تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797553727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش سواد سلامت، نخستین گام در توسعه سلامت است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت: افزایش سواد سلامت، نخستین گام در توسعه سلامت است تهران- ایرنا-رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: افزایش آگاهی و توانمند سازی مردم با استفاده از ظرفیت های اطلاع رسانی، نخستین گام در توسعه سلامت است.


به گزارش روز جمعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ˈعباس زارع نژادˈ افزود: بر اساس ماده 11 سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، افزایش آگاهی، مسئولیت پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تامین، حفظ و ارتقای سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان های فرهنگی، آموزشی و رسانه ای کشور تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد.
وی در تعریف سواد سلامت و توانمند سازی جامعه در این زمینه خاطرنشان کرد: توانایی مردم در فهم و درک روشهای سبک زندگی سالم، پیشگیری در ابتلا به بیماری ها و همچنین کسب دانش بهداشت فردی و عمومی را سواد سلامت می نامند.
زارع نژاد ادامه داد: در صورت توانمندشدن مردم دراین حوزه کاهش ابتلا به بیماری ها را در جامعه شاهد خواهیم بود ازاین رو تاکید بر بهره گیری از ظرفیت نهادها و رسانه ها در انتقال اطلاعات که در سیاستهای کلی سلامت، تحت نظارت وزارت بهداشت ابلاغ شده، مسئولیت ما را در مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی دو چندان خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: افزایش سواد سلامت مردم می تواند، کیفیت مراقبت ها و سطح تبعیت افراد از دستورات تیم سلامت را افزایش دهد، رفتارهای افراد برای جست وجوی خدمت را بهبود بخشد و در نهایت با کاهش بار مراجعات، موجب منطقی تر شدن استفاده از منابع و خدمات موجود در نظام سلامت شود.
زارع نژاد با اشاره به این که برنامه پنجم توسعه توجه ویژه ای به ارتقای سطح سواد سلامت جامعه دارد،افزود: وقتی جامعه از سنتی به جامعه مدرن و اطلاعات محور حرکت می کند باید آموزش و اطلاع رسانی نیز به روز باشد و فرهنگ سازی با هدف ارتقای سواد سلامت جامعه مبتنی بر نیازهای مردم صورت گیرد.
دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت خاطرنشان کرد: «رفتار خودمراقبتی» یعنی آموختن مهارتها و اتخاذ رفتارهایی که نقش تعیین کننده ای در ارتقای سلامت جامعه دارند که برای تحقق آن، محیط اجتماعی، متشکل از سیستم سیاستگذاری از یک سو و محیط فرهنگی از سوی دیگر می توانند نقش ایفا کنند در این میان حوزه سلامت متولی ایجاد شبکه حمایتی برای خود مراقبتی است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد عوامل بروز و شیوع بیماریها در جامعه بستگی به سطح آگاهی و شیوه زندگی مردم دارد، گفت: برخورداری از سواد بهداشتی ضرورتی است که می تواند در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها که منجر به افت کیفیت زندگی می شود، موثر واقع شود.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: امروزه سواد سلامتی در یک جامعه به عنوان شاخص مهم برای شناسایی وضعیت کلی سلامت در آن جامعه مورد توجه و ارزیابی صاحبنظران قرار گرفته و آموزش سلامت با هدف بالا بردن سطح سواد بهداشتی مردم به آنها کمک می کند تا در مورد سلامت خود و خانواده و جامعه ای که در آن زندگی می کنند قادر باشند تصمیم بگیرند و رفتارهای بهداشتی را اتخاذ کنند که نتیجه این کار ارتقای سلامت جامعه است.
وی گفت: امروزه با بهره گیری از ظرفیت رسانه ها و فناوری های نوین ارتباطی و سامانه های آموزش سلامت همگانی، می توان در ترویج شیوه زندگی سالم، انتقال اطلاعات کامل و کاربردی درباره مباحث مهم و اولویت های پیشگیرانه نظام سلامت اقدام کرد.
اجتمام**1880**1581
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




29/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن