تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797657515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جدايي نادر ازسيمين ،دومين فيلم برتر سال 2011


واضح آرشیو وب فارسی:فارس پاتوق:
جدایی نادر ازسیمین ،دومین فیلم برتر سال ۲۰۱۱  
نشریه معتبر سینمایی «سایت اند ساوند» فیلم «جدایی نادر از سیمین» را به عنوان دومین فیلم برتر سینمای جهان در سال ۲۰۱۱ معرفی کرد.
جدايي نادر ازسيمين ،دومين فيلم برتر سال 2011

نشریه فیلم «سایت اند ساوند» انگلیس همچون سال‌های گذشته در آستانه سال میلادی جدید، با نظرسنجی از حدود ۱۰۰ منتقد فیلم، فهرست ۱۰ اثر برتر سینمای جهان در سال ۲۰۱۱ را منتشر کرد که ساخته جدید اصغر فرهادی نیز در میان برترین‌ها دیده می‌شود.
«درخت زندگی»
فیلم «درخت زندگی» ساخته ترنس مالیک که برنده نخل طلای کن است، در رتبه اول بهترین فیلم‌های سینمای جهان در سال ۲۰۱۱ قرار دارد. این فیلم با نقش‌آفرینی «براد پیت» و «شون پن» داستان یک خانواده آمریکایی (خانواده اوبراین) در دهه شصت در شهر کوچکی در تگزاس را بهانه می‌کند تا شعر سینمایی اش را درباره هستی و آفرینش جهان، بسازد.
در این فیلم که آن را باید در حقیقت وصیت نامه سینمایی مالیک دانست، دو روایت داستانی و مستند به موازات هم پیش می‌روند و در آخر به نقطه واحدی می‌رسند. فیلم تقریبا بدون دیالوگ است و در قسمت‌های مربوط به خانواده آمریکایی، با صدای فرزند بزرگ خانواده (شون پن) و یا مادر سوگوار آنها روایت می‌شود که با لحن اندوهناکی و شکوه انگیزی، درباره مرگ یکی از کودکان خانواده و فقدان او حرف می‌زنند.
۴۰ سال پس از استانلی کوبریک، اینک ترنس مالیک، با استفاده از تکنولوژی جدید، داستان پیدایش جهان را به شگفت انگیزترین شکلی بیان می‌کند. تصاویر مربوط به آسمان و کهکشان‌ها که آمیزه‌ای از رنگ‌ها و نورهای کریستالی است، خارق العاده و حیرت انگیز است. ساختن این فیلم سه سال طول کشیده و پنج نفر تدوین آن را انجام داده اند.
«درخت زندگی» آخرین ساخته ترنس مالیک آمریکایی، منتقدان سینمایی را در کن به دو دسته تقسیم کرد؛ دسته‌ای آن را فیلمی «دوپاره و بی سرو ته» دانسته که نمی‌تواند بین قسمت‌های داستانی و مستند گونه‌اش، ارتباط ایجاد کند و برخی دیگر نیز آن را «سمفونی و شعری سینمایی» درباره خلقت ارزیابی کرده‌اند.
«جدایی نادر از سیمین»
ساخته جدید اصغر فرهادی که این روزها با درخشش در فصل جوایز سینمایی هالیوود، انتظارها برای موفقیت در جوایز اسکار ۲۰۱۲ را بالا برده است، در رتبه دوم بهترین‌های سینمای جهان از نگاه نشریه «سایت اند ساوند» ایستاده است.
این فیلم که امسال در بخش بهترین فیلم خارجی جوایز اسکار نماینده ایران خواهد بود، برنده جایزه خرس طلا و خرس نقره‌ای بهترین بازیگری از جشنواره برلین است که از هفته گذشته تاکنون برنده جایزه بهترین فیلم خارجی سال از نگاه انجمن ملی منتقدین آمریکا و انجمن منتقدین فیلم نیویورک و جوایز فیلم مستقل بریتانیا شده و در جوایز فیلم اسپیریت نیز نامزد جایزه بهترین فیلم خارجی سال است.
«جدایی نادر از سیمین» که اخیرا در جوایز سالانه آسیاـ پاسیفیک بهترین فیلم سال ۲۰۱۱ شناخته شد، حضور گسترده‌ای در جشنواره‌های جهانی داشته و درحال حاضر در کشورهای بلژیک، فرانسه، تایلند، ترکیه، انگلیس، آلمان، هلند، مجارستان، سوئد، یونان، لهستان، اسپانیا، کره‌جنوبی، ایتالیا و دانمارک درحال نمایش است و در آستانه اکران عمومی در نروژ و پرتغال است.
«پسری با یک دوچرخه»
ساخته جدید برادران داردن دیگر فیلم سرشناس حاضر در این فهرست است. این فیلم که در جشنواره کن در بخش رقابتی نامزد نخل طلای کن بود و جایزه بزرگ هیات داوران را به خود اختصاص داد، داستان پسر نوجوانی است که تنها رها شده و زنی سعی دارد تا او را نجات دهد. این فیلم نماینده سینمای بلژیک در جوایز اسکار سال آینده است.
«مالیخولیا»
ساخته تحسین‌برانگیز«لارس فون‌تریر» که هفته گذشته بهترین فیلم جوایز آکادمی اروپا را گرفت، یک درام روانشناسانه است که روایتی از یک واقعه ناگوار و فاجعه‌آمیز است که پایان خوشی نخواهد داشت. طرح اصلی فیلم‌نامه درباره سیاره‌ای ناشناخته است که به شکلی غیرطبیعی به کره زمین نزدیک می‌شود و این امر منجر به بروز اختلالات روانی نزد چند شخصیت می‌شود. فیلم «مالیخولیا» که در جشنواره فیلم کن در فرانسه منجر به اظهارات جنجالی «فون تریر» و اخراج او از فستیوال شد، جایزه بهترین بازیگر زن را کسب کرد.
«هنرمند»
این فیلم ساخته «میشل هازاناویکیوس» بدون شک از بهترین های سینمای دنیا در سال جاری میلادی بوده است. «هنرمند» با وجود آنکه در فرانسه ساخته شده اما هالیوود دهه ۳۰ را به تصویر کشیده است. این فیلم در جشنواره کن جایزه بهترین بازیگر مرد را کسب کرد، هرچند نامزد نخل طلای کن بود و در جشنواره سن‌سباستین جایزه منتخب تماشاگران را گرفت.
«روزی روزگاری در آناتولی»
این فیلم که در بخش رقابتی جشنواره کن نامزد نخل طلا بود و جایزه بزرگ هیات داوران را کسب کرد، به نمایندگی از سینمای ترکیه به بخش بهترین فیلم خارجی جوایز اسکار هشتادوچهارم معرفی شده است. این فیلم محصول مشترک ترکیه و بوسنی است که داستان کشمکش ۱۲ ساعته میان یک پزشک و یک دادستان را به‌تصویر کشیده است.
«باید درباره کوین صحبت کنیم»
این فیلم به کارگردانی «لین رامزی» اسکاتلندی پس از اکران جهانی در جشنواره کن مورد استقبال شدید منتقدان قرار گرفت. «تیلدا سوئینتون»، بازیگر برنده اسکار در این فیلم در نقش مادر یک پسر جوان دبیرستانی ظاهر می‌شود که تفریحات کشنده و سرخوشی‌های خطرناکی را تجربه می‌کند، او سعی می‌کند تا با نوشتن نامه به همسر سابقش با غم خود و احساسات و مسوولیتش در برابر کارهای فرزندش کنار بیاید.
«باید در مورد کوین صحبت کنیم» یک اقتباس واقعی و دقیق از پرفروش‌ترین رمان «لیونل شریور» است. در این فیلم چنان ماهرانه و دقیق تیلدا سوینتون به عنوان یک زن با خسارات ناگواری که پسر روانی‌اش به‌ بار می‌آورد سر و کار دارد و به این فیلم کم دیالوگ با قدرت بیان بالای خود چنان استحکامی می‌بخشد که با اجرای درخشانش در «من عشق هستم» برابری می کند.(ایسنا)






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس پاتوق]
[مشاهده در: www.farspatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن