تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى امت من كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796433869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس سازمان بازرسي: *دانشگاه آزاد در حيطه نظارت ما نيست *ورزش نبايد در انحصار مديران دولتي باشد *در موضوع حذف يارانه‌ها تامل داشته باشيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سازمان بازرسي: *دانشگاه آزاد در حيطه نظارت ما نيست *ورزش نبايد در انحصار مديران دولتي باشد *در موضوع حذف يارانه‌ها تامل داشته باشيم


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق اقتصادي

رييس سازمان بازرسي كل كشور با ارائه گزارشي از عملكرد يك‌ساله سازمان و اجرايي نشدن 70 درصد پيشنهادات، بر آسيب‌شناسي اين مساله از سوي مسوولان ذيربط تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، حجت الاسلام والمسلمين مصطفي پورمحمدي در مراسم توديع و معارفه‌ي معاون اجتماعي و فرهنگي سازمان بازرسي كل كشور با تاكيد بر اين‌كه حوزه فرهنگي و اجتماعي در كشور ما خيلي اهميت دارد و در سازمان بازرسي نيز اين حوزه اهميت زيادي دارد، گفت: نفس مباحث اجتماعي و فرهنگي و برجستگي فوق‌العاده‌اش ، روشن است زيرا انقلاب ما انقلاب فرهنگي بود و نقطه قوت نظام و عامل توسعه، دوام و ‌استقرار نظام ظرفيت‌هاي فرهنگي آن است.

وي با تاكيد بر اين‌كه مقوله‌ي فرهنگي و اجتماعي در جامعه نقش تعيين كننده و اساسي دارد، افزود: در حوزه‌ي فرهنگي-‌ آموزشي رسانه و تبليغات جزو نقاطي است كه بايد توجه بيشتري به آن شود كه در اين جهات كمبود و كاستي‌هايي داريم. در حوزه‌ي نظارت و بازرسي اين توجه و اهتمام به شكل برجسته‌يي بايد صورت بگيرد.

وي با اشاره به پيچيدگي و سختي حوزه‌ي اجتماعي و فرهنگي، تاكيد كرد: در مباحث فرهنگي و اجتماعي شاخص، ‌ابزار و مقياس اندازه‌گيري دقيقي نداريم و كار نظارت و بازرسي در اين حوزه سخت‌تر و مشكل‌تر است، اين حوزه شايسته توجه و عنايت بيشتر در مديريت،اجرا، ‌نظارت و بازرسي است كه بايد كار بيشتري صورت بگيرد.

رييس سازمان بازرسي كل كشور با تاكيد بر اين‌كه در معاونت اجتماعي و فرهنگي موضوع شناسي بايد دقيق و با هوشمندي صورت گيرد، افزود: براي نظارت و بازرسي خوب نياز به كارشناس، بانك اطلاعاتي و شاخص‌هاي كافي داريم كه از اين جهات رنج مي‌بريم كه بخشي از اين كمبودها به داخل و بخشي به بيرون از سازمان بر مي‌گردد و بايد سعي كنيم شاخص را مشخص كنيم و بانك اطلاعاتي و مستندات مشخص داشته باشيم.

وي افزود: اگر مي‌خواهيم ضعف دستگاه‌هاي ديگر را ببينيم انصاف ايجاب مي‌كند كه ضعف سازمان را شناسايي و مساله‌شناسي كنيم تا دستگاه‌ها كارهاي نظارتي و پيشنهادي ما را بپذيرند و مردم بدانند كه ما بازرسان منصفي هستيم و به دقت و صحت كارمان را انجام مي‌دهيم.

وي به گزارش اجرايي شدن پيشنهادات سازمان بازرسي كل كشور در دستگاه‌ها در سال گذشته پرداخت و گفت:‌ طبق اين گزارش 30 درصد پيشنهادات از سوي دستگاه‌هاي اجرا شده و بايد بررسي كنيم بقيه‌ي پيشنهادات چرا عمل نشده است. شايد بخشي ناشي از ضعف ما، ناكافي بودن كارشناسي و مغايرت پيشنهادات با قوانين بوده و شايد بخشي دستگاه‌ها تمايل به انجام نداشته‌اند و ضعف مربوط به آنها است.

پورمحمدي با تاكيد بر اينكه طبق اين گزارش 70 درصد پيشنهادات سازمان عملي نشده است، افزود: دستگاه‌ها بيان كردند كه بيش از 50 درصد گزارش‌ها فني و كارشناسي نبوده و 40 درصد نيز منطبق با قوانين و ‌آيين‌نامه‌هاي داخلي سازمان‌ها نبوده است.

پورمحمدي بر هدفمند كردن مقوله‌هاي هنجارسازي رفتاري تاكيد كرد و گفت: جامعه از اين بابت آسيب‌هاي زيادي ديده كه بايد آن را جبران كنيم و اكنون هدفمند كردن يارانه‌ها و طرح تحول اقتصادي تابلويش علم شده اما ما نيازمند كار كارشناسي در تمام بخش‌هاي كشور هستيم و كاملا كارشناسي شده بايد حركت شود.

رييس سازمان بازرسي كل كشور نظارت حين، قبل و بعد و نظارت بر جريان حسن امور را از جمله وظايف سازمان خواند و گفت: در موضوع حذف يارانه‌ها و نظام تامين اجتماعي بايد يك تامل فوق‌العاده داشته باشيم كه سازمان مطالعات خوبي را در اين زمينه‌ها انجام داده است.

وي در ادامه به بررسي حوزه‌ي ورزش با توجه به جمعيت جوان و نوجوان جامعه پرداخت و آن را ضرورت جدي كشور خواند و گفت: مصرف در كشور ما نامتناسب با نظام بهداشتي است كه ورزش در اين زمينه تعيين كننده است.

پورمحمدي افزود: نظام رسانه‌يي و تبليغات و حوزه‌هاي هنري و فرهنگي نقطه‌ي قوت جامعه، كشور و نظام ما هستند. بايد ببينيم مي‌توانيم آنها را بهتر كنيم و از چه كاستي‌هايي رنج مي‌برند.

رييس سازمان بازرسي كل كشور افزود: مي‌خواهيم كشور را به پنج بلوك تقسيم كنيم و بازرسي را از مركزگرايي فاصله بدهيم تا فضاي بازرسي و نظارت را ارتقا دهيم اگر مديران ارشد به مناطق مختلف رفتند قابليت منطقه‌يي رشد خواهد كرد.

وي در ابتداي اين مراسم با تاكيد بر اين‌كه اگر اديان ابراهيمي دين را در جهان توسعه بخشيدند به بركت حركت عظيم عاشورايي امام حسين (ع) بود، اظهار كرد: ميراث معنوي جهان به بركت نهضت امام حسين (ع) است و حركت امام حسين مشعل خداجويي، ‌ارزش‌مداري و شاخص حق‌طلبي، دلدادگي، ‌عبوديت و بندگي بود.

وي با تاكيد بر اين‌كه اگر نهضت امام حسين(ع) نبود حق و عدالت قابل بازگويي نبود، گفت:‌ در نهضت ما 15 خرداد از 12 محرم شروع شد و حركت عاشورايي، ‌تاسوعايي و مراسم عزاداري اباعبدالله بود كه به نهضت ما قوام بخشيد.

پورمحمدي با بيان اين‌كه در روز 19 دي ماه نيز اولين شعار مرگ بر اين حكومت يزيدي بود كه در صحن اتابك قم توسط حدود 200 طلبه سر داده شد، گفت: بعد از انقلاب حضرت امام فرمودند آنچه ما داريم از محرم و صفر است و جنگ تحميلي هم كه با افتخار به پايان رسيد در زير سايه‌ پرچم اباعبدالله بود و تا امروز آنچه كه داريم با الهام‌گيري از نهضت امام حسين(ع) است.

رييس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به تحولات لبنان و با بيان اين‌كه مردم اين كشور تاج عزت را بر سرشان نشاندند و جنبش حزب‌الله برگرفته از نهضت عاشورايي بود، گفت: آنچه در غزه و فلسطين مي‌بينيم به بركت الهام‌گيري از عاشوراست كه مردم با وجود محاصره، با تكيه بر اراده‌ي الهي سرافرازانه قد برافراشتند و طبق شواهد حماسه‌ي غزه الهام گرفته از پيام‌هاي عاشورايي است.

پورمحمدي افزود: مردم غزه و فلسطين با دست خالي و مظلومانه تابلوي تمام نماي عزت آفريني و رهايي هستند و هر كس بخواهد حق‌مدارانه در مقابل ستمگر بايستد شهيد است.

در پايان اين مراسم از زحمات حجت الاسلام درويشيان تقدير شد و دكتر حجت‌الله ايوبي به عنوان معاون اجتماعي فرهنگي سازمان بازرسي كشور معرفي شد.

دانشگاه آزاد در حيطه نظارت ما نيست

ورزش نبايد در انحصار مديران دولتي باشد

در برخي موارد قوانين راندمان كار را كاهش مي‌دهند

رييس سازمان بازرسي كل كشور از بررسي افزايش يك ماده‌ واحده‌ي اصلاحي با چند تبصره به قوانين گذشته در جهت رفع ابهام از دو شغله‌ها در عرصه ورزش خبر داد و گفت: ورزش بايد از تمام ظرفيت‌هاي كشور حتي مديران دولتي بهره‌مند شود اما نبايد در انحصار مديران دولتي قرار بگيرد.

حجت الاسلام و المسلمين پورمحمدي در جمع خبرنگاران درباره آخرين تصميم‌گيري‌هاي صورت گرفته در مورد دو شغله‌ها اظهار كرد: حضور برخي دو شغله‌ها به صراحت منع قانوني دارند و حضور برخي افراد از جمله در عرصه ورزش مبهم است. حقوقدانان نيز تاكيد كردند كه تصدي مسووليت‌ها در بخش‌هاي مختلف ورزشي مشكل قانوني دارد و نظر غالب حقوقدانان بر ممنوعيت است.

وي با بيان اين‌كه دو راه‌حل براي اين مساله وجود دارد، گفت: به نظر حقوقدانان يكي از راه‌حل‌ها اين است كه استناد غيرقانوني بودن مسووليت‌ها را اعلام كنيم و آنهايي را كه گوش ندادند را به دادگاه معرفي كنيم. راه‌حل دوم نيز اين است كه اين ابهام را از طريق قانون رفع كنيم.

رييس سازمان بازرسي كل كشور با تاكيد بر اينكه رفع ابهام قانوني نيز دو راه حل دارد، افزود: يك راه حل اين است كه تفسير رفع ابهام را از مجلس بگيريم تا مجلس نظر شفافش را بيان كند يا اين‌كه ما راه‌حلي ارائه كنيم كه صرفا تفسير قانون و ابهام نباشد بلكه كسري‌هاي موجود در قانون را جبران كنيم كه ما راه حل دوم را بيشتر ترجيح داده و در اين جهت تلاش كرديم.

وي با اشاره به انجام توافقاتي با هيات رييسه‌ي مجلس و مسوولان تربيت بدني در اين زمينه، گفت: ‌قرار شده يك ماده‌ واحده‌ي اصلاحي با چند تبصره به قوانين گذشته اضافه شود و اميدواريم كه هيات رييسه به من خبر بدهند كه اين هفته در دستور كار مجلس قرار گرفته‌ و يك اصلاح قانوني بخورد و تكليف دو شغله‌هاي ورزش برطرف شود.

پورمحمدي تاكيد كرد: ورزش بايد از تمام ظرفيت‌هاي كشور حتي مديران دولتي بهره‌مند شود اما نبايد در انحصار مديران دولتي قرار گيرد. ورزش نبايد از ظرفيت‌هاي عمومي، خصوصي، و مردمي محروم شود ما بايد اين راه را هوشمندانه تدوين كنيم و خوشبختانه پيشنهاداتي كه به مجلس ارائه شده حاوي تمام اين ملاحظات است.

وي در پاسخ به اين‌كه وضعيت افراد دو شغله در ديگر بخش‌ها چگونه است؟ گفت: قانون در مورد دو شغله‌ها در مسووليت‌هاي ديگر شفاف و روشن‌تر است البته ما با مشكل و ابهام مواجه هستيم و ورزش را آغاز و گام به گام طي خواهيم كرد.

پورمحمدي در پاسخ به سوالي مبني بر ارزايابي از عملكرد نظارت و بازرسي در بخش‌هاي آموزش، پژوهش و فرهنگي كشور، گفت: حجم تلاش‌هاي ما در حوزه‌هاي آموزش ، پژوهش و فرهنگي بسيار چشم‌گير و قابل تقدير است و هر ناظري بر اين مساله شهادت مي‌دهد اما بحث اساسي اين است كه آيا محصولي كه ما دريافت مي‌كنيم با هزينه‌ها و فرصت‌هايي كه در اين رابطه مي‌گذاريم برابري دارد؟

وي گفت: ارزيابي اجمالي در سازمان اين است كه ما فاصله داريم و نتايجي كه الان مي‌گيريم كمتر از ميزان هزينه و فرصت‌هايي است كه خرج مي‌كنيم؛ بايد با مديران كشور همكاري كنيم تا علت اين فاصله‌ها مشخص شود و كمبودها و كاستي‌ها از كجا ناشي شده است.

رييس سازمان بازرسي كل كشور با تاكيد بر اين‌كه در برخي موارد قوانين راندمان كار را كاهش مي‌دهند، افزود: در برخي موارد ساختارها و نظامات اجرايي دستاوردهاي ما را در حد مطلوب قرار نداده و در برخي موارد به نوع فعاليت‌هاي همكاران بر مي‌گردد كه يك مقدار اخلاق اجرايي و رفتار ما هم محل اشكال و تامل است كه راندمان را كاهش داده است. اين جزو مباحث جدي است كه ما در حال تعقيب آن هستيم.

پورمحمدي درباره‌ي به تعويق افتادن مطالبات بانك‌ها و پيگيري سازمان بازرسي در اين باره گفت: ما به صورت پرونده‌ايي و موردي مسائل را تعقيب نمي‌كنيم، اينكه چند نفر معوقه‌ي بانكي دارند وظيفه‌ي بانك‌هاست كه پيگيري كنند و اگر تخلفي وجود دارد بايد به دستگاه‌ قضايي مراجعه كنند.

وي عنوان كرد: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي در اين زمينه مسوول پيگيري است و اقداماتي كه انجام مي‌دهد از سوي سخنگوي اين ستاد اعلام خواهد شد.

پورمحمدي تاكيد كرد: ما بيشتر روند و جهت فعاليت‌ها را تعقيب مي‌كنيم كه چرا معوقه توليد و ايجاد مي‌شود. اشكال در سيستم بانكي، كار كارشناسي يا مباحث و مشكلات ديگر وجود دارد كه منجر به اين معوقه‌ها شده و توصيه‌هاي كلي به نظامات بانكي و تصميم‌گيرندگان اقتصادي كشور ارائه داده‌ايم و مي‌دهيم و گزارشات متنوعي در اين جهت داشتيم.

رييس سازمان بازرسي كل كشور درباره‌ي نتايج اين گزارش‌ها گفت: در برخي موارد كارشناسي‌هاي خوب و مناسب در اعطاي وام و گرفتن ضمانت‌ها و وثايق صورت نگرفته است و بخشي از مشكلات ميزان بهره‌ها است و تورم آنقدر بالا رفته كه افراد تحريك به تعويق در مطالبات بانكي مي‌شوند چون سودش براي آنها بيشتر است.

وي با تاكيد بر اين‌كه برخي تصميمات نيز منجر تزلزل در فعاليت‌هاي اقتصادي شده است، گفت:‌ برخي موسسات و افراد به خاطر اين تصميمات از بازپرداخت وام هايشان باز مانده و آنها شخصا نمي‌خواستند كه بازپرداخت نكنند اما برخي تصميم‌گيري‌ها منجر به اين شده است.

پورمحمدي افزود: عده‌اي نيز متاسفانه از اين فضايي كه ايجاد شده سوءاستفاده مي‌كنند و براي جلب منفعت بيشتر بهره مي‌برند و حق مردم را ضايع مي‌كنند كه اين موارد با هم مخلوط شده است.

رييس سازمان بازرسي كل كشور با ابراز تاسف از اين‌كه در يك فضاي مبهم سير مي‌كنيم، گفت: عده‌ايي خودشان را از اين تصميم‌گيري‌هايي كه هر روز اتخاذ مي‌شود متضرر مي‌دانند و حتي مدعي ما نيز شده‌اند، برخي نيز از اين قصه سوءاستفاده مي‌كنند اما تعدادي از معوقات به خاطر حوادث غيرمترقبه از جمله‌ي خشكسالي،‌تشنج در بازار،‌مشكلات در صادرات و واردات ناخواسته به وجود آمده كه تصميم‌گيري‌ها در آن دخيل نبوده و شرايط به افراد وام گيرنده تحميل شده است.

وي با بيان اين‌كه نبايد تمام اين مشكلات را از يك جنس به حساب بياوريم و يك قضاوت كلي بكنيم، اظهار كرد: متاسفانه اين قضاوت مبهم و كلي و يك جهت ما را از اهدافمان دور كرده، واقعيت اين است كه معوقات از جنس‌هاي مختلفي هستند و هر جنس را بايد متناسب با خودش پيگيري‌، درمان و جبران كنيم.

رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: وقتي ما مي‌گوييم تمام معوقات به خاطر حوادث غير مترقبه و سونامي اقتصادي به وجود آمده غلط است و اگر از طرف ديگر بگوييم اينها تماما آدم‌هاي سوءاستفاده گر و زالوصفت هستند و براي منافع شخصي خود كار مي‌كنند اين نيز درست نيست و ما بايد سهم هر بخش را دقيقا شناسايي كنيم كه به اين موضوع در گزارشات سازمان پرداخته‌ و براي مسوولان مربوطه فرستاده‌ايم.

وي درباره‌ي دلايل عدم نظارت كامل سازمان بازرسي بر دانشگاه‌ آزاد اسلامي، گفت: سازمان بازرسي وظيفه دارد بر هر دستگاهي كه از منابع عمومي و دولتي استفاده مي‌كند نظارت كند و مجموعه‌اي كه از منابع آزاد ، خصوصي، غيردولتي و غيرملي استفاده مي‌كند در حيطه‌ي نظارت و بازرسي سازمان بازرسي قرار نمي‌گيرد و دانشگاه‌ آزاد نيز از اين جنس است.

پورمحمدي افزود: فعاليت‌هاي دانشگاه آزاد مثل يك موسسه‌ي غيرانتفاعي است، پولي را از دانشجويان مي‌گيرد و طبق نظامات خاص و قانون تجارت عمل مي‌كند كه در حيطه‌ي نظارت ما نيست. البته مسوولان دانشگاه آزاد اعلام كردند ما آمادگي داريم كه مورد نظارت سازمان بازرسي قرار بگيريم.

وي گفت: ما از مسوولان دانشگاه آزاد خواسته‌ايم يادداشتي رسمي به ما بدهند كه در ميانه‌ي كار جلوي ما را نگيرند ما منتظريم ا گر اين يادداشت را براي ما بفرستند در آن‌ بخش‌ها نظارت خواهيم كرد.

انتهاي پيام
 شنبه 21 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 216]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن