد را فلج کرده است لذا دولت به تنهایی نمی تواند این مشکلات را حل کند.
وی بیان کرد: شعار انتخاباتی آقای روحانی ، جذب مشارکت مردم در امور بود لذا با قبول سونامی رخ داده طی هشت سال دولت پیشین در کشور و لطمات جبران ناپذیر آن بر بدنه اقتصاد باید مردم، دولت و بخش خصوصی دست به دست هم دهند و مشکلات را رفع کنند.
وی اظهارکرد: صنعتگران در این هشت سال در سونامی اقتصادی آسیب جدی دیده اند و نیاز به کمک امدادی دولت دارند و اگر نظام مالیات ستانی و نظام بانکی اصلاح نشود صنعتگران از بین می روند.
حسینی گفت: رهبر معظم انقلاب، اقتصاد مقاومتی را راهکار برون رفت از مشکلات می دانند و در تبیین این نوع اقتصاد، جذب مشارکت مردم و توانمندسازی بخش خصوصی را مورد تاکید قرار می دهند.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تاکید کرد: باید دولت در سیاست های خود بازنگری کلی داشته باشد تا اقتصاد از این وضعیت نجات یابد.

700 واحد صنعتی ˈآردبرˈ استان قادر به تامین هزینه های خود نیستند

رییس کانون کارآفرینان برتر خراسان رضوی در این نشست گفت: قیمت گذاری محصولات در صنایع آردبر (مصرف کننده آرد) باید اصلاح شود زیرا 700 واحد صنعتی آردبر استان در تامین هزینه های خود با مشکل جدی مواجه هستند.
ˈحسین قنبریˈ افزود: نظام اقتصادی کشور با تولید بیگانه و هویت و مشروعیت تولید زیر سووال رفته است زیرا در این شرایط سرمایه داران در کشور ترجیح می دهند ساختمان سازی کنند تا اینکه سرمایه خود را صرف بخش تولید نمایند.
وی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی باید رفتارش را نسبت به بخش تولید اصلاح کند تا اقتصاد زیرزمینی از بین برود و زیرساخت های تولید تامین شود.
وی با تاکید بر اینکه زیرساخت ها بخش مهم تولید هستند، افزود: اکنون در شهرک صنعتی نمونه خراسان رضوی واحدهای تولیدی آب ندارند درحالی که در مقابل این شهرک، آب در یک مجتمع مسکونی برای تزیین میدان به آسمان می رود.
وی با بیان اینکه اخذ ارزش افزوده از بخش تولید خراسان رضوی بی رحمانه است، گفت: پارسال هزار و 237 میلیارد تومان ارزش افزوده از بخش تولید استان گرفته شد که 85 درصد درآمدهای استان را تامین کرد اما امسال همچنان بخش تولید ارزش افزوده ای را که باید دلالان پرداخت کنند؛ می پردازد.
قنبری گفت: دولت باید در زمینه ارزش افزوده به این نوع رفتار بی رحمانه با بخش تولید پایان دهد و تدبیر جدید اتخاذ کند.

ثبت واحدهای صنفی مشکل قانونی دارد
رییس مجمع امور صنفی، تولیدی و خدماتی مشهد در این نشست گفت: ثبت واحدهای صنفی و صدور پروانه برای فعالیت آنها در کشور مشکل قانونی دارد.
ˈعبدالله افشاری صالحˈ افزود: براساس قانون نظام صنفی یک تشکل باید در وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت شود و براساس قانون برنامه توسعه پنجم باید تشکلها در اداره ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شوند.
وی بیان کرد: دو نوبت ثبت شدن تشکلهای صنفی در کشور مشکلاتی را به همراه دارد که مهمترین آن فراهم کردن زمینه راه اندازی بی شمار تشکلهای غیرانتفاعی است لذا باید قوانین ثبت تشکلها اصلاح شود.
وی ادامه داد: اگر واحدهای صنفی را بنیان و پایه اصلی صنایع کوچک در کشور می دانیم باید برای افزایش بهره وری، کاهش هزینه های حامل های انرژی در تولیدات به واحدهای تولیدی کوچکی مانند نانواییها و ریخته گری ها اعتبارات ویژه اختصاص یابد.
وی گفت: طبق اظهارت رییس سازمان امور مالیاتی کشور، درآمد مالیات از محل واحدهای تولیدی و صنفی است و 40 درصد فعالان اقتصادی کشور مالیات می دهند، پس 60 درصد از آنان مالیات پرداخت نمی کنند لذا این مساله باعث شده مالیات های واحدهای صنفی و تولیدی چند برابر شود.

منطقه آزاد معدنی در خواف خراسان رضوی ایجاد شود
عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در این نشست از وزیر خواست زمینه راه اندازی منطقه آزاد معدنی در منطقه سنگان خواف این استان را فراهم کند.
ˈحسن هادیانˈ گفت: در همایشی که با عنوان ˈمرزبانی اقتصادیˈ اردیبهشت ماه امسال در مشهد برگزار شد همه جوانب راه اندازی منطقه آزاد معدنی در خواف توسط مسوولان و مدیران چندین وزارتخانه و سازمان دولتی بررسی و تصمیم به تشکیل کارگروه هایی در این زمینه گرفته شد.
وی بیان کرد: همجواری خراسان رضوی با ترکمنستان و افغانستان و وجود معادن غنی سنگ آهن در خواف و اهمیت این منطقه در اقتصاد کشور بستر لازم را برای راه اندازی منطقه آزاد معدنی را فراهم می کند.
وی گفت: اگر بخش ریلی خواف تا قزاقستان ساخته و شهرک های صنعتی و معدنی در منطقه آزاد معدنی خواف راه اندازی شود آنگاه اشتغال، افزایش صادرات از استان به کشورهای هدف، ایجاد امنیت در مرز و تحقق مرزبانی اقتصادی، رفع مشکل حاشیه نشینی و ایجاد اشتغال برای روستاییان و درآمدزایی برای استان را به دنبال خواهد داشت.

وزارت صنعت باید برای برندسازی کالاها پروانه صادر کند
رییس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان خراسان رضوی در این نشست گفت: صادرات کالا به صورت فله ای در کشور باید متوقف شود و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اجباری کردن برند سازی کالاها باید پروانه صادر کند.
ˈمحمد حسین روشنکˈ افزود: عدم برندسازی کالاها باعث از بین رفتن بازار برای معرفی کالاهای ایرانی و سوء استفاده تولیدکنندگان و صادرکنندگان خارجی شده است.
وی بیان کرد: در کشور فضای سیاسی بر فضای اقتصادی حاکم شده است و تا زمانی که این شرایط وجود داشته باشد مشکلات در زمینه اقتصاد قابل رفع نیست.
وی افزود: اغلب سخنرانی های مسوولان دولت در پشت تریبون ها سیاسی و اقتصادی است و در جهت رفع مشکلات معیشتی مردم نیست.
وی با بیان اینکه عدالت در اجرای قانون در کشور وجود ندارد، گفت: اگر قانونی به نفع فعال اقتصادی تصویب شود شش ماه بعد صنعتگران و فعالان بخش خصوصی از آن باخبر می شوند اما اگر قانونی به نفع دولت تصویب شود هنوز جوهر آن بر کاغذ خشک نشده توسط سازمان مربوطه در استان اجرا می شود.
وی اظهار کرد: ثبات در اجرای قوانین خواسته بخش خصوصی است زیرا با تصویب یک قانون صادرکننده فضا را برای صادرات آماده می کند، سرمایه خود را هزینه و برندسازی می نماید و بعد از انجام همه این اقدامات بخشنامه ای از سوی دولت صادر می شود که همه اقدامات صادرکننده را خنثی می کند.
وی افزود: صدور بخشنامه های خلق الساعه که مغایر با قانون است لطمه زیادی به صادرات می زند و از سوی دولت خسارت به صادرکننده پرداخت نمی شود لذا ضروری است اگر محدودیتی در صادرات کالا ایجاد می شود باید قبل از آن تبعات این محدودیت سنجیده شود.
وی همچنین رعایت اعتدال بین حوزه های صنعت، معدن و تجارت و پرهیز از برخورد متفاوت با آنها، تعیین مدیر متخصص برای هر حوزه و پرداخت مطالبات بخش خصوصی از سوی دولت را خواستار شد.

سرمایه ایرانیان ثروتمند در خارج از کشور را جذب کنیم
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی در این نشست گفت: برای تامین منابع مالی در کشور ضروری است که سرمایه ایرانیان ثروتمند مقیم خارج از کشور جذب شود.
ˈحمید طیبیˈ افزود: بخش تولید در کشور محتاج کمک بانکهاست و از آنجا که بانکها تسهیلات ندارند باید تدبیری اندیشیده شود که میزان تسهیلات دهی بانکها افزایش یابد.
وی بیان کرد: ایرانیان ثروتمند زیادی هستند که دهها میلیارد ریال سرمایه خود را در بانکهای خارجی سپرده گذاری کرده اند در حالی که سودی که این بانکها به سپرده ها می دهند به مراتب کمتر از سود بانکهای داخل کشور می باشد.
وی اظهار کرد: از آنجا که در ایران قیمت ارز با ریال به طور متناسب کاهش یا افزایش نیافته است، ایرانیان مقیم خارج از کشور حاضر نیستند سرمایه خود را در بانکهای ایرانی قرار دهند.
وی گفت: براساس برنامه چهارم توسعه کشور باید به ازای نرخ تورم داخلی و خارجی قیمت ارز افزایش یابد اما مسوولان در هیچ شرایطی حاضر نیستند قیمت ریال یا دلار را در داخل کشور کاهش دهند که این عدم تعدیل نفس صادرکننده و تولیدکننده ایرانی را گرفته است.
وی بیان کرد: بانکهای ایرانی اکنون به ازای سپرده های مالی 20 درصد سود می دهند و اگر قیمت ارز ثابت شود این سرمایه گذاران حاضر خواهند بود پول های خود را به ریال تبدیل کنند و در داخل بانکهای ایران سپرده گذاری کنند.
وی اضافه کرد: از طریق دادن اوراق مشارکت ارزی نیز می توان گره از مشکلات منابع مالی کشور باز کرد.

راه اندازی بانک اصناف ضروری است
عضو هیات رئیسه اتاق اصناف تولیدی و توزیعی مشهد در این نشست خواستار راه اندازی بانک اصناف در کشور شد.
ˈجعفر معماریانˈ تاکید کرد: دولت باید به اصناف بازار اعتماد و در برخی مسائل تفویض اختیار کند.
وی بیان کرد: تاکنون به اصل 44 قانون اساسی در حوزه اصناف عمل نشده است و اگر امروز دولت به اصناف اعتماد کند آنها قادر هستند مشکلات اقتصادی کشور را حل کنند.
وی گفت: چند سال است که اصناف به دنبال راه اندازی بانکی برای خود هستند اما هنوز این مساله محقق نشده است در حالی که از این طریق اصناف می توانستند سرمایه مورد نظر دولت را تامین کنند.

روحیه جوانان را برای تحول در اقتصاد کشور تقویت کنید
یک کارآفرین در خراسان رضوی در این نشست از دولت خواست روحیه جوانان را برای مشارکت در فعالیت های اقتصادی تقویت کند و به آنان امید دهد.
ˈمجتبی حاج رضاپورˈ گفت: روحیه تلاش باید به نسل جوان بازگردد که در صورت تحقق این مساله می توان به نتایج بهتری دست یافت.
وی گفت: اگر امید به آینده در بین جوانان وجود داشته باشد می توان در شرایط بد اقتصادی امروز کارهای بزرگی انجام داد.

خراسان رضوی قطب مهندسی کشور است
نایب رییس سازمان نظام مهندسی معدن خراسان رضوی گفت: این استان دومین استان کشور بعد از تهران به لحاظ برخورداری از مهندس است و قطب مهندسی کشور به شمار می رود.
ˈحسن پورحسینیˈ افزود: بیش از 42 هزار مهندس معدن در خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد 27 هزار نفر در نظام مهندسی ساختمان، پنج هزار نفر در نظام مهندسی معدن و 11 هزار نفر در نظام مهندسی کشاورزی فعالیت دارند.
وی راه اندازی کمیسیون مشترک صدور خدمات فنی و مهندسی با مشارکت اتاق بازرگانی و سازمان نظام مهندسی معدن، راه اندازی دفتر صدور خدمات فنی و مهندسی در قرقیزستان و افغانستان را از اقدامات این سازمان برشمرد.
پورحسینی اظهار کرد: خراسان رضوی نخستین استان در کشور بود که 100 تشکل مربوط به صدور خدمات فنی و مهندسی ایجاد کرد.
وی گفت: ساختار مناسب برای صدور خدمات فنی و مهندسی ایجاد نشده که رفع این مساله مستلزم توجه بیشتر دولت به صادرات خدمات فنی مهندسی به عنوان یک بخش دانش بنیان است.
وی با تاکید بر توجه به تفویض اختیار به مدیران استانی و تمرکززدایی گفت: در خراسان رضوی ظرفیتهای مطلوب وجود دارد که باید در بخش تسهیلات بانکی و خطوط اعتباری تفویض اختیاری به استان داده شود.
پورحسینی، تفویض اختیار به استانداران در خصوص برگزاری نمایشگاه ها و اعزام هیات های تجاری به کشورهای همسایه، تشکیل کمیته ماده 19 و اتخاذ معافیت های تجاری را خواستار شد.
وی گفت: برقراری مجدد یارانه های صادراتی برای خدمات فنی مهندسی در قالب بحث های نمایشگاهی و اعزام هیات های تجاری، راه اندازی دبیرخانه دائمی همایش صدور خدمات فنی و مهندسی در استان ضروری است.
وی ارسال رایزن های خدمات فنی و مهندسی دربازارهای هدف با همکاری بخش خصوصی و سازمان توسعه تجارت ایران، اطلاع رسانی درخصوص مناقصه ها و فرصت های تجاری خارج از کشور توسط رایزن های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت، ایجاد پنجره واحد برای تجمیع خدمات فنی و مهندسی را نیز خواستار شد.

راه اندازی بیش از حد کارخانه سیمان به ضرر تولیدکنندگان است
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی در این نشست راه اندازی بیش از حد کارخانجات سیمان در شرق کشور را به ضرر تولیدکنندگان دانست.
ˈمحمدرضا توکلی زادهˈ گفت: پارسال هفت میلیون تن سیمان در سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی تولید شد که از این تعداد دو میلیون تن تولید کارخانجات خراسان رضوی به فروش نرفت.
وی بیان کرد: تولید اضافی سیمان هم در قیمت صادراتی و هم در فروش داخلی تاثیرگذار است و مشکلات مالی برای صاحبان کارخانجات ایجاد می کند.
وی گفت: راه اندازی بیش از حد کارخانجات سیمان و عدم تعادل در تولید رغبت صادر کنندگان به صادرات به کشورهای همسایه را کاهش داده است و اگر کمتر از میزان مقرر صادرات داشته باشند مجوز آنها باطل می شود.
توکلی زاده افزود: اکنون کارخانجات سیمان زیاد دیگری نیز در شرف تاسیس در شرق کشور هستند که ورود آنها به چرخه تولید صادرات سیمان در استان را دگرگون می سازد و باید در این زمینه تدبیری اندیشیده شود.

زیرساخت صنعت طلا در کشور فراهم شود
عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در این نشست خواستار ایجاد زیرساخت های لازم برای راه اندازی و رونق صنعت طلا در کشور شد.
ˈسید رضا زیارت نیاˈ گفت: صنعت طلا بعد از صنعت نفت پردرآمدترین بخش کشور است لذا باید زیرساخت این صنعت باید فراهم شود زیرا کشور می تواند سرمایه خود را از محل فروش طلا به دست آورد.
وی بیان کرد: ایران قبل از انقلاب سومین تولیدکننده و صادرکننده طلای دنیا بود و الان ششمین مصرف کننده طلای دنیاست که باید این روند اصلاح شود.
وی بزرگترین مشکل بخش معدن خراسان رضوی را اجرایی نشدن قوانین دانست و گفت: قوانین معدن در شهرستان ها و مناطق دورافتاده استان به هیچ وجه اجرا نمی شود و مشکلات بسیار زیادی را برای بخش معدن ایجاد می کند.
زیارت نیا افزود: به دلیل وضع اقتصادی نامناسب در روستاها، روستاییان درآمدشان را معطوف به کاری که برای معدن انجام می دهند، کرده و بارها از مسوولان معدن به دادگستری شکایت کرده اند.
وی بیان کرد: ما از دادگستری تقاضا کردیم مسوولان معدن را در مقابل مردم قرار ندهند زیرا بیشترین لطمه ای که معدن استان خراسان رضوی می خورد در این بخش است.
وی با بیان اینکه تقاضا داریم قوانین معادن به طور کامل اجرا شود، افزود: ماده 28 قانون معادن می گوید که کلیه ادارات باید در اجرای عملیات خود، معادن را در اولویت قرار دهند و نرخها را ساماندهی کنند.

نظام بانکی و مالیاتی کشور باید اصلاح شود
رییس انجمن صنعت ماشین سازی خراسان رضوی در این نشست گفت: پاشنه آشیل اقتصاد کشور نظام بانکی و نظام مالیاتی است و تا زمانی که این دو اصلاح نشوند امیدی به بهبود وضعیت اقتصادی نیست.
ˈمحسن شرکاˈ اظهار کرد: ساختار نهادی ایران امروز ضد تولید است و فاجعه ای در بخش اقتصاد رخ داده که نتیجه ضعف نظارتی مجلس شورای اسلامی است.
وی تاکید کرد: باید رباخواری رسمی که در کشور ایجاد شده است از بین برود و براساس مکتب اسلامی با نظام پولی و مالی برخورد شود.

فقط دولت می تواند خواسته فعالان اقتصادی را در زمینه تسهیلات محقق کند
عضو نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی گفت: تنها دولت می تواند در پایین آوردن نرخ تسهیلات خواسته فعالان اقتصادی را محقق سازد.
ˈحسین محمدزادهˈ افزود: بانکها را هر قدر تحت فشار قرار دهید نرخ تسهیلات را کاهش نمی دهند و خواسته فعالان اقتصادی تامین نمی شود جز اینکه دولت خودش مابه التفاوت نرخ تسهیلات را به بانکها پرداخت کند.
وی بیان کرد: بانکها بشدت در بخش ذی نفعان واحدهای تولیدی با مشکل مواجه هستند و سازمانهای نظارتی در این مورد بر بانکها خرده می گیرند.
وی اظهار کرد: ذی نفع واحد تولیدی دقیقا ضد توسعه و تولید عمل می کند و اگر شرکتی تولید داشته باشد بانکها نمی توانند تسهیلات به آن شرکت پرداخت کنند.
وی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور قیمت تمام شده تولیدات برخی کارخانجات نسبت به سال قبل بسیار تغییر کرده است اما باید در قیمت های پایه همان تفاوت واقعی سال قبل اعمال شود و این مورد به ضرر تولیدکنندگان است که باید اصلاح شود.

خراسان رضوی پایین ترین نرخ معوقات بانکی را در کشور دارد
عضو انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی گفت: واحدهای تولیدی این استان پایین ترین نرخ معوقات بانکی را در کشور دارند اما چرا سهم آنان از تسهیلات بانکی بسیار ناچیز است.
ˈحسین متین رادˈ افزود: بخش خصوصی در خراسان رضوی که 90 درصد در سرمایه گذاری اقتصادی استان نقش دارد، به حاشیه رانده شده و دولت هیچ توجهی به آنها ندارد.
وی بیان کرد: وقتی نرخ رشد اقتصادی و اشتغال منفی است چرا باید مالیات هایی که برای واحدهای تولیدی وضع می شود چند برابر شود.
وی گفت: باید رویه مالیات ستانی از بخش تولید اصلاح شود و همچنین تسهیلات بیشتری به واحدهای تولیدی خراسان رضوی اختصاص یابد./4
7489/659



09/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن