تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796864007




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعلیم و تربیت مهمترین عنصر تعالی جامعه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تعلیم و تربیت مهمترین عنصر تعالی جامعه است تهران - ایرنا - کارشناس مسایل آموزش و پرورش گفت: در بسیاری از جوامع آموزش و تعلیم و تربیت مهمترین عنصر توسعه و تعالی جامعه محسوب می شود زیرا با تربیت انسان ها سر و کار دارد.


بهزاد الهی نیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: از آنجا که هیچ عنصری مهم تر از انسان در یک جامعه وجود ندارد بنابراین همه عناصر آن اجتماع باید در خدمت تعلیم و تربیت انسان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: بسیاری از کشورها ادعا می کنند طرفدار تعلیم و تربیت هستند و از بزرگان خود نقل و قول و شواهد می آورند تا ثابت کنند آنها هم طرفدار تعلیم و تربیت هستند اما از این غافلند که تعلیم و تربیت یک علم است و نه داستان و افسانه.
وی اضافه کرد: در افسانه ها افراد دنبال نتیجه و پاسخ منطقی نیستند و آن را جدی نمی گیرند اما در مبحث علم هر چیزی که ادعا و یا اینکه فرض می شود باید در یک چهارچوب علمی روند خود را طی کند و به نتیجه برسد و چه آن نتیجه منفی باشد چه مثبت، مهم رسیدن به نتیجه است.
الهی نیا با طرح این سوال که مواد اولیه ای که به سیستم آموزشی کشور تزریق می شود از چه درجه مطلوبیتی برخوردار است، ادامه داد: این مواد اولیه شامل سطح امکانات آموزشی، فضای آموزشی، دستمزد معلم و ایمنی مدارس و همچنین سطح رضایتمندی صاحبان آموزش است.
وی اظهار داشت: چنانچه به خود بقبولانیم دارای سیستم آموزشی متعالی و در خور توجه حکومت دینی هستیم و شان شغل انبیا در این کشور حفظ می شود این سوال مطرح خواهد شد که چرا محصول این سیستم آموزشی که افراد جامعه ما را تشکیل می دهند از کیفیت لازم در زمینه دانش، کردار، رفتار و دیدگاه و روش کاری برخوردار نیستند؟
این کارشناس حوزه آموزش و پرورش بیان داشت: در این شرایط هیچ کس نباید انتظار داشته باشد که این جامعه با چنین کیفیت آموزشی آینده روشنی داشته باشد همه ما نیاز داریم در جامعه ای دارای هنجارهای فرهنگی زندگی کنیم ما انتظار داریم همه دارای اخلاق و رفتار درست و معقول باشند که این امر محقق نمی شود مگر اینکه بودجه و امکانات لازم در اختیار تعلیم و تربیت کشور قرار گیرد.
الهی نیا خاطرنشان کرد: همه ما می توانیم با امکانات مادی کمتر ولی با فرهنگ والاتر راحت زندگی کنیم اما هرگز نمی توانیم با امکانات مادی بیشتر اما با امکانات فرهنگی کمتر در جامعه زندگی راحتی داشته باشیم و احساس عزت و آسایش و انسان بودن
به ما دست بدهد.
وی ادامه داد: در حقیقت این فرهنگ است که در تمامی جوامع معنویت را به ارمغان می آورد زیرا که بر پایه علم و منطق استوار است، بنابراین تقویت سیستم آموزشی همانا تقویت معنویت جامعه است.
این استاد دانشگاه افزود: اکنون جامعه فرهنگی کشور باید به این سوالات پاسخ دهد که با این روش و نگرش های تحمیلی نسبت به تعلیم و تربیت، آینده شغل معلمی به کجا ختم خواهد شد؟ آیا سیستم آموزشی کشور نخبگان را در این عرصه جمع خواهد کرد یا از این سیستم گریزان خواهد کرد؟ و آیا با پیاده شدن طرح های جدید عناصر جدیدی جای معلمان را خواهند گرفت؟
فراهنگ (4)**1883 ** 1569



06/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن