تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796637544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه در تابستان عرق مان بوی بدی ندهد؟


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: چگونه در تابستان عرق مان بوی بدی ندهد؟

چگونه در تابستان عرق مان بوی بدی ندهد؟

برای این کار راههایی وجود دارد که ما هر روش را جداگانه بررسی کرده‌ایم تا شما با توجه به شرایط خود یکی را انتخاب کنید.

 از مهم‌ترین مشکلات این روزهای گرم تابستان تعریق زیاد و بوی نامطبوع ناشی از آن است؛ بویی که به راحتی می‌تواند روابط اجتماعی را تحت تاثیر خود قرار دهد. اما راه رهایی چیست؟عرق بدن به خودی خود بو ندارد و این باکتری‌ها هستند که با تغذیه از مواد درون عرق بوی نامطبوعی از خود متصاعد می‌کنند بنابراین باید به طریقی این باکتری‌ها را از بین برد؛‌قدم اول در از بین بردن این باکتری‌ها نظافت و استحمام هر روزه است و بعد از آن استفاده از روش‌های متفاوت برای از بین بردن عرق و بوی بد ناشی از آن؛ ‌برای این کار راههایی وجود دارد که ما هر روش را جداگانه بررسی کرده‌ایم تا شما با توجه به شرایط خود یکی را انتخاب کنید.

درمان خانگی 
شما می‌توانید با استفاده از روش‌های خانگی هم مشکل‌تان را بر طرف کنید.
جوش شیرین ؛ از قدیم به عنوان یک پاک‌کننده و ضدبوی طبیعی به کار می‌رفته ‌است.  این ماده به خاطر داشتن بعضی از ویژگی‌ها مانع از این می‌شود که باکتری‌ها بتوانند از عرق شما تغذیه کنند و در نتیجه باکتری‌ها تکثیر نمی‌شوند و عرق شما بو نمی‌گیرد. 

محلول پراکسید هیدروژن و آب ؛ این محلول نیز می‌تواند مفید باشد. برای  ساختن این محلول، یک قاشق چای خوری از پراکسید(سه درصد) را با یک  فنجان آب ترکیب کنید. سپس این محلول را در نقاط مستعد تعریق استفاده کنید. این محلول باکتری‌های مولد بو را از بین می‌برد و اجازه نمی‌دهد عرق بدبو شود.

به یاد دوران کودکی؛  می‌توانید از پودر بچه استفاده کنید، یکی از ویژگی‌های پودر بچه نمگیری(رطوبت‌گیری) است و می‌تواند پوست زیر بغل را تا حدی خشک نگه دارد و کمتر به باکتری‌ها اجازه رشد و نمو می‌دهد.

دئودورانت‌ها
به جنگ باکتری‌ها می‌روند
دئودورانت‌ها به جنگ باکتری‌هایی می‌روند که از عرق تغذیه می‌کنند. به این محصولات رایحه‌های گوناگونی افزوده شده تا به شما احساس تازگی و مطبوعی بدهند اما کار اصلی آنها این است که پوست زیر بغل را برای باکتری‌ها نامناسب کنند و باکتری‌هایی که بو را تولید می‌کنند، از بین ببرند. 

بو را از بین می‌برند
این ماده هیچ‌ گونه مانعی در تعریق ایجاد نمی‌کند اما در عوض بوی زننده‌ای که در اثر تعریق ایجاد می‌شود را  از بین می‌برد. دئودورانت‌ها برای تمام نقاط بدن قابل استفاده‌اند و فقط مخصوص زیر بغل نیستند. اگرچه دئودورانت‌های مخصوص زیر بغل، پرمصرف‌ترین انواع آن هستند اما دئودورانت‌ها برای هر نقطه از بدن که بوی نامطبوعی را تولید می‌کنند قابل استفاده هستند.

برای پاها مناسب است
دئودورانت‌ها معمولا شکل مایع، ژل، پودر، کرم و اسپری تولید می‌شوند. دئودورانت پودری، بهترین گزینه برای پاهای شماست  که به صورت کرم و اسپری نیز تولید می‌شود و برای زیر بغل مناسب است.

پوست حساس‌ها طبیعی بخرند
در دئودورانت‌ها رایحه‌ها و موادی وجود دارد که پوست بعضی افراد را تحریک می‌کند و اگر شما هم جزو چنین افرادی هستید و پوستی بسیار حساس دارید، بهتر است دئودورانتی را بخرید که روی آن نوشته شده طبیعی است. یادتان نرود که به رایحه دئودورانت هم قبل از خرید توجه کنید؛ بعضی از رایحه‌ها خیلی قوی است و می‌تواند خسته‌تان کند.

ضدتعریق‌ها
پوست را خشک نگه می‌دارد
ترکیبات آلومینیوم ازجمله مواد اصلی موجود در ضد عرق‌هاست، این ترکیبات به طور موقت مجراهای عرق را مسدود می‌کنند و جریان عرق روی پوست را از بین می‌برند و در نتیجه پوست خشک می‌ماند.البته بسیاری از این ضدعرق‌ها دارای موادی هستند که باکتری‌ها را از بین می‌برند و کمی هم رایحه مطبوع دارند اما کارکرد اصلی آنها خشک نگه داشتن زیر بغل است، مانند چوب‌پنبه‌ای که سر یک بطری می‌گذارند.

فقط برای زیر بغل استفاده شود
ضد تعریق‌ها هم مانند دئودورانت‌ها در شکل‌های مختلفی عرضه می‌شوند: ژل، پودر، کرم و اسپری اما این ماده بر خلاف دئودورانت‌، بیشتر برای زیر بغل استفاده می‌شود. گاهی می‌شنویم که بعضی می‌گویند این ضدعرق‌ها باعث تحریک غدد لنفاوی، سرطان سینه و.. می‌شوند؛ در این مورد جای هیچ گونه نگرانی نیست به شرط اینکه از آن دسته ضدعرق‌هایی استفاده کنید که دارای مجوز وزارت بهداشت هستند. این مجوز نشان می دهد که روی این مواد آزمایش‌های لازم انجام شده، از فیلترهای خاصی گذشته‌اند و فاقد هرگونه احتمال سرطان‌زایی هستند. پس با انتخاب درست جای هیچ نگرانی نیست.

شب‌ها استفاده کنید
جالب است بدانید این محصولات بهتر است شب‌ها استفاده شوند. ابتدا باید زیر بغل را بشویید، خشک کنید و سپس این محصولات را استفاده کنید. پس از دو تا سه هفته تعریق کاهش پیدا می‌کند.البته روی دستورالعمل بعضی از ضدعرق‌های خیلی قوی هم نوشته شده‌ که شب‌ها استفاده شوند چون وقتی فرد خواب است پوست او خیلی بیشتر پذیرای چنین موادی است و این مواد فرصت پیدا می‌کنند در پوست نفوذ کنند و سپس در طول روز اثربخشی خود را نشان دهند.

قبل از استفاده اصلاح ممنوع
 پیش از استفاده از این محصولات، مو‌های زائد تراشیده نشوند، چون به خاطر جراحت‌های احتمالی مواد شیمیایی می‌توانند وارد بدن شوند، ایجاد حساسیت‌های  پوستی کنند و ممکن است در دراز مدت در بدن افزایش پیدا کنند و موجب ابتلا به برخی  بیماری‌ها و اختلال‌ها شوند.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن