تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797869433




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيشنهاد افتتاح پژوهشكده تخصصي فرسودگي زيستي در ميراث فرهنگي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: پيشنهاد افتتاح پژوهشكده تخصصي فرسودگي زيستي در ميراث فرهنگي
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در نخستين همايش بين المللي فرسودگي زيستي در ميراث فرهنگي و تاريخي پيشنهاد افتتاح پژهشكده تخصصي فرسودگي زيستي در ميراث فرهنگي را مطرح كرد.


به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري؛ در نخستين همايش بين المللي فرسودگي زيستي در ميراث فرهنگي و تاريخي كه از صبح امروز در موزه ملي آغاز شد، دكترمحمدشريف ملك زاده برگزاري اين همايش را فرصت مغتنمي براي استفاده از ظرفيت هاي بين المللي اين حوزه دانست و گفت: بررسي دستاوردهاي علمي انديشمندان و صاحبنظران اين بحث تخصصي و دستيابي به يك چشم انداز واحد مي تواند يكي از مهمترين اهداف اين همايش باشد.

وي در ادامه با اشاره به اينكه پيشينه تاريخي يك كشور نشانگر فرهنگ و تاريخ آن است، افزود: در حوزه ميراث فرهنگي ما بايد دستاوردهاي مرتبط با حفاظت را بيش از هر موضوع ديگري در دستور كار قرار دهيم.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تصريح كرد: ميراث فرهنگي اندوخته اي ارزشمند است كه براي برخي كشورها از گذشتگان به جامانده و حفاظت از آن به عنوان يك وظيفه ملي و فراملي براي همگان حائز اهميت است.

دكترملك زاده با بيان اينكه كشور ما از لحاظ ميراث فرهنگي و تاريخي با بسياري از كشورهاي منطقه و حتي دنيا قابل مقايسه نيست اظهار داشت:ايران داراي آثار منحصربفردي است كه در حوزه بين المللي نيز شناخته شده هستند.

وي ثبت ملي بيش از 30 هزار اثر تاريخي و فرهنگي در كشور را قطره اي از درياي تاريخ و تمدن ايران زمين دانست و افزود: ثبت جهاني 18 اثر ملموس و ناملموس در حوزه ميراث فرهنگي طي 8 سال اخير بي ترديد نشانگر اهميت حفظ و پاسداري از اين ميراث ارزشمند است.

معاون رييس جمهور با اشاره به اينكه راهكارهاي حفاظت و مرمت آثار تاريخي در كشور بايد به روز باشد، يادآور شد: با وجود اين تعداد آثار تاريخي ثبت شده ملي و جهاني و رتبه قابل قبول كشورمان در حوزه ميراث فرهنگي و تاريخي، ما بايد در بحث حفاظت از اين ميراث ارزشمند از الگوها و استانداردهاي جهاني و بين المللي بهره بگيريم.

دكترملك زاده جاي خالي يك مركز مطالعاتي در خصوص فرسودگي هاي زيستي در ميراث فرهنگي را بسيار محسوس دانست و اظهار داشت: آنچه مي تواند پايه و ريشه علمي و تخصصي بحث حفاظت و مرمت آثار تاريخي و فرهنگي را مستحكم كند افتتاح پژوهشكده تخصصي مطالعات فرسودگي زيستي در پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري است.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افزود: داشته هاي ميراثي و تاريخي ما زماني قابل ارزش است كه از اين مواريث حفاظت شود، در عين حال كه اگر حفاظت تخصصي و علمي نباشد ضربه جبران ناپذيري را تاريخ و فرهنگ وارد مي كند.

دكترملك زاده افزود: تمدن هاي نوپا درصدد هستند تا با استفاده از تاريخ و تمدن كشورهاي متمدن و به نمايش گذاشتن ظرفيت هاي تاريخي اين كشورها در ويترين موزه هاي خود، جايگاهي را در تاريخ و تمدن بشريت به خود اختصاص دهند، وقتي كشوري از حوزه تمدني و هويت تاريخي خود به دور باشد تمدن هاي نوپا به آزمنديش مي افتند و اين اتفاق دور از ذهني نيست.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اظهار داشت: اگر ما به تاريخ و تمدن خود نگاه تخصصي نداشته باشيم و از اين داشته هاي ارزشمند حفاظت نكنيم دچار سرخوردگي در حوزه ميراثي و هويتي مي شويم.

وي تصريح كرد: ميراث فرهنگي و تاريخي به مثابه طلايي هستند كه بايد به موقع و به شكل مناسب در معرض نمايش قرار گيرند و از آنها براي به رخ كشيدن فرهنگ و تمدن به جهانيان استفاده مفيد كرد.

دكترملك زاده با اشاره به اهميت موضوع آشنايي با ميراث فرهنگي، افزود: تا زماني كه مردم يك كشور با موزه ها و بناهاي تاريخي و فرهنگي خود آشنا نباشند نمي توانند قداست فرهنگ و تاريخ را به فرزندان خود و به نسل هاي آينده بياموزند.

معاون رييس جمهور گفت: حفاظت از ميراث فرهنگي و تاريخي را بايد از دوران كودكي آغاز كرد، كودكان ما بايد فرهنگ و تاريخ را بشناسند و با آن ارتباط برقرار كنند تا در فرآيند نگهداري و حفاظت درست عمل كنند.

دكترملك زاده همچنين با ارائه اين پيشنهاد كه موزه ها و كاخ موزه ها بايد به طور رايگان به محلي براي فعاليت هاي مطالعاتي دانش آموزان و انديشمندان تبديل شود، يادآور شد: يك فرد در كشورمان بايد بداند كوروش كيست، بايد تاريخ ايران را بشناسد، فلاسفه و انديشمندان را بشناسد و بداند هركدام چه نقشي در شكل گيري تاريخ و فرهنگ اين سرزمين داشته اند.

وي افزود: وقتي افراد جامعه بدانند كه يك اثر تاريخي روح و جسم دارد حفاظت از ميراث و داشته ها با سهولت و وسواس بيشتري انجام مي شود چرا كه هيچ كس ديگر بر روي روح يك اثر تاريخي نقاشي نمي كشد و صدمه اي به جسم بناهاي تاريخي وارد نمي كند.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اظهار داشت: كشور ما از لحاظ طبيعي، تاريخي و فرهنگي بي نظير است، شناساندن اين حوزه تمدني گسترده به خانواده ها و كودكان موضوعي است كه بايد در دستور كار تمامي دستگاه هاي مرتبط با آموزش قرار گيرد.

ملك زاده همچنين با ورود به بحث تخصصي فرسودگي زيستي در ميراث فرهنگي و تاريخي،گفت: متاسفانه بحث فرسودگي زيستي در كشور ما مغفول مانده است، بايد در اين حوزه از تجربيات كشورهاي كه در حوزه ميراث داراي تاريخ و تمدن كهن هستند استفاده كنيم.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افزود: با توجه به اينكه ايتاليا از لحاظ ثبت و حفاظت از ميراث تاريخي و فرهنگي در دنيا رتبه سوم را در اختيار دارد، بهره مندي از اساتيد و پژوهشگران حوزه مرمت و احياء اين كشور مي تواند مفيد واقع شود.

دكترملك زاده اظهار داشت: ما يك كشور چهارفصل داريم و به همين دليل فرسودگي هاي بيولوژيكي در استان ها نيز با يكديگر متفاوت است، بنابراين بايد با ورود به بحث هاي تخصصي و علمي، از راهكارها و استانداردهاي به روز براي حفاظت از آثار تاريخي و فرهنگي استفاده كنيم.

وي گفت: وقتي ما مي گوييم 35 اثر ثبت جهاني شده داريم وظيفه تمامي نهادهاي بين المللي است كه در بحث حفاظت به ما كمك كنند، اين در حالي است كه با توجه به تحريم هاي موجود متاسفانه اين اتفاق نمي افتد، اما انديشمندان و متخصصان ما در طول تاريخ ثابت كرده اند كه وقتي كاري را آغاز مي كنند به نحو احسن آن را به پايان مي رسانند، بي شك در حوزه حفاظت از آثار تاريخي نيز با تكيه بر علم و تخصص داخلي اتفاقات خوبي خواهد افتاد.

دكترملك زاده در پايان افزود: در بحث فرسودگي هاي زيستي در ميراث فرهنگي و تاريخي، سازمان حفاظت محيط زيست،سازمان مراتع و برخي ارگان هاي ديگر نيز بايد ورود كنند تا اين داشته هاي ارزشمند از هرگونه آسيب و صدمه اي به دور باشند.

در ادامه اين همايش محمدشريف ملك زاده معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از كتاب جيبي "گل سنگ ها و آثار باستاني پاسارگاد "و "نرم افزار اطلاعاتي مرمتگران" رونمايي كردند.

همچنين "نمايشگاه تخصصي فرسودگي زيستي در سطوح سنگي، آجري و خشتي"با حضور رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، پريسا محمدي رييس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و جمعي از صاحبنظران و متخصصان در موزه ملي ايران افتتاح شد.

يادآور مي شود، همايش بين المللي فرسودگي زيستي در ميراث فرهنگي و تاريخي طي روزهاي 30 و 31 ارديبهشت در موزه ملي ايران با حضور متخصصان و صاحبنظران برپا خواهد بود./ص

دوشنبه|ا|30|ا|ارديبهشت|ا|1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن