تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس براى خدا دانش بياموزد و به آن عمل كند و به ديگران آموزش دهد، در ملكوت آسمانها ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797807497




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مبدل آنالوگ به دیجیتال adc 804


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: آشنایی با مبدل آنالوگ به دیجیتال ADC804 ADC يك مبدل آنالوگ به ديجيتال مي باشد كه با استفاده از پايه 9 يعني Vref مي توان مقدار دامنه سيگنال ورودي را با توجه به مقدار ولتاژ اين پايه تنظيم كرد.
به اين صورت كه اگر اين پايه را رها كنيم و به جايي وصل نكنيم ولتاژ دامنه سيگنال ورودي مي تواند در محدوده 0 تا 5 ولت باشد كه در اين صورت گام هر پله برابر با 19.23=256÷5 ميلي ولت خواهد شد. براي ديگر ولتاژ ها هم در زير مشخص شده است:
Verf=2v -> vin=0v-4v 4/255=15.62mv Verf=1.5v -> vin=0v-3v 3/255=11.71mv Verf=1.28v -> vin=0v-2.56v 2.56/255=10mv Verf=1v -> vin=0v-2v 2/255=7.81mv Verf=.5v -> vin=0v-1v 1/255=3.90mv گام پله يعني اينكه به ازاي چه مقداري از دامنه ورودي خروجي يك واحد باينري بالا يا پايين برود. مثلا با ولتاژ پايه 2ولت خروجي ديجيتال ما به ازاي هر 15.62 ميلي ولت ورودي يك واحد افزايش مي يابد يعني 18.62=00000001B و 37.24=00000010B خواهد شد و در ساير ولتاژ ها هم همين طور مي باشد. البته اگر قادر به توليد اين ولتاژ هاي پايه نباشيم مي توانيم توسط يك پتانسيومتر 10 كيلو و با تنظيم آن يك ولتاژ مبنا ايجاد كرد. تشريح پايه ها: 1)CS اين پايه در واقع انتخاب كننده چيپ مي باشد. كار برد اين پايه در مدارتي كه نياز به دو يا چند سنسنور باشد كه براي هر سنسور يك ADC استفاده مي كنيم و در ميكرو ما مي توانيم توسط اين پايه مشخص كنيم كه كدام يك از ADC ها انتخاب شوند و ميكرو زير برنامه چه سنسوري را اجرا كند. البته در مداراتي كه از يك سنسور استفاده مي كنيم چون ما يك آيسي داريم مي توانيم آن را زمين كنيم.
2)RD همون طوري كه از معني آن پيدا است يعني خواندن. وقتي ما مي خواهيم يك سيگنال آنالوگ را به ديجيتال تبديل كنيم اگر پايه CS=0 باشد و پايه RD را هم صفر كنيم آيسي معادل ديجيتال سيگنال ورودي را در خروجي قرار مي دهد يعني D0-D7 . البته بايد از قبل توسط پايه WR كه در زير توضيح داده شده است سيگنال آنالوگ را براي تبديل آماده كنيم.
3)WR يعني نوشتن. اگر پايه CS=0 باشد و WR را در يك لحظه صفر كنيم در واقع آغاز روند تبديل را به ADC اطلاع مي دهد. كه ADC بعد از متوجه شدن به سراغ سيگنال ورودي رفته و آن را تبديل كرده و در يك ثبات داخلي ذخيره مي كند تا زماني كه RD=0 شود و محتواي اين ثبات را به خروجي انتقال مي دهد.
4)CLK IN اگر بخواهيم از يك منبع پالس ساعت بيروني استفاده كنيم پالس ساعت را به اين پايه اعمال مي كنيم و اگر بخواهيم از پالس ساعت داخلي خود ADC استفاده كنيم بايد اين پايه و پايه 19 را به يك مقاومت و خازن متصل كنيم. فركانس آن از طريق فرمول زير مي باشد: f=1/(1.1*RC) مقادير پيشنهادي براي اين آيسي مقاومت 10 كيلو اهم و خازن 150 پيكو فاراد مي باشد كه زمان تبديل ADC با توجه به فرمول بالا 110 ميكرو ثانيه خواهد شد. يعني در زمان 110 ميكرو ثانيه اي مي تواند يك سيگنال را از ورودي بخواند و معادل ديجيتال آن را تحويل دهد.
5)INTR همون وقفه هست. اين پايه هميشه در وضعيت يك قرار دارد و هرگاه سيگنالي در ورودي باشد و CS=0 و WR=0 باشد پس از پايان تبديل اين پايه صفر مي شود كه اگر اين پايه را به پايه وقفه بيروني 8051 وصل كنيم و آن را برنامه ريزي كنيم در اين صورت مي توانيم از CPU ميكرو كارهاي ديگري انجام دهيم و هرگاه عمل تبديل به اتما رسيد ميكرو متوجه مي شود و براي خواندن خرجي ADC مي رود و بعد از خواندن به كار قبلي خود خواهد برگشت. در كل براي صرفه جويي در وقت ميكرو مي باشد شما مي تواند اصلا استفاده نكنيد.(منظورم روش وقفه هست) البته من در اين مثال از روش وقفه سركش استفاده كردم يعني CPU كل خود را روي اين پايه مي گذارد و هرگاه صفر شده عمل فرائت را انجام مي دهد.
6)VIN(+)
7)VIN(-) اين دو پايه ورودي هاي تفاضلي هستند كه خروجي برابر با VIN=VIN(+)-VIN(-) خواهد بود. ولي ما اغلب از ورودي تفاضلي استفاده نمي كنيم و VIN(-) را به زمين وصل كرده و VIN(+) را هم سيگنال ورودي را به آن متصل مي كنيم.
8)A GND زمين آنالوگ كه به زمين وصل مي كنيم.
9)Vref/2 كه در بالا توصيح داديم
10)GND زمين آيسي
11)پايه 11 تا 18به ترتيب D0-D7 خطوط داده 8 بتي هستند. (D0=18…D7=11).
19)CLK R كه در بالا توضيح داديم.
20)VCC تغذيه آيسي.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2259]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن