تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797767841




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

"آخرين سنگسار 10 سال پيش اجرا شد"


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: به گزارش ایسنا، بخش.هايي از اين گفت.وگو به اين شرح است:

پرسش: راجع به تحولات تونس، مصر، اردن، يمن توضيحاتي دهيد. چرا انقلاب در مصر با شکست روبرو شد؟ به نظر شما تحولات آينده در خاور نزديک به چه صورتي خواهد بود؟

پاسخ: در سال.هاي اخير آرزوها و آرمان.هاي ملل مصر و تونس اجرا نشده است. مثلا موضوع رابطه مصر با بخش غزه و رفتار اين کشور را مورد بررسي قرار دهيم. در زمان خود وقتي که مردم غزه مورد بمباران اسرائيلي.ها قرار گرفته بودند دولت مصر مرز ها را مسدود كرد و نگذاشت تا مواد خوراکي و دارو براي مردم غزه ارسال شود. عدم توجه به تمايلات ملل اين کشورها و نيز قرار گرفتن تحت سلطه کشورهاي خارجي موجب شد که موج اعتراضات مردمي که امروز آن را مشاهده مي.کنيم آغاز شود. حوادث مشابهي در ايران نيز .٣٢ سال پيش رخ داده بود. در آن زمان مردم ايران احساس مي.کردند که استقلال خودرا از دست داده.اند. احساس مي.کردند که جوانب مذهبي زندگي مردم ايران محترم شمرده نمي.شود و مردم سرکوب مي.شوند. شکوفائي اقتصادي نه تهي دستان بلکه ثروتمندان را شامل مي.شود. در آن زمان ايران و رژيم شاه مدافع منافع آمريکا و اسرائيل در اين منطقه بود. اين نوع پديده.ها موجب مي.شود که مردم خود را تحقير و آزرده خاطر احساس کنند. لذا وقتي که چنين دوراني شروع مي.شود نارضائي توده.هاي مردم لبريز مي.شود.

اعتراضات در مصر خاتمه نيافته است و ادامه دارد. نمي.شود گفت که اين قضيه پايان يافته است. انقلاب اسلامي در ايران .١٥ سال ادامه داشت. اول اقدامات اعتراض آميز صورت گرفت، حدود .١٥ هزار نفر کشته شدند. اين حوادث در سال .١٩٦٥ رخ داد. سپس امام خميني را به عراق تبعيد کردند و تا مرحله جديد آشوب و اعتراضات حدود .١٣ سال گذشت. طي اين مدت اعتراضات مردم ادامه داشت. در کشور ما حدود .٥٠ هزار نفر در زندان بودند. در سال .١٩٧٨ شورش مردمي آغاز شد. در مصر تحولات تازه آغاز شده است. ممکن است اين تحولات يک، دو يا سه سال ادامه داشته باشد. به عقيده من طي .٣٠ سال مردم مصر خودرا تحقير و مورد اهانت قرار گرفته احساس مي.کردند. احتمال دارد که براي مدتي از اعتراضات خود دست بردارند شايد در جستجوي اين امکان باشند که با دولت مصر برخي از مسايل را مورد توافق قرار دهند. طبيعي است که نگهداشتن يک ملت در انزوا در حال سرکوب براي تحميل نمودن اراده خارجي کار مشکلي است. در منطقه موج بيداري آغاز شده است.

پرسش: كدام کشورها متحد ايران محسوب مي.شوند؟ آيا کشورهائي هستند که استقلال کشور شما را به خطر مي.اندازند؟

پاسخ: جمهوري اسلامي ايران با بسياري از کشورها داراي روابط حسنه است به استثناء چند کشور محدود. آمريکا مايل بود سلطه خود را در ايران حفظ کند. ما آنها را از ايران بيرون کرديم چرا که عقيده داريم آمريکا حامل خطر است. با اينکه آمريکا نظام اسلامي و جمهوري اسلامي ايران را به رسميت شناخته، اين کشور طي .٣٢ سال کوشش دارد اين نظام را سرنگون سازد. دليل دوم موضع گيري ضد ايراني آمريکا در اين است که ما موضوع عدم معقول بودن سياست آمريکا را مطرح کرديم. ما معتقديم که يک چنين نظام و چنين سياست با آن چيزي که در دنيا رخ مي.دهد مطابقت ندارد و فقط با تمايلات آمريکا و سياست آمريکا هماهنگ است.

رژيم ديگري که براي ايران خطر دارد اسرائيل است. دليل اين امر اين است که ما هيچوقت رژيم نژاد پرست و صهيونيستي اسرائيل را برسميت نشناخته.ايم. در عين حال ما رژيم نژاد پرست آفريقاي جنوبي را نيز برسميت نشناختيم. در عرصه بين المللي به جز کشورهاي فوق ما دشمن ديگري را نداريم.

با کليه کشورهاي ديگر جهان ما داراي روابط دوستانه يا نسبتا دوستانه هستيم. در منطقه ما با سوريه، ترکيه، افغانستان و پاکستان داراي روابط بسيار خوب هستيم. با توجه به اينکه ايران داراي مواضع استثنائي در سياست خارجي و در برخورد با مسايل بين المللي است مشکل است بگوئيم که ما با کشورهاي خاصي داراي روابط استراتژيکي باشيم. در عرصه بين المللي دوستان زيادي را داريم از جمله روسيه، کشورهاي اسلامي و کشورهاي غير متعهد.

پرسش: آيا از لحاظ ادعاهاي ژئوپوليتيکي بين ايران و ترکيه اختلافاتي وجود دارد و چه نوع اختلافات بخصوص؟ آيا مي.توان ايران و ترکيه را همکار استراتژيکي محسوب کنيم يا همکار موقت بشماريم؟

پاسخ: اکنون .٣٠٠ سال است که ميان ايران و ترکيه روابط بسيار خوب موجود است. ما هيچ نوع اختلاف ارضي و هيچ ادعاي ارضي نداريم. ما با اين کشور داراي روابط بسيار خوب اقتصادي و فرهنگي هستيم. دولت کنوني اسلامي ترکيه نقش پر وزني را ايفا مي.کند. اگر منظورتان رقابت بين کشورهاي ما باشد – اين رقابت نيست، همکاري منطقه.يي است.

پرسش: آيا ايران منابع انرژي را براي پروژه نابوکو به ترکيه مي.فروشد يا قصد دارد بفروشد؟ کشور شما در ارتباط با اين پروژه موضع گيري روسيه را در نظر مي.گيرد يا خير؟

پاسخ: در حال حاضر پروژه نابوکو فقط روي کاغذ وجود دارد. اما با توجه به سياست فدراسيون روسيه در زمينه منابع انرژي ما تصور مي.کنيم که پروژه نابوکو فاقد آينده است. ما فکر مي.کنيم که از لحاظ اقتصادي مسيرهاي جنوبي داراي آينده بهتري هستند يعني از لحاظ اقتصادي نسبت به پروژه نابوکو داراي مزيت.هاي رقابتي بيشتري هستند. منظورم مسير.هاي جنوبي از طريق قلمرو روسيه است.

کشورهاي غربي معتقدند که هزينه احداث نابوکو بسيار بالا است و به اين دليل راجع به اجراي اين پروژه زياد جدي نيستند. اگر آنها بطور جدي نسبت به اين پروژه فکر مي.کردند ايران را در حاشيه باقي نمي.گذاشتند و در صورتي که ايران در حاشيه بماند گاز آذربايجان، ترکمنستان و ايران به پروژه تابوکو راه پيدا نمي.کند. اين پروژه تنها در صورتي عملي خواهد شد که گاز ايران به اين لوله راه پيدا کند.

ترکيه مايل است گاز ايران را براي پروژه نابوکو بخرد اما حمل آن فقط از طريق ايران امکان پذير است. سياست ايران در اين زمينه اين است که مايل است گاز خود را نه اينکه به واسطه.ها بفروشد بلکه مستقيما به مصرف کنندگان نهائي بفروشد. به عبارت ديگر ايران مايل نيست امر مديريت منابع خود در بازار را به کشورهاي ديگر واگذار کند.

احتمال دارد که پروژه سراسري درياي خزر فعال شود. اما اين طرح از لحاظ ملاحظات محيط زيستي و هزينه آن قابل قبول نيست چرا که اين لوله گاز بايد بدون موافقت ايران از بستر درياي خزر کشيده شود. روسيه همچنين مخالف کشيدن لوله از بستر درياي خزر است.

پرسش: قبل از همه چيز اجازه دهيد براي ايران آرزو کنم که داراي آسمان صلح آميز و دوستان مطمئن باشد و يک سئوال را مطرح کنم. راجع به آينده انرژي خورشيدي بطور کلي و در مناطق خاور نزديک و مديترانه چه فکري مي.کنيد و از اين لحاظ اين امر چگونه روي مسايل ژئوپوليتيک تاثير خواهد گذاشت؟ آيا فن آوري.هاي توليد انرژي قابل تجديد در ايران توسعه پيدا مي.کند يا خير؟ آيا ايران علاقه دارد کارشناسان را از روسيه و ديگر کشورها دعوت کند؟

پاسخ: کشور ما و کل منطقه خاورميانه و نزديک مناطقي هستند که روزهاي آفتابي در طول سال در آن زياد است. در بسياري از نواحي ايران بيش از .٣٠٠ روز آفتابي در سال وجود دارد. اما به اين دليل که دولت توسعه انرژي نفت و گاز را به ميزان قابل ملاحظه.اي سوبسيد کرده بود انرژي خورشيدي توسعه زيادي پيدا نکرده است. در حال حاضر در ايران قيمتهاي منابع انرژي واقعي شده چون سوبسيد لغو شده است. مثلا قيمت بنزين .٧ برابر افزايش يافته و به سطح قيمت بازار رسيده است. قيمت گازوئيل .٥ برابر افزايش يافته است. طبيعتا تحقيقات در زمينه انرژي خورشيدي اهميت ويژه.اي را کسب خواهد کرد. زماني اينجانب مديريت فن آوري.هاي نانو را به عهده داشتم و يکي از جنبه.هاي آن انرژي خورشيدي بود.

در ارتباط با خدمات کارشناسان روسيه و ساير کارشناسان خارجي در اين امر ما از آن استقبال مي.کنيم. در روسيه شرکت مربوطه وجود دارد که محصولات ذيربط را توليد مي.کند. نمايندگان اين شرکت تا کنون وارد مذاکره با طرف ايراني شده.اند. اميد زياد دارم که اين مذاکرات بزودي وارد مرحله انعقاد قرارداد شود. ايران سعي دارد از انرژي هسته.يي بهره برداري كند. اين رشته داراي آينده است. دير يا زود ذخاير نفت و گاز به پايان مي.رسد.

پرسش: لطفا توضيح دهيد در حال حاضر روابط روسيه و ايران در چه وضعي است؟ پس از پيوستن روسيه به تحريمات، خودداري از تحويل مجتمع.هاي اس-300، راه اندازي بوشهر، موضع.گيري فدراسيون روسيه در گروه ششگانه، مکالمات تلفني احمدي نژاد با مدودف؟

پاسخ: نظر به اينکه جمعيت هر دو کشور ما زياد است و ما همسايه هستيم بايد روابط اقتصادي ما نسبت به آن چيزي که داريم فعالتر باشد. حکم رئيس جمهور در خصوص حمايت از تحريمات سازمان ملل متحد صرفنظر از اينکه به موضوع هسته.يي مربوط بود شامل ساير زمينه.هاي اقتصادي نيز شده است و ساختارهاي مربوطه اقتصادي فدراسيون روسيه احتياط بيش از حد را از خود نشان دادند. لذا در روابط ما يک نوع ابهام بوجود آمده است و آهنگ همکاري.هاي اقتصادي کمتر شده است.

ما معتقديم که همکاري.هاي اقتصادي نبايد با سياست مرتبط شود. روسيه داراي فرصت.هاي زيادي براي ايجاد واحدهاي جديد نيروگاه هسته.يي در ناحيه بوشهر است. روسيه از امکانات مربوطه برخوردار است و مناسبات خوبي در سطح کارشناسي بين کارشناسان روسيه و ايران موجود است. اين موضوع در ارتباط با صنايع نفت و گاز نيز صحت دارد چون کشورهاي ما داراي ذخاير عظيم نفت و گاز هستند. در مناطق غرب ايران .٣٠ ميدان نفت نزديک به مرز وجود دارد که ما آنها را به شرکت.هاي روسيه جهت توسعه پيشنهاد مي.کنيم اما متاسفانه واکنش مناسبي را از طرف روسيه در اين خصوص نمي.بينيم. بر اساس دستور رئيس جمهور ايران ما به دولت روسيه اعلام کرديم که ايران آماده است بدون برگزاري مناقصه اين امکان را به شرکت.هاي روسيه واگذار کند. بطور کلي امکانات و افق.هاي متعدد بسيار خوب است. من قبلا هم گفته.ام که ما بايد ريل.هاي سياسي را از ريل.هاي اقتصادي جدا کنيم.

پرسش: محصولات صنايع سبک ايران کي و کجا در روسيه عرضه خواهد شد؟ يا اينکه بخاطر تحريمات کالاهاي صادراتي توليد نمي.شود؟

پاسخ: فرش ايران در مسکو، سن پطرزبورگ، قازان، آستراخان بفروش مي.رسد. شرکت.هاي توليد کننده فرش حضور دارند و نمايشگاه.ها برگزار مي.شوند. آدرس و تلفن اين فروشگاه.ها در اينترنت قابل دستيابي است. .٨٠ شرکت در نمايشگاه مسکو شرکت كردند. حرکت به اين سمت آغاز شد اما همکاري بين بانکي فعال نيست و از اين رو فکر مي.کنيم که تجارت کاملا بي خطر نيست.

پرسش: آيا ايران مجتمع هاي اس-300 را دريافت مي.کند يا خير؟ چنانچه خير در اين صورت روسيه بدليل لغو قرارداد غرامت پرداخت مي.کند؟

پاسخ: ايران آماده است همين امروز اگر چنانچه روسيه تعهدات خود را انجام دهد مجتمع.هاي اس-300 را تحويل بگيرد. تا کنون روسيه هيچ اقدامي جهت اجراي اين قرارداد نکرده است و طبيعي است که اگر طرف روسي مايل نيست مجتمع.هاي اس-300 را تحويل دهد ايران حاضر است غرامت را دريافت کند. اما اين موضوع هنوز مطرح نشده بود. در حال حاضر ما مشغول گفت.وگو با روسيه در مورد تفسير آخرين تحريمات عليه ايران هستيم، ما مي.خواهيم به فدراسيون روسيه توضيح دهيم که مجتمع.هاي اس-300 شامل تحريم نيستند. اين مسايل تحت بررسي است. ما معتقديم که در صورتي که روسيه بررسي اين موضوع را از نقطه نظر اوضاع بين المللي تکميل نمايد ممکن است اين مجتمع.ها را به ايران تحويل دهد.

پرسش: فکر نمي.کنيد که ايران در زمره کشورهائي قرار گيرد که از اقدامات رئيس جمهور خود ناراضي باشد؟

پاسخ: اکنون نيز در مواردي نارضايتي نمايان مي.شود. رئيس جمهور در مجلس داراي مخالفان است. چند روز پيش يکي از وزراء مورد استيضاح قرار گرفت و وي از مقام خود برکنار شد. در سطح مردم، در اينترنت و در رسانه.هاي گروهي رئيس جمهور مورد انتقاد قرار مي.گيرد. اما مهم اين است که نظر اکثريت مردم چگونه است. حتي برلوسکوني داراي مخالفان متعددي است و در فرانسه بسياري از مردم مخالف سارکوزي هستند. در لندن برخوردهائي بين جوانان و پليس رخ مي.دهد. .٤٩% از افراد جامعه، مي.توانند عليه رئيس جمهور باشند و ايشان در اين مقام باشد اين اصل دمکراسي است. رسانه.هاي غربي نيز از رئيس جمهور ما حمايت نمي.کنند چون منافع غرب را تامين نمي.کند و از تهديدات آنها نمي.ترسد. اکثريت مردم ايران وي را بخاطر اين ويژگي.ها دوست دارند.

پرسش: رسانه.هاي گروهي در موارد متعدد درباره فعاليت اپوزيسيون ايراني خبر مي.دهند. اپوزيسيونرهاي شما دنبال چه نوع اصلاحاتي هستند و در ميان چه کساني هوادار دارند و آيا حکومت با آنها گفت.وگو مي.کند يا خير؟

پاسخ: اپوزيسيون از امکانات خود برخوردار است – روزنامه، سايت.هاي اينترنتي که در آن از سياست دولت انتقاد مي.کند. در مجلس دوره قبلي بسياري از نمايندگان مخالف نمايندگان مجلس امروزي بودند. احتمال دارد که در دوره جديد مجلس افراد جديد به حکومت برسند اما امروز نيز بسياري از اعضاي اپوزيسيون نماينده مجلس هستند. در نهايت مردم با راي خود تائيد مي.کنند که چه کسي محق است و چه کسي خير.

آن چيزي که من مي.گويم به آن دسته از اپوزيسيون مربوط است که نظام اسلامي و قانون اساسي ايران را مي.پذيرد. مخالفين نظام اسلامي مي.توانند نظر خود را ابراز کنند اما حق ندارند نماينده مجلس شوند. ما اين اپوزيسيون را غير سازنده مي.شناسيم چون .٨ /.٩٩% مردم انقلاب اسلامي را پذيرفتند. بر اساس قانون اساسي ايران آنهائي که قانون اساسي اسلامي را نمي.پذيرند حق ندارند نامزد نماينده مجلس باشند.

پرسش: بفرمائيد در ايران چه اشخاص به خصوصي حکم سنگسار کردن را صادر مي.کنند؟ چرا تا بحال اين کار را لغو نکرده.اند؟

پاسخ: آخرين رويداد مربوط به سنگ سار کردن ده سال پيش به وقوع پيوست وقتي که دو نفر از افراد نيروي انتظامي يک زن شوهردار را مورد تجاوز قرار دادند. چيزي که مربوط به خانم آشتياني است هنوز هيچ حکمي در مورد وي صادر نشده است. ما اصلا در کشور ما اين نوع مجازات نداريم. کشورهاي غربي در اين مورد دست به فريبکاري تبليغاتي زدند. رسانه.هاي غربي اعلام کردند که ايران مي.خواهد زن را از طريق سنگ سار کردن بکشد و تصميم گرفتند که از اين اقدام جلوگيري کنند با اينکه مطلع بودند که هيچ نوع سنگ ساري نخواهد بود. اين يک افسانه است، حکم دادگاه صادر نشده است.

خانم آشتياني شوهر خود را کشته است. حکم بايد صادر شود. مطابق قانون اسلامي قاتل بايد کشته شود. کسي که قصد قتل انسان کند از خود او حق زندگي کردن صلب مي.شود. اين حکم فقط در صورتي مي.تواند متوقف شود که پدر و مادر فرد کشته شده قاتل را ببخشند. حکم سنگ سار کردن توسط رسانه.هاي غربي اختراع شده است آنها مي.دانستند که اين امر شدني نيست.

پرسش: چرا کشور شما از شفاف کردن برنامه هسته.يي خودداري مي.کند اگر در حقيقت اين برنامه صلح آميز باشد؟ چرا نمي.خواهد پيشنهاد گروه ششگانه را بپذيرد و اين برنامه را مورد بحث و بررسي قرار دهد، در حالي که بحث مربوط به مسايل عمومي امنيت هسته.يي را تحميل مي.كنيد؟ شما چيزي را داريد که مي.خواهيد پنهان کنيد؟

پاسخ: گمان مي.کنم که اين قضيه نيز مانند قضيه سنگسار کردن تبليغات است. هيچ نوع گزارش آژانس بين المللي انرژي اتمي مبني بر اينکه برنامه هسته.يي ما صلح آميز نيست وجود ندارد. همچنين موردي نبود که ما کار دوربين.هاي نصب شده در تاسيسات هسته.يي متوقف کرده باشيم.

ما داوطلبانه در زمان خود فعاليت مربوط به غني سازي را متوقف كرديم و ما حق داشتيم که کار را مجددا از سر گيريم. کشورهاي غربي گفتند که ما بايد داوطلبانه از ادامه غني سازي خودداري كنيم اما وقتي که ما حاضر نشديم آنها گفتند که ما موافقتنامه بين المللي را نقض کرديم. اين اقدام مشابه اين است که ما مي.دانيم که شما مجرم نيستيد اما ما سوءظن داريم نسبت به اينکه شما مي.توانيد مرتکب جرم شويد و به اين دليل شمارا زنداني مي.کنبم.

در گذشته نه چندان دور ما از سفراي کشورهاي عضو آژانس بين المللي انرژي اتمي دعوت کرديم که از تاسيسات مربوط به غني سازي اورانيوم و توليد آب سنگين بازديد کنند. نمايندگان کشورهاي عضو جنبش غير متعهد اين دعوت را پذيرفتند، از طرف کشورهاي اتحاديه اروپا کسي نيامد. نسبت به روسيه و چين فشار وارد شد و به اين دليل اين کشورها در بازديد شرکت نکردند. ما آنها را دعوت کرديم تا از تاسيسات بازديد کنند و شفافيت آنها را ارزيابي کنند. اين ادعا که برنامه شفاف نيست دورغ ديگري است که با واقعيت مطابقت ندارد براي اينکه بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي .٤ هزار نفر ساعت را در تاسيسات هسته.يي ما گذرانده.اند. در تاريخ فعاليت آژانس بين المللي انرژي اتمي سابقه نداشت که يک کشوري در تاسيسات خود اين چنين بازرسي.ها را سازماندهي کند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن