تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در راه خدا از ملامت و نكوهش ملامتگران نترس.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797954587




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طراحي دشمنان براي آينده ايران تقابل ميان هاشمي و رهبري است/ هيچ زمان در اين 50 سال مانند امروز نگران اصل انقلاب نبودم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: طراحي دشمنان براي آينده ايران تقابل ميان هاشمي و رهبري است/ هيچ زمان در اين 50 سال مانند امروز نگران اصل انقلاب نبودم
كانديداي احتمالي يازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري با بيان اينكه طراحي دشمنان براي آينده ايران تقابل ميان هاشمي و رهبري است، گفت: احمدي‌نژاد مي‌داند كه 5 برابر كردن يارانه‌ها اقتصاد كشور را نابود مي‌كند ولي براي كسب قدرت و راي مردم حاضر است با اقتصاد بازي سياسي كند و براي رسيدن به پيروزي شعار 5 برابر كردن يارانه‌ها را مي‌دهد.
به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، "غلامعلي حدادعادل" كانديداي احتمالي يازدهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري با اشاره به وضعيت سياسي امروز كشور گفت: من بيش از 50 سال است كه با نهضت امام(ره) آشنا هستم، وقتي امام(ره) اولين اطلاعيه خودش را در پاييز سال 1341 دز قم داد من دانش آموز سال آخر دبيرستان بودم و در خرداد 42 در راهپيمايي عظيم عاشوراي 42 شركت داشتم.

وي ادامه داد: در اين 50 سال هيچ زمان مانند امروز نگران اصل انقلاب نبودم و احساس نگراني نكرده‌ام؛ البته شايد اشتباه مي‌كنم و در تخمين خطر دچار افراط و اغراق شده‌ام؛ اما احساسم اين است.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي افزود: علت نگراني من اين است كه يك مشاهدات و مصنوعات عيني و ساده از نهضت ملي دارم، يعني دوران دولت مصدق يادم است و مي‌دانم كه يكي از علل شكست آن نهضت، اختلافي بود كه ميان آيت‌الله كاشاني و مصدق به وجود آمد.

وي تصريح كرد: اوج اتحاد مصدق و كاشاني در 30 تير 1331 بود. اما سيزده ماه بعد كشور به جايي رسيد كه آن نهضت با يك كودتاي 8 ساعته نابود شد و 25 سال تمام اين ملت خون دل خورد و زندان‌هاي ساواك پر شد از مبارزان و چوب‌هاي اعدام سحرگاهي.

عضو ائتلاف براي پيشرفت افزود: در آن 13 ماه انگليسي‌ها توانستند اختلاف بين كاشاني و مصدق را مديريت كنند، من بعد از انقلاب در بعضي از خاطرات انگليسي‌ها خواندم كه اعتراف كرده بودند كه ما هم درخانه مصدق و هم در خانه كاشاني مامور داشتيم كه اينها مامور بودند كه اختلاف‌ها را تشديد كنند.

وي افزود : در آن زمان يك جريان سومي هم در كشور به نام حزب توده وجود داشت كه ريشه‌اش در شوروي بود اما انگليسي‌ها يك عده اي را وارد تشكيلات اين حزب كرده بوند كه آن‌ها اسما توده‌اي بودند اما انگليسي بودند كه بعدها اسم اينها را گذاشتند توده‌ايي نفتي و اينها ماور بودند نقشه‌هاي انگليس را توسط حزب توده عملياتي كنند و سيزده ماه كشور در معرض انواع آشوب‌ها بود و روزنامه‌هاي طرفدار مصدق به آيت‌الله كاشاني و روزنامه‌هاي طرفدار كاشاني به مصدق بد و بيراه مي‌گفتند و در كنار اين بحران سياسي با ملي شدن صنعت نفت انگليسي‌ها تصميم گرفتند نفت ما را نخرند و نهضت ملي در فشار اقتصادي قرار گرفت؛ بنابراين اين فشارهاي اقتصادي با آَشفتگي‌هاي سياسي تكميل شد.

حدادعادل با بيان اينكه از زماني كه تحريم‌ها تشديد شده شاهديم همان خط انگليسي‌ها در زمان نهضت ملي را امروز بي بي سي و صداي امريكا دنبال مي‌كندگفت: دنياي استكبار به دنبال ايجاد بحران سياسي و اقتصادي دركشور است و همينطور كه رهبري امسال را حماسه سياسي و اقتصادي اعلام كرده‌اند در واقع مي‌خواهند پادزهري به پيكر جامعه در مقابل ميكروب بحران سياسي و اقتصادي تزريق كنند.

عضو ائتلاف براي پيشرفت، با بيان اينكه كشورهاي غربي و رسانه‌هايشان به دنبال تضاد احمدي‌نژاد با رهبري بودند گفت: بنده فكر مي‌كنم طراحي دشمنان براي آينده ايران تقابل ميان هاشمي و رهبري است و اين بسيار خطرناكت‌ر از تقابل احمدي‌نژاد با رهبري خواهد بود. و هاشمي گزينه بسيار مناسبي براي ادامه بحران‌هاي سياسي و اقتصادي در ايران است.

وي افزود: من با نگاه بدبينانه و نگراني، آينده‌اي را براي كشور تصور مي‌كنم كه يك عده‌اي از مردم با در نظر گرفتن جنبه‌هاي اعتقادي و آرمان‌هاي امام(ره) و رهمنودهاي رهبري يك طرف بايستند و طرف ديگري ازجريان اصلاحات، دوم خردادي‌ها، كارگزاران و مشاركتي‌ها و نهضت‌ آزادي‌ها و ... و هم آنهايي‌كه‌ در فتنه 88 بودند يك طرف ديگر باشند و كساني هم كه نگران سرمايه خود هستند و از فشار اقتصادي رنج مي‌برند و تصور دارند كه اگر در ايران يك حكومتي روي كار بيايد كه مورد تائيد غرب باشد گره از مشكلات اقتصادي باز مي‌شود آن‌ها هم بروند يك طرف و در مقابل نيروهاي حزب الله قرار بگيرند و خداي نكرده ايران به يك ميدان درگيري دو قطبي تبديل شود ، مانند لبنان 20 سال پيش يا آنچه كه در عراق در تقابل بين و شيعه و سني شاهد بوديم.

عضو ائتلاف براي پيشرفت، با بيان اينكه نگرانم كه اين انتخابات يك نطفه درگيري و تقايل را در كشور منعقد كند، تاكيد كرد: با توجه به شرايطي كه بعد از ثبت نام كانديداها در انتخابات رياست‌جمهوري بوجود آمده است، ترسم اين است كه ما خودمان يك جرقه‌اي در كشور ايجاد كنيم و دشمنان آن جرقه را شعله افروزي كنند.

درادامه حداد عادل در پاسخ به اين سول كه سياست خارجي شما در دولت آينده بر چه مبنايي خواهد بود گفت: با مقدمه‌اي كه بنده گفتم فكر مي‌كنم كه ما احتمالا در آستانه يك دوراني قرار داريم كه در آن دوران تبعيت دولت از رهبري مانند سه دوره گذشته نباشد.

وي افزود: شرايط امروز كشور به گونه‌اي است كه گويي خارجي‌ها و دشمنان، سياست داخلي ما را به دست خود ما طراحي مي‌كنند و بذري مي‌كارند كه درخت اختلاف از آن برويد.

نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه سياست خارجي ما مبتني بر سه اصل عزت، حكمت و مصلحت است گفت: عزت يعني خط قرمز ما استقلال باشد، يعني هر مذاكره و رابطه‌اي در صورتي امكانپذير است كه با استقلال ما مشكلي نداشته باشد.

وي در توضيح عزت اسلامي افزود: زماني كه مي‌گوييم با اسرائيل رابطه برقرار نمي‌كنيم جزء عزت اسلامي ماست و حكمت هم به معني اين است كه شما ببينيد در شرابط موجود جهاني رويكرد و راهبردتان چه باشد و مصلحت هم يعني انعطاف نشان دهيد، بنابراين اگر دولتي اين مفاهيم را خوب درك كند، مي توان مشكل آن را حل كرد.

حداد عادل با بيان اينكه اگر كسي كه فكر مي‌كند مشكلات ما با غرب ظرف يكي دو سال حل مي‌شود، گفت: بنده اين امر را ساده‌لوحي مي‌دانم، مساله ما با آمريكا و اسرائيل به گونه‌اي است كه كسي نمي‌تواند آن‌را در سايه ديپلماسي حل كند چرا كه اين مساله برخاسته از انقلاب اسلامي است و مهمترين حساسيت ما در سياست خارجي بايد اين باشد كه در زمين دشمن بازي نكنيم.

وي همچنين در مورد وضعيت ائتلاف براي پيشرفت با توجه به تغيير آرايش سياسي انتخابات گفت: فلسفه اين ائتلاف اين بود كه از تعدد نامزدهاي اصولگرا جلوگيري شود اما آن موقع پيش‌بيني نمي‌شد كه چه كساني وارد صحنه خواهند شد.

عضو ائتلاف براي پيشرفت افزود: آقايان ولايتي و قاليباف دردوره‌هاي قبل مطرح بودند و بنده هم به سبب حضورم در مجلس و مجمع در مظان كانديداتوري بودم و هنگامي‌كه به من گفته شد حاضري درائتلاف شركت كني كه نهايتا خروجي‌اش يك نفر باشد، من ديدم حرف درستي است.

حدادعادل با بيان اينكه ائتلاف براي پيشرفت از همان ابتدا از پيوستن ديگر كانديداها به اين ائتلاف استقبال كرد گفت: ما همان ابتدا گفتيم نفر ديگري كه خودش را مي‌خواهد كانديداي رياست‌جمهوري كند مي‌تواند به عنوان نفر چهارم و پنجم به اين ائتلاف بپيوند و ما با اين گفتمان جلو آمديم.

نماينده مردم تهران با بيان اينكه رسيدن به يك كانديداي نهايي امروز ضرورت جريان اصولگرايي است گفت: امروز بايد به سراغ يك كانديدا برويم و سبد راي اصولگرايان را تكه تكه نكنيم اما حالا بايد ديد در ميان كانديداهاي جريان اصولگرا كداميك اين صلاحيت را دارند كه بتوانند آرا را به خود جذب كنند.

وي با بيان اينكه وحدت ميان اصولگرايان يك مسئله فراتر از ائتلاف است گفت: بايد ديد آيا كسي وجود دارد كه به نفع آن كنار برويم و همه راي‌ها را براي آن جمع كنيم؟ آيا مي‌شود كسي مانند احمدي نژاد سال 84 پيدا شود و يك سونامي ايجاد كند و راي‌ها را به سمت خودش جذب كند. ما در چنين شرايطي به چنين شخصي احتياج داريم.

نماينده مردم تهران با اشاره به كانديداهاي موجود در جريان اصولگرايي گفت: امروز آقايان جليلي، زاكاني، لنكراني، قاليباف، ولايتي و بنده در اين جريان مطرح هستيم اما مي‌توانيم در بين اين آقايان كسي را پيدا كنيم كه چنين فضايي را ايجاد كند و امروز بزرگترين مسئله ما اين است.

حداد عادل با تاكيد بر اينكه كنار رفتن براي مصلحت نظام از هر كاري براي من آسان‌تر است گفت: در مورد آقاي زاكاني هم بنده مي‌دانم كه طرز تفكرشان همين طور است. البته كسي بايد محور شود كه اعتماد متدينين و اصولگرايان را به سمت خودش جلب كند.

عضو ائتلاف براي پيشرفت در پاسخ به اين سئوال كه چه زمان ائتلاف گزينه نهايي خود را انتخاب خواهد كرد گفت: منتظر اعلام صلاحيت‌ها هستيم و براي تصميم‌گيري و اعلام تاريخ رسيدن 3 نفر به يك نفر بايد صبر كنيم صحنه خلوت‌تر شود. ممكن است تا نيمه‌هاي فرصت تبليغات هر سه نفر از اين فرصت استفاده كنيم.

حداد عادل همچنين در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به اينكه شما سابقه اجرايي نداريد آيا م‌ توانيد بزرگترين مسئوليت اجرايي كشور را برعهده بگيريد گفت: ادعاي معجزه‌آسايي در اجرا ندارم اما مسئوليت‌هاي اجرايي هم كم نداشته‌ام و در آن زمينه هم ناموفق نبودم كه نزديكترين آن مجلس هفتم است.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، افزود: در مجلس هفتم مي‌خواستند كاري كنند كه بين اصولگرايان اختلاف بيندازند اما من به‌گونه اي مديريت كردم كه باز اصولگرايان در مجلس هشتم پيروز شدند.

حداد عادل با بيان اينكه مديريت كشور با زور و زانوي خوبي براي دويدن و چشم بينا براي تشخيص درست مسير مي‌خواهد گفت: چشم بينا ترجيحش نسبت به صفات اول بيشتر است و نمونه مثالم دولت احمدي‌نژاد است.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، گفت: احمدي‌نژاد از نظر اجرايي پركار بود و قدرت اجرايي قوي‌اي داشت اما نگاه واقع بينانه‌اي به قدرت و مديريت كشور نداشت.

حداد عادل با برشمردن 9 خطاي روشي و بينشي احمدي‌نژاد در دولت نهم و دهم گفت: در آميختن گفتمان معنوي و غيبي با مسائل حكومتي يكي از اشتباهات بزرگ احمدي نژاد بود. نمونه آن هم مصاحبه اخير ملك‌زاده است كه گفته است من از امام زمان(عج) حكم دارم.

وي بي‌اعتنايي به قانون را يكي ديگر از خطاهاي احمدي‌نژاد برشمرد و گفت: در 3 سالي كه من رئيس مجلس بودم، احمدي نژاد به هيچ يك از قانون‌هايي كه تصويب مي‌شد عمل نمي‌كرد. نمونه آن قانون كنكور بود كه چند روز مانده بود به كنكور اما هنوز توسط احمدي نژاد ابلاغ نشده بود.

حداد عادل گفت: بي‌اعتنايي به تخصص و دانش نيز از ديگر خطاهاي احمدي‌نژاد بود و هر چه كه خود به فكر و ذهنش مي‌رسيد فكر مي‌كرد همان درست است.

وي زاويه داشتن با رهبري بخصوص در مسائل فرهنگي را از ديگر خطاهاي دولت نام برد و گفت: احمدي‌نژاد مدعي بود كه بايد دولت سياستگذار فرهنگي باشد و اين يكي از مسائلي بود كه دولت را به بيراهه برد.

حداد عادل اداره كشور بر اساس تضاد را از ديگر ويژگي‌هاي منفي دولت احمدي‌نژاد برشمرد و خاطرنشان كرد: احمدي‌نژاد متاسفانه در اين 8 سال، ميان دولت با ديگر نهادهاي كشور تضاد ايجاد كرده و يكي از تضادهاي دائمي آن با مجمع تشخيص مصلحت بوده است.

عضو ائتلاف براي پيشرفت بازي سياسي با اقتصاد را از ديگر خطاهاي احمدي‌نژاد دانست و گفت: احمدي‌نژاد مي‌داند كه 5 برابر كردن يارانه‌ها اقتصاد كشور را نابود مي‌كند ولي براي كسب قدرت و راي مردم حاضر است با اقتصاد بازي سياسي كند و براي رسيدن به پيروزي شعار 5 برابر كردن يارانه‌ها را مي‌دهد.

حداد عادل افزود: از ديگر خطاهاي احمدي‌نژاد سپردن كارها به يك باند خاص است در حالي كه ايشان در اوايل دولتش شعار مي‌داد كه من دشمن احزاب و مطالبه‌گري گروه‌هاي سياسي هستم اما الان نهادهاي بزرگ اقتصادي مانند شستا را به دست جوانان بي‌تجربه موافق خود مي‌دهد.

وي عدم ثبات مديريت، از دست رفتن اعتماد جامعه به عقلاني بودن تصميم‌گيري هاي حكومت و همچنين روش‌هاي غلط براي نشان دادن مردمي بودن دولت را از ديگر خطاهاي احمدي نژاد برشمرد و خاطرنشان كرد: كشور بايد به دست كسي بيافتد كه بينش و جهان‌بيني درستي داشته باشد بنابراين در اجرا هم نيازمند تجربه هستيم.

عضو ائتلاف براي پيشرفت با اشاره به مديريت خود در مجلس گفت: در مجلس هفتم كه به تعبير مقام معظم رهبري از وسط سنگلاخ‌ها بيرون آمد من به گونه‌اي عمل كردم كه يك درگيري در صحن نداشتيم.

حدادعادل با اشاره به مشكلات اقتصادي امروز كشور گفت: مشكلات اقتصادي ما از جنس مشكلات كلاسيك جهان نيست اقتصاد ما يك وضعيت استثنايي در كل جهان دارد.

وي ادامه داد: ما به حسب ظاهر جنگي نداريم، اما دنياي سرمايه‌داري با تمام توان خود سعي دارد، تمام مجاري اين حكومت را مسدود كند و اين همان چيزي است كه اوباما از آن به عنوان تحريم‌هاي فلج‌كننده نام برده است.

عضو ائتلاف براي پيشرفت با بيان اينكه با توجه به مشكلاتي كه پيش رو داريم بايد براي اداره كشور به مسلمات دانش اقتصاد توجه كنيم، تصريح كرد: متاسفانه ما اين تمكين را در آقاي احمدي‌نژاد نمي‌بينيم.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: در كنار رئيس جمهور بايد يك تيم اقتصادي خرد و كلان، پولي و گمركي، بازار و اصناف و... وجود داشته و افرادي هم كه در پست‌هاي مختلف مديريتي به كار گرفته مي‌شوند بايد افراد باسواد، با تجربه و كارداني باشند.

وي با اشاره به اقتصاد مقاومتي افزود: مقام معظم رهبري براي اينكه ملت را قادر به مقاومت اقتصادي كنند، سبك زندگي اسلامي را مطرح كردند و ملت بايد بداند مادامي كه در معرض توطئه‌هاي غرب هستيم بايد كمربندهايمان را محكم ببنديم، مقاومت كنيم؛ اگر هم بخواهيم همچون مردم دوبي و ديگر كشورهاي عربي زندگي كنيم بايد نوكر غرب باشيم.

حدادعادل تاكيد كرد: كساني‌كه مي‌گويند مي‌توانيم ظرف دو سال يا شش ماه همه چيز را درست كنيم، حرف گزافي زده‌اند؛ چراكه ما امروز در يك جنگ اقتصادي هستيم و براي حل مشكلاتمان بايد شجاعت و ايمان بايستيم.

وي با بيان اينكه با توجه به حضور هاشمي در انتخابات بايد ببينيم صحنه را چطور مديريت كنيم، اذعان كرد: ما بايد در سياست‌هاي كلي و مواضع‌مان به اين نكته توجه داشته باشيم كه مواضع‌مان هم خلاف واقعيت نباشد و هم خلاف مصلحت.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه آقاي جليلي نيز با ثبت نامش در روز آخر مانند آقاي هاشمي ما را غافلگير كرد، گفت: اگر آقاي جليلي بتواند پديده‌اي شبيه احمدي‌نژاد سال 84 خلق كند بايد همگي پشت وي برويم، اما آيا واقعا جليلي مي‌تواند رأي‌ها را به سمت خود جذب كند.

عضو ائتلاف براي پيشرفت با بيان اينكه خاتمي در تضاد با هاشمي رأي آورد، بيان كرد: امروز نمي‌دانيم چه اتفاقي افتاده است كه اصلاح‌طلبان پشت هاشمي جمع شده‌اند، يا هاشمي عوض شده و يا آنان تغيير كرده‌اند. بنابراين بايد رويكردمان در تبليغات تبيين اين موضوع باشد و بيشتر بر سر اين موضوع مانور بدهيم.

وي همچنين در مورد برنامه‌هاي فرهنگي‌اش براي اداره كشور گفت: احمدي‌نژاد كه تازه رئيس جمهور شده بود مدعي بود مي‌خواهد يك خاكريز تا 200 متر جلوتر از آقا بزند تا سپر بلاي ايشان باشد، اما امروز به اينجا رسيده است.

نماينده مردم تهران در پايان خاطرنشان كرد: يكي از مباني اصلي در عرصه فرهنگي اين است كه رئيس جمهور آينده از لحاظ بينشي به رهبري نزديك باشد.

انتهاي پيام/

دوشنبه|ا|30|ا|ارديبهشت|ا|1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن