تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش روشنى بخش انديشه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797064634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تربيت ديني در دنياي امروز - 5برنامه جامع تربيت ديني تدوين شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تربيت ديني در دنياي امروز - 5برنامه جامع تربيت ديني تدوين شود
مدير گروه تربيت دانشنامه سيره نبوي با تأكيد بر اينكه بهترين شيوه‌هاي آموزش، الگوسازي شخصيتي و رفتاري است گفت: متوليان امر تربيت ديني برنامه جامع تربيت ديني طراحي كنند و از شيوه‌هاي كمك آموزشي بهره‌مند شده، ميان نظامها و اهداف آموزشي هماهنگي ايجاد كنند.

عباس چراغ چشم مدير گروه تربيت دانشنامه سيره نبوي و پژوهشگر پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با تربيت ديني در جامعه اسلامي معاصر گفت: دين نياز فطري بشر است و روح و روان انسان با دين آميخته است. با توجه به اينكه توجه به پروردگار منان باعث آرامش در فرد مي شود لذا ديدگاه ما درباره تربيت ديني براساس پرورش دانش آموزان در تمام ابعاد زندگي چون اخلاقي، ارزشي، اجتماعي و مناسك متجلي مي شود تا شخص را به معناي حقيقي خود دين باور بدانيم.

وي افزود: امام باقر(ع) در رابطه با تربيت ديني كودكان راهكاري ارائه كرده و مي گويند كودك را از 3 سالگي با مفهوم توحيد و در سن چهار سالگي با نبوت پيامبر آشنا كرده، در 5 سالگي كودك را به روي قبله نشانده و سجده در پيشگاه خداوند را به او آموزش دهيم، همچنين در در 6 سالگي ركوع و سجود و نهايتاً در هفت سالگي مي توان وضو با نماز كامل را به كودك آموزش داد. مقصود اصلي اين است كه با افزايش سن كودك سه گونه احساس مذهبي در كودك مي توان به وجود آورد.

رشد و گسترش حس مذهبي، ترتيب و پيدايش آموخته هاي مذهبي مرحله سوم پيدايش پرسشهاي مذهبي نشأت گرفته از مرحله دوم در كودك است كه پاسخ دادن به اين آموخته هاي مذهبي مي تواند در جهت تربيت ديني كودكان مؤثر باشد.

چراغ چشم بهترين شيوه هاي آموزش را الگوسازي دانست و گفت: اين الگوسازي به نوع الگو سازي شخصيتي و ديگري الگو سازي رفتاري تعريف مي شود. در مرحله الگوسازي شخصيتي مي توان شخصيتهاي ديني اسلامي و تاريخي و اجتماعي را به كودكان معرفي مي كنيم، در الگوسازي رفتار اوليا، مربيان و ساير محيطها را مي تواند در جهت آموزش تربيت ديني مبتني بر الگو سازي موثر تلقي شود.

وي بالابردن استعدادهاي كودكان را در تربيت ديني كارآمد دانست و يادآور شد كه اين استعدادها مي تواند در چهار بعد اخلاقي، عقلي، ديني و هنري شكوفا شود.

مدير گروه تربيت دانشنامه سيره نبوي تربيت مبتني بر محبت، خوش رفتاري و روي خوش را از بهترين روشهاي تربيت ديني دانست و گفت: به كارگيري جنبه هاي معرفتي در تربيت ديني به منظور بالابردن قدرت تعقل كودكان، انتخاب آموزگاران با تجربه و كتابهايي با محتواي غني از ديگر روشهاي تأثيرگذار در تربيت ديني كودكان است.

وي تصريح كرد : متوليان امر تربيت ديني برنامه جامع تربيت ديني طراحي كنند و از شيوه هاي كمك آموزشي بهره مند شده، ايجاد هماهنگي ميان نظامها و اهداف آموزشي ، توجه به آموزه ها، گزاره ها و احكام ديني به منظور فهميدن نه حفظ كردن و آشنا كردن با مفاهيم قرآني و حديثي از ديگر راهكارهايي است مي تواند در تربيت ديني كودكان در جامعه اسلامي معاصر مورد استفاده قرار گيرد.

پژوهشگر پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در ميان آسيبهايي كه مي توانند به منزله تهديدي براي تحقق صحيح تربيت ديني مورد استناد قرار گيرند به مواردي چون تكيه بر محفوظات، تناقض ميان ايده‌آلها و آرمانها، تعارض پنهان و گاه آشكار بين متون مستقيم آموزش و ساير متون مباني، ناهنماهنگي در هدايت فرد، عدم پرورش قدرت تعقل، عدم آشنايي با زبان و مفاهيم معارف ديني و وجود تعارض كلي ميان روشهاي معلمين اشاره كرد.
 يکشنبه 26 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن