تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خداوند ايمان را براى پاكى از شرك... و عدل و داد را براى آرامش دل‏ها واجب نمود. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797965794




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بازیافت سبز


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: بازیافت سبز

تا به حال از خود پرسیدید حجم عظیمی از زباله.هایی که روزانه توسط بشر تولید می.شود به کجا می.رود و چه سرنوشتی دارد؟

بله جوابتان درست است؛ بازیافت. با واژه.ی بازیافت مدتهاست که آشنا شده.ایم. آن را بارها از رسانه.ها شنیده ایم و در گوشه و کنار شهرهایمان نشانه هایی شاید اندک از آن را دیده.ایم. بیایید خوشبین باشیم و تصور کنیم که تمام زباله.های تولید شده توسط ما راهی کارخانه.های بازیافت می.شوند! باز هم می.بینیم که حتی بازیافت کردن زباله.های ما بدون آلودگی محیط زیست امکان.پذیر نیست. از تردد ماشین.های حمل زباله تا سیستم.های مکانیزهِ جداسازی و بازیافت و صنایع وابسته؛ همچنین در بدبینانه ترین حالت یعنی استفاده از روش سنتی معدوم کردن زباله در کوره.های زباله سوز (روش سوزاندن) ، و یا دفن زباله.ها در مکان.هایی به نام لندفیل (Landfill)، این فرآیندها میزان زیادی آلودگی را به همراه خواهند داشت. به همین خاطر محققان همواره در تلاشند تا با بهینه کردن روش.های بازیافت از آلودگی بیشتر کره زمین بکاهند.
اما راه حل ساده.ای در طبیعت وجود دارد. در طبیعت معدود ارگانیسم.هایی (میکرو و ماکرو) وجود دارد که توانایی تبدیل پسماندهای آلی را به منابع با ارزش مغذی و معدنی برای گیاهان دارد. باکتری. و کرم خاکی از این دست ارگانیسم.های زیستی هستند. این منابع برای بهره.وری و حاصلخیزی خاک ضروری.اند. چنانکه طبق تحقیقات، جمعیت کرم.های خاکی در زمین.های دست نخورده 8 تا 10 برابر بیشتر از این جمعیت در خاک.های تخریب شده است. بنابراین جمعیت کرم خاکی معیار سنجش قابل اعتمادی از تنزل درجه و فرسایش خاک محسوب می شود.

روش بیوتکنولوژیکی که امروزه برای حل مسئله.ی بازیافت و افزایش کیفیت خاک به طور همزمان به کار گرفته شده است "ورمی کمپوستی" نام دارد.

Vermicomposting از دو واژه.ی vermis ،لاتین؛ به معنی کرم و compost به معنی زباله.ی آلی تشکیل شده است و به معنی استفاده از کرم خاکی برای تهیه.ی کود آلی از پسماندهای ارگانیک است.

مزیت های این روش بازیافت :

در این فرایند گونه.های خاصی از کرم خاکی مورد استفاده قرار می.گیرد تا بازیافت را تسهیل و محصول نهایی بهتری تولید کند.

این فرایند از روش تولید کمپوست معمولی بسیار سریع تر است. و طی عبور مواد از دستگاه گوارش کرم، ماده.ی حاصل که در واقع فضولات کرم خاکی محسوب می شود دارای فعالیت بالای میکروبی (میکروب های مفید خاک مانند اکتینومیست ها) ،و حاوی آنزیم های افزایش دهنده رشد گیاهان و موادی است که خصوصیت دفع آفت های گیاهی ،پاتوژن هایی نظیر Salmonella , E-coli و تخم کرم های پارازیتی دیگر را دارد. در واقع یک آفت کش طبیعی است.

با افزودن کرم به توده پسماند آلی نیازی به جابجایی توده برای عمل هوادهی نمی باشد. چون کرم خاکی با حرکت در توده.ی زباله موجب جابجایی مکانیکی خاک خواهد شد، ودر نتیجه تهویه توده و تسریع هوازدگی و تجزیه شیمیایی توده را به همراه خواهد داشت.

فعالیت کرم در خاک و تهویه توده، سهم بسیار زیادی در کاهش بوی بد توده زباله دارد.

هر کرم خاکی با وزنی حدود 5/0 تا 6/0 گرم می تواند نیم تا یک برابر وزن خود در روز غذا مصرف کند و تقریبا هر نوع ماده.ی آلی را به عنوان غذا میل می.کند. برای مثال 1 کیلوگرم کرم می تواند در روز حدود 5/0تا 1کیلوگرم پسماند آلی بخورد. این کرم ها هرگز از خوردن خسته نمی شوند! در یک کلمه این موجودات توانایی تبدیل زباله به طلا رادارند!پارامترهای موجود در ورمی کپوست و کمپوست معمولی در جدول مقایسه شده اند.

پارامتر کمپوست معمولی ورمی کمپوست PH7.806.80 بار الکتریکی3.6011.70نیتروژن کل ماده0.801.61-0.51 نیترات نیتروژن0.001560.00902 فسفر 0.351.02-0.19 پتاسیم 0.480.73-0.15 کلسیم2.277.61-1.18 سدیم0.01>0.158-0.058 منیزیم0.570.568-0.093 آهن1.16901.3313-0.2050 روی0.00120.0110-0.0042 منگنز0.04140.2038-0.0105 مس0.00170.0048-0.0026 بور0.00250.0034 آلومینیم 0.007380.07012 کربن آلی12.213.4-9.8




انواع کرم های خاکی مناسب
از بین 4400 گونه شناخته شده تنها چند گونه برای کمپوستینگ مناسبند. از این میان گونه.های Eisenia foetida و Eisenia hortensis, Lumbricus rebellus که گونه.هایی ترموتولرنت هستند و توانایی تحمل درجه حرارت و PH بالاتری دارند مناسب اند.

توجه: کرم های خاکی که برای کمپوستینگ مناسب اندآنهایی که به طور معمول در خاک پیدا می شوند و در هنگام بارندگی روی سطح خاک مشاهده می شوند ( Allolobophora caliginosa) نیستند. این کرم.ها به صورت تجاری به فروش می رسند یا آنها را می توان از فروشگاه.های شکار به عنوان طعمه.ی ماهیگیری خریداری نمود.


بیشتر بدانیم یا آنچه باید درباره.ی کرم های خاکی بدانیم!!!


کرم های خاکی دارای بدنی کشیده، فاقد پای حقیقی و فاقد اسکلت سخت هستند. توسط حلقه.های ماهیچه.ای مخطط که در امتداد بدن وجود دارد و ماده.ای مخاطی و لغزنده که سراسر سطح بدن را می پوشاند در خاک می.خزند و حرکت رو به جلو و عقب دارند.
کرم.ها از طریق پوست خود تنفس می.کنند و وجود ماده.ی مخاطی با خاصیت کشش سطحی این امر را تسهیل می.کند. به همین خاطر پوست آنها همیشه مرطوب است.
غذا از طریق دهان وارد معده (چینه دان) و سپس وارد سنگدان می.شود و به همراه سنگریزه هایی که بلعیده شده کاملا خرد و در طول روده جذب می.شود و آنچه که باقی می.ماند دفع می شود.

کرم.های خاکی هرمافرودیت هستند. اما برای تولیدمثل وجود دو کرم ضروری است. حاصل تولید مثل تعداد زیادی ساختار پیله.ای است که دو تا چند نوزاد کرم را درون خود دارد. کرم.های نوزاد در هفته ی سوم از پیله.ها خارج می.شوند و در طی 4 تا 6 هفته بالغ می.شوند.








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 483]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن