تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):اى آن كه يادش مايه شرافت و بزرگى ياد كنندگان است و اى آن كه سپاسگزاريش موجب دست يافت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796678181




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيس قوه قضاييه: غرب در تئوري حقوق بشر هم مشكل دارد چه برسد به اجراي آن


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: رئيس قوه قضاييه: غرب در تئوري حقوق بشر هم مشكل دارد چه برسد به اجراي آن
قضايي - آيت الله املي لاريجاني گفت: غرب نه تنها در موضوع نحوه اجراي حقوق بشر دچار چالش شده است بلكه امروز شاهد آن هستيم كه در مباحث تئوريك نيز چالش‌هاي زيادي دارد.


به گزارش خبرآنلاين؛ آيت الله صادق آملي لاريجاني صبح امروز در اولين اجلاس دادستان‌هاي كل كشورهاي عضو اكو كه به ميزباني كشورمان برگزار شد، گفت: "امروز ما مي‌دانيم كه تروريسم به خصوص به صورت دولتي از ميان كشورها قرباني مي‌گيرد و كشور ما از ابتداي انقلاب قرباني اصلي تروريسم بوده است به گونه‌اي كه در حافظه تاريخي ضبط و ثبت شده است كه گروه‌هاي تروريست بهترين افراد و مسئولان كشور ما را مورد حمله قرار داده‌اند و افسوس كه اين گروه‌ها مورد حمايت غرب قرار گرفته‌اند و سالها در سايه حمايت اروپايي‌ها به حيات خود ادامه مي‌دهند هرچند كه اين گروه‌ها تاكنون بارها رسما اعلام كرده‌اند كه مسئولان نظام جمهوري اسلامي را هدف ترور خود قرار داده و خواهند داد.

او گفت: فلسطيني‌ها هر روز توسط رژيم غاصب صهيونيست به خاك و خون كشيده مي‌شوند و بايد پرسيد چرا اروپا و غرب حمايت بي‌شائبه‌اي را از گروه‌هاي تروريستي و رژيم غاصب صهيونيسم كه يكي از مصاديق تروريست است انجام مي دهند.

رئيس قوه قضائيه گفت: اكثر كشورهاي توسعه يافته كه امروز به مسئله حقوق بشر اشاره مي‌كند و خود را ملتزم به رعايت آن معرفي مي‌كنند كساني هستند كه اتفاقا ناقض حقوق بشر هستند به گونه‌اي كه ما مي‌بينيم در كشوري مانند بحرين مردم خواهان به دست گرفتن سرنوشت خودشان هستند و ماه‌ها است كه با حكومت مخالفت مي‌كنند اما مي‌بينيد كه اين افراد به خاك و خون كشيده مي‌شوند در حالي كه كشورهاي غربي چشم‌هاي خود را بسته و دم از حقوق بشر نمي‌زنند. مردم بحرين تقاضايشان داشتن حق رأي براي تعيين سرنوشت خود است در حالي كه كشورهاي غربي اين موضوع را نمي‌پسندند و حاضرند اين افراد به خاك و خون كشيده بشوند و از اينها هيچ دفاعي نمي‌كنند زيرا پايگاه‌هاي خودشان را در اين كشور در خطر مي‌بينند بايد پرسيد آيا اين مسئله زير پا گذاشتن حقوق بشر نيست؟ آيا فلسطيني‌ها بشر نيستند؟ جايي كه رژيم غاصب صهيونيست با هلي‌كوپتر از بالا افراد را ترور مي‌كند آيا اين افراد بشر نيستند كه از حقوقشان دفاع كنند.

آيت الله آملي لاريجاني گفت: مي‌دانيم كساني كه دم از حقوق بشر مي‌زنند حتي در اجراي حقوق بشر تناقض دارند. ما موضوع را فراتر از اين مي‌بينيم جايي كه حتي در مسائل تئوريك موضوع حقوق بشر هم غرب را با چالش مي‌بينيم به گونه‌اي كه غرب تلاش دارد يك ليبراليسم غربي را به همه كشورها ديكته كند.

به گفته او آنها تلاش دارند تا اين موضوع را القاء كنند كه ليبراليسم تشخيص مي‌دهد كه چه چيزي خوب است و چه چيزي بد: بايد از آنها پرسيد كه آيا واقعا مي‌توان انسان‌ها را فردگرايانه تصور كرد؟ آيا انسان‌ها مهره‌هاي جدا جدا هستند كه هر كسي مسير خودش را ترسيم كند؟ يا انسان‌ها مشتركاتي دارند و با هم تعامل دارند و اين اهداف مشترك است كه انسان‌ها را به هم پيوند مي‌دهد.

رييس قوه قضاييه گفت: ما با كشورهاي غربي و مدافعان ليبراليسم - دموكراسي در مباحث فلسفي و نظري هم اختلاف نظر داريم و ما بحثمان بحث ارزش‌هاي انساني است.

امنيت اهداف كشورهاي اكو را محقق مي كند

آيت الله آملي لاريجاني در ابتداي سخنانش كشورهاي عضو اكو داراي همبستگي‌هاي متعدد فرهنگي، تاريخي، اقتصادي و جغرافيايي هستند و لذا همكاري‌هاي كشورها در اين ابعاد داراي آثار مثبتي خواهد بود.

او گفت: كشورهاي عضو اكو عمدتا بر اساس همكاري‌هاي اقتصادي گرد يكديگر جمع شده‌اند و اهداف اين كشورها عمدتا مسائل اقتصادي است همانطور كه دبير كل اكو نيز به اين نكته تأكيد داشت اما بايد بدانيم كه همين هدف و رسيدن به آن تنها در سايه امنيت محقق خواهد شد و امنيت داراي ابعاد مختلفي است.

رييس قوه قضائيه گفت: يكي از شرايط توسعه اقتصاد پايدار و ارتقاء سطح زندگي و رفاه مردم در جايي كه امنيت وجود نداشته باشد حرفي بيهوده است، تنها زماني كه امنيت وجود داشته باشد مي‌توان به توسعه اقتصاد پايدار اميدوار بود و در جهت رشد آن قدم برداشت بنابراين امري روشن است كه اگر ما مي‌خواهيم اهداف اقتصادي سازمان اكو محقق شود بايد نقشي اساسي براي امنيت قائل باشيم.

او گفت: امنيت ابعاد و مراتب مختلفي دارد و امنيت مي‌تواند همه شئون و حيات بشري را در بر بگيرد، گفت: براي امنيت زيرشاخه‌هاي اقتصاد، سياست و فرهنگ را نام برده‌ام كه امنيت فرهنگي امروزه براي كشورها از اهميت بيشتري برخوردار شده است.

آملي لاريجاني به موضوع شبي‌خون فرهنگي اشاره كرد و گفت: متأسفانه در كشورهاي جهان سوم و در حال توسعه موضوع شبي‌خون فرهنگي امري جدي قلمداد شده است به گونه‌اي كه كشورهاي قدرتمند و ثروتمند قصد دارند تا سلطه خود را بر كشورهاي ديگر اعمال كنند كه اين اعمال سلطه امروز قابل توجه و لمس است.

پيشرفت هاي امنيت در ايران

آملي لاريجاني با تأكيد بر اين نكته كه امروز پيشرفت‌هاي چشمگيري در بحث امنيت در كشور ايران به وجود آمده است، گفت: براي مثال ما در زمينه برخورد با جرائم خشن مثل سرقت‌هاي خشن، قاچاق مواد مخدر و قتل‌ها كارهاي بزرگي را انجام داده‌ايم كه نتيجه آن در آمار ارائه شده از سوي محاكم قضايي كاملا مشهود است.

او گفت: در خصوص جرائم خشن و سازمان‌يافته كه امروزه به صورت فراملي مورد توجه قرار گرفته است حتما بايد بين كشورها همكاري وجود داشته باشد براي مثال توجه به اين نكته داشته باشيد كه كشورهاي ايران، تركيه، پاكستان و افغانستان امروزه گرفتار اصلي بحث مواد مخدر هستند و متأسف هستيم كه در افغانستان بعد از اشغال توسط نيروهاي آمريكايي ميزان كشت خشخاش افزايش يافته است.

رئيس قوه قضائيه گفت: مواد مخدر موجب از بين رفتن استعدادهاي نسل‌هاي جوان مي‌شود و مسئله ديگر بحث جرائم سايبري است. جرائمي كه در بستر تكنولوژي‌هاي نوين رخ مي‌دهد و امروز متأسفانه افزايش يافته است و به شدت نيز رو به گسترش گذاشته است.

او به توسعه اينترنت اشاره كرد و گفت: بحث استفاده از اينترنت جزء لاينفك ارتباطات روزمره افراد شده است و استفاده از اينترنت و ديگر فناوري‌هاي نوين امروز به بحث روز تبديل شده اما در كنار اين فناوري‌ها استفاده از آنها آثار منفي نيز داشته است به گونه‌اي كه باعث شده نسل جديدي از جرائم بروز و ظهور پيدا كند جرائمي كه براي فلج كردن يك كشور به دستبردهاي اطلاعاتي اقدام مي‌كند و اطلاعات شخصي مردم را به يغما مي‌برد.

رئيس قوه قضائيه بار ديگر به ضرورت همكاري بين كشورهاي عضو اكو در مسائل حقوقي و قضايي اشاره كرد و گفت: اين همكاري‌ها هم مي‌تواند در چارچوب حقوقي و قضايي باشد و هم مي‌تواند در چارچوب‌ بحث‌هاي علمي و فرهنگي باشد. از جمله مسائل مهم در بحث همكاري‌ها كه مي‌تواند منجر به شناخت جرائم فراملي و سازمان يافته باشد زيرا اين شناخت بدون همكاري مستمر و همكاري سازمان يافته كشورها محقق نمي‌شود.

مقابله با قاچاقچين مواد مخدر

آملي لاريجاني به تلاش ايران براي برخورد با قاچاقچيان مواد مخدر اشاره كرد و گفت: ما تصورمان اين است كه در يك تعامل مثبت منطقه‌اي مي‌توانيم به توافقات و نتايج خوبي برسيم. ما نه فقط قرباني مواد مخدر هستيم بلكه به واسطه ترانزيت مواد مخدر از كشورمان به ساير كشورها مشكلات زيادي را داشته‌ايم و شهداي زيادي تقديم كشور كرده‌ايم.

رئيس قوه قضائيه گفت: ما در برخورد با قاچاقچيان مواد مخدر مجبور به قاطعيت و انجام برخوردهاي محكم هستيم و تنها در سايه مجازات‌هاي سنگين است كه مي‌توانيم به اين نتيجه برسيم كه مواد مخدر كنترل شده باشد اما متأسفانه كشورهاي غربي ما را متهم مي‌كنند و از ما مي‌پرسند چرا ما مجازات‌هاي سنگين اعمال مي‌كنيم.

4747

دوشنبه|ا|11|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن